Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 2

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 1

Sehangat Asmara Episode 3

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 1
  3. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)
  4. Video Adam & Hawa Episod Akhir 80
  5. Lagu Tema OST Sehangat Asmara – Ratuku 2013 | Awie & Adira

{ 43 comments… read them below or add one }

mummyct January 22, 2013 at 3:41 PM

Able to watch epi 2 before di siarkan mlm ni… but too fast dia orang tarik Balik…

Reply

Ani January 22, 2013 at 6:44 PM

Rakan GAH , oleh kerana drama SA ni boleh tgk diwaktu yg sama dgn waktu siaran dimustika HD. So, tak payah tggu smpi lewat mlm , boleh tido awl. sya dah kurang masuk ke blog ni. Kadang ada masa terluang jer jengah2 jap baca komen2 kwn2. Entah knapa SA belom dpt menambat hati. Masih ingat pd AH. Lps 2 3 episod nnt kot baru boleh blend dgn jiwa ni gaknya. Selamat menonton…..

Reply

AKU January 22, 2013 at 7:39 PM

TANAM CEMARA DI TEPI BENDANG
SAYANG BIDARA TIDAK BERUMBUT
SEHANGAT ASMARA DATANG BERTANDANG
DENGAN GEMBIRA KAMI MENYAMBUT

Apa pun setiap yg baru memang tak sama dgn yg lama AH 80 eps dh ditonton meresap dalam minda sedangkan SA baru eps pertama tentulah kekok macam pengantin baru kekok di rumah mak mentua. Tonton dulu beberap eps lepas tu ramai2 kita komen walaupun komen kita tu tak membawa apa2 kesan kerana SA dh pun siap dibuat…. kita komen ni sekadar suka2 saja tak payah la pedas2 sangat cukup sekadar masam2 manis aje OK? Selamat beromen OOPSS Selamat Berkomen….tar

Reply

Ani January 22, 2013 at 8:53 PM

Betul tu AKU, AH 80 episod sbb tu dah sebati dgn kita. SA baru nak warm up……bila dah gear satu baru lah mula suka……… Kita hayati jalan ceritanya dan berilah komen yg menbina. ….

Reply

Anggerik January 22, 2013 at 9:10 PM

best…la ceta ni…tak tau nak cakap lagi…..

Reply

Patimah Saidi January 22, 2013 at 9:57 PM

Time kasih dptlah kakak tonton SA… Lmbt nak dtg Spore cite ni….

Reply

wan firdaus January 22, 2013 at 10:04 PM

nk download cm ner citer nih ya

Reply

fiza January 22, 2013 at 10:21 PM

boley juga tgk……tq Tuan Ezany :)

Reply

Wanns January 22, 2013 at 10:23 PM

dah tgk Ep. 2….ok menarik….SA akan jadi fenomena baru…selepas AH.

Reply

sha January 23, 2013 at 12:01 AM

Dari 2 ep ni je da terang2 AP jauh lebih bagus acting nya dari c Mat Haronn yg sekaku kayu tapi berlagak selamba yg tak menjadi…… dgn air muka & mata nya, AP betol2 dpt menjiwai nya….go AP

Reply

asmida January 23, 2013 at 12:33 AM

crita nie dia pnya permulaan yg mnarik dan best better than adam hawa yg prmulaan episode dia ak tngok kureng skit ngan lakonan Nadiya Nissa..tp Sehangat Asmara memang best coz ak da bca novel dia tp tngok drama lg best coz ada gndingan Adi Putra n Rita Rudaini plak tue…nanti ad crita laen ambik larh pulak RITA RUDAINI n AARON AZIZ plak..

Reply

ryana January 23, 2013 at 1:20 AM

episod 1 dh tngok memg best tp npe lh msa nk lyan episod 2 nh line tetiba slow gilerr…huhuhu….sedih nya..

Reply

iera January 23, 2013 at 1:52 AM

dmanakah ahli2 adam & hawa yg lps?? masih ade kah kalian d sini?? hehehe

Reply

mama January 23, 2013 at 2:03 AM

so far masih x lari dr novel…loike…. <3..
#asmida…*AARON AZIZ & RITA RUDAINI…x mungkin lg dah kot…sbb wife AA dah banned RITA…hihi

Reply

Ain Hawani January 23, 2013 at 11:27 AM

Best jg citer ni….mn geng2 GAH ni…..kak Rusnta……………huhuuu

Reply

Kekasih Am Hehe January 23, 2013 at 11:04 PM

ye ke…nape sy cr cite ttg wife aa dgn rita ni takde pun mana awk tau….nak tau gak cite la sikit….kalau yg sy baca aa tak ngaku ….dia kata semua salah fhm tp biasala takan nak ngaku kan…tp awk dpt info mana…sbb aa bukn tak pernah berlakon dgn pelakon cantik…maya lg cantik dr rita…nape wife dia nak band…sbb aa suka rita ke hik2x

Reply

khairiahamajid January 23, 2013 at 6:25 AM

Gandingan AA dan Rita dah ada dlm drama ‘Cinta Gila’

Reply

adamain January 24, 2013 at 9:50 PM

Dlm “Rahsia Hati” pun Rita dah bergandingan dgn AA… 40 episod, best gak.

Reply

Xandria January 23, 2013 at 7:13 AM

Baru eps 3,tak de apa yg menarik dlm SA,dr penulis novel yg sama n pengarah yg sama,penulis skrip yg sama ,trmasuk la lagu yg sama dlm ADAM HAWA,so tak de kelainan,apa pun tunggu sampai eps 33,AH still the best

Reply

LYA January 23, 2013 at 10:19 AM

citer ni sgt2 best…
episod 2 dh ngalir air mata.. part misha masuk bilik rita…
klo baca novel pon, citer ni mmg best.

Reply

shiera January 25, 2013 at 12:36 AM

yeah..sy pon sama mengalir air mata tgok part tu..even dlm novel pon berulang kali bace

Reply

Ana January 23, 2013 at 11:18 AM

Kite dah baca novel ni..sedey..menambat hati..pasti citernye cun jugak

Reply

NISA January 23, 2013 at 11:26 AM

Setakat ni kire ok laa jln citer die… Tp tgh2 duk feeling lyn citer ni tup2 msk plak lagu Shahir dlm citer A&H.. Apa daa…abis feeling! Cr ler lagu lain…jgnler amik feel lagu dr citer A&H.. Dh buat org t’ingt blk kt citer 2..huhuh…Miss 2 much kt AA&NN….

Reply

Dak_Baek January 23, 2013 at 11:40 AM

Wuuuuuuuuuuuu.. bru episod 2 dh sdey, touching-2! Wahhh episod 3 ni msty zmn teringat depa btemu n blajar kt luar negara… Syok tgk RR jdik remaja, gedik-2! kiut bebeh! ngee ;)

Reply

Dak_Baek January 23, 2013 at 11:41 AM

TERUJA SGT DGN CITER NIHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! LIKE!!!

Reply

nas_eja January 23, 2013 at 11:57 AM

bessttt…xsabar nk tggu esk…

Reply

Nal January 23, 2013 at 1:48 PM

Best citer ni. I dah baca novel sehangat asmara 5 tahun yg lepas. so far ok .belum ada tokok tambah dari pengarah.layannn je.

Reply

bunga January 23, 2013 at 3:26 PM

salam..
tq lah ye pd Ezany.. walau pun SA tak sama macam AH tapi cerita SA best juga. mungkin sebab SA ni baru warm up tu yang lambat sikit nak melekat di hati.. Bunga ada novel cerita ni.. cerita ni strong sebenarnya.. cuma nak tgk adaptasi dalan tv pulak.. ape pun Tq ye Ezany..

Reply

Miea January 23, 2013 at 3:30 PM

Kalau nabila huda jadi kamelia ok x.?…..

Reply

liz January 23, 2013 at 4:35 PM

SA memang terbaik……..x sabar nak 2nggu episod sterusnya……

Reply

Yati January 23, 2013 at 7:08 PM

Sinopsis kata blajar kat London. Lokasi drama kat Sydney. Budget kot?!

Reply

ryana January 23, 2013 at 11:21 PM

nk lyan pn slow gilerrr….apa lh mxis nh….huhuhu

Reply

cikda January 23, 2013 at 11:57 PM

aa dgn rr dlm rahsia hati
aa dgn rr dlm cinta gila
Memang real klau dia org berdua ni
Sweet sangat

Reply

TejaWafa January 29, 2013 at 12:04 AM

setuju..hehe

Reply

Kekasih Am Hehe January 24, 2013 at 12:31 AM

nangis tgk cite ni bab anak dia ckp rindu papa tu sbbg tringt cite rita dgn anak dia..kalau sy jd rita mesti sedey nak lakonkan scene ni…sbb anak dia sendiri pun mesti rindu ayah dia….kalau la aidil tgk cite ni tak tersntuh ke hati dia sbg ayah..huhu sian rita kan…

Reply

Peminat AP January 24, 2013 at 12:32 AM

Melting tgk AP.. lakonan AP n RR amat mantap!!!

Reply

LadyAida70 January 24, 2013 at 8:32 AM

Terima Kasih Ezany, dapat saya tengok lagi drama di Mustika HD ni. Maklumlah tidak banyak kesempatan untuk duduk depan TV tengok cerita-cerita favourite macam A&H dan SH.

Reply

asampedas January 25, 2013 at 9:08 AM

Adi putra lg hebat dr AA….AH novelnye mmg best,tp kureng menarik bila bwk ke drama,SA ni x pnjg citernye pun psti dh cukup menarik…

Reply

Dak_Baek January 25, 2013 at 9:55 AM

Sokonggg dgn asampedas……. xperlu citer pnjng-2 huhuk i like short story but nice! Ngee ;)

Reply

kecik January 29, 2013 at 9:32 AM

bile tengokkan, cara bertudung n pakaian kay lebih cantik berbanding dengan hawa.

Reply

che wa February 27, 2013 at 9:29 AM

Nal dlm novel ada lesung pipit le ,tu pasal pengarah bg AP bw wtk sbgai Zainal Arief..pelakon mlysia mn ada ngat yg ada lesung pipit.eizlan yusof n fiz fairuz ada le tp xsesuai lak bw wtk Zainal Arief.

Reply

Khatijah binti ismail March 11, 2013 at 7:46 PM

Knape lah sngkut2 bru nak layn..

Reply

eja March 12, 2013 at 8:05 AM

mcm mana nak download ni..maaf sy bdk baru blajar,,huhu

Reply

Leave a Comment