Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 20

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 19

Misya masih mempersoalkan antara Kay dan Zainal. Adakah mereka akan beritahu Misya tentang semua ini? Dan adakah Kay akan teruskan perkahwinannya dengan Azman untuk memenuhi permintaan ibu Kay?

Sehangat Asmara Episode 21

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 18
  2. Video Sehangat Asmara Episode 16
  3. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  4. Video Sehangat Asmara Episode 19
  5. Video Sehangat Asmara Episode 11

{ 41 comments… read them below or add one }

asmaradana March 5, 2013 at 10:43 PM

Cite ni best… tp kenapa setiap episod x ramai org komen dlm blog ni mcm A & H dulu sampai letih baca, x habis2…

Reply

pyar March 6, 2013 at 8:38 AM

tak main komen kat sinilah….kami seronok komen kat FB Drama Sehangat Asmara ,di FB semua komen melatop….1 scene je beratus2 komen….Silalah like

Reply

ja March 5, 2013 at 11:32 PM

dulu tu ramai sgt yg suka bagi pendapat sendiri.. ada je salah cerita tu.. salah pelakon la.. salah jalan cerita la.. salah pengarah la.. sampaikan penerbit pun org salahkan..

Reply

pyar March 6, 2013 at 9:16 AM

patutlah ranking AH dulu tinggi byk songgeh pula komennya..x ada guna juga kalau tinggi byk negatif. …so bererti SA super perfect.. wow!..kalau SA stakat ni ada 1 atau 2 org je komen lepas tu hilang maybe dah suka tu…aha..

Reply

cik dayah March 5, 2013 at 11:44 PM

Dalam blog A&H dlu,wrna tudung hawa pun d pertikaikan…. ntah pape je..

Reply

One March 6, 2013 at 12:30 AM

hahhahhahha..betui, betui….semua dipertikaikan..bukan tuh aje pastuh rupa pelakun khasnya leading actres tuh pun ada yg komen gitu gini..

Reply

Watikus March 6, 2013 at 12:05 AM

Sebab terlalu concentrate till dah tak tahu nak comment apa. Just wait till the episode end baru feedback habis2. Kalau boleh nak drama ni monday to sunday lol. Tapi mmg tak boleh gitu. Sabar menanti aje.

Reply

SA March 6, 2013 at 12:23 AM

Drama nih best, almost to perfection..nak komen pun xtau sebab so far semua episodes bagus dan xde cacat celanya…

Reply

sha March 6, 2013 at 7:19 PM

betul SA…setuju sgt…drama ni mmg best of the best….cool ja tgk muka adi putra…dgn keayuan RR….buatkan terkedu…tak dpt nak komen apa2

Reply

SA March 6, 2013 at 12:31 AM

….dan xmeleret2….:)

Reply

Rita Adi Putra March 6, 2013 at 12:45 AM

Lakonan kedua-duanya sgt mantap..
Tak nampak apa yg kurang..
Jln cerita tk meleret..
Sbb tu xde nak komen apa-apa….:-)

Reply

peminat novel malayu March 6, 2013 at 1:22 AM

betul2…citer ni memang terbaik…tak tahu nak comment apa..lgpun, ramai yg dok komen kat fb sehangat asmara…..

Reply

mama siti March 6, 2013 at 1:03 AM

setuju sgt…semuanya best…dr jln ceta, pelakonnya, lokasi dan lagunya, semuanya best .

Reply

mie March 6, 2013 at 1:05 AM

agreed 100%!

Reply

mie March 6, 2013 at 1:05 AM

Harap2 Zainal bagitau Kay akan sebab2 nape dorang berpisah tuh…sedeynya tgk Misya dan Kay tertanya2 kenapa….

Kurang komen xbermakna drama nih xdiminati tapi like u said, xnampak apa yg kurang, xtau n xde nak komen apa2 apart from congratz to all of them yg menjayakan drama nih.

Reply

ambo March 6, 2013 at 10:49 AM

kay akan tau melalui adik zainal… :)

Reply

kak long ain... March 6, 2013 at 1:01 PM

Agreed!!!citer ni best Sgt sbnrnya…Kak long folower tegar a&h dulu…rajin komen..yg ni rajin tgk tp br ni nk komen…best tau..meleleh2 ingus Kak long…sedey..pndai misha belakon!! Citer ni x sakit ati Sgt sbb. Meleret2 mcm a&h dl

Reply

ainy March 6, 2013 at 2:00 AM

auwwww xsbr tggu next epsd! Ske sgt tgk RR n AP blkon…

Reply

Nurul Lee March 6, 2013 at 3:59 AM

A&H tuh mmg byk org x suka choice Pengarah pilih leading actress and actor dia bcos x kena dgn novel A&H…. Tp kali nie, dlm SA…almost perfection… Semuanya ngam! Tapi yg x best nye, episode dia sikit sgt…. X mcm A&H meleret2….

Reply

Kakak di Canada March 6, 2013 at 4:19 AM

Thank you again Ezany …

Citer ni cukup rempah ratus, garam, gula dan ajinomoto. Tu yg susah nak bagi komen negative. Yg ada cuma positive ajer – tapi kalau dah selalu sangat ulang, jelak pulak orang nak baca.

Tapi si kecik Misya ni lakonan pun mantap! Orang tgk dia pun boleh nangis sekali. (Ni komen repeat dari Akak)

Reply

abiboy March 6, 2013 at 5:14 AM

huhuhuhuhu … pepagi dah nanges. kesian cmisya niii. Nal cakapla citer sebenar kat Kay. ni yg x sabo tunggu next episode … tapi SA dah msuk episode 21 … dah dekat nk abes… Cam x puas pulak.

Reply

acu March 6, 2013 at 6:32 AM

sdey tgk ms misya ngan kay dlm bilik..
tp suke tgk cr parenting d0rg ni :)
citer ni mmg best,dr 1st bc dlm novel,
d realiti kn dlm citer..mmg best
misya,kay..nal..<3

Reply

saniza March 6, 2013 at 7:50 AM

rasa tk sabar sgt nk tggu esok……gandingan yg mantap dlm SA ni membuatkan hati sentiasa teruja nk tgok crta yg seterusnya…AD and RR anda berdua memang best….

Reply

Aryanie March 6, 2013 at 7:57 AM

cerita ni memang best sangat, x sabar nak tggu next episode..pagi2 lagi dah nangis ..next episode apa akan terjadi saat zainal memeluk kay..ee bestnya ..

Reply

arwen March 6, 2013 at 8:37 AM

Arghhhhhh… sedihnya episod ni… RR nangis real tul.. terasa sgt.. x sabar nk tgk arini punya episod… plz……
Kesian azman.., bertepuk sebelah tgn.. but later dia akan faham.. and Zainal…. memang best!

Reply

arwen March 6, 2013 at 8:40 AM

Lagu apa yg dimainkan ms kay atas katil tu? cam best.. ‘aku benci cara kau mencintaiku’

Reply

amiera March 6, 2013 at 7:33 PM

geisha – kenangan hidupku..mmg best..:)

Reply

Suria March 6, 2013 at 8:50 PM

yes,sy pun suke..lagu tu saaangat suiiiiiittt!!!..

Reply

Peminat Novel Melayu March 6, 2013 at 9:53 AM

One word that i can described this drama “BESSSSSSSTTTTTTT!!!

Reply

sweetlynn March 6, 2013 at 10:32 AM

ye la..x yah komen apa2 dh…semua dh perfect dr A-Z, esp pelakon utama RR n AP n misya mmg superb ….i love uuu so much RR n AP..kawin in real pn mmg sesuai sgt2..

Reply

rk March 6, 2013 at 10:34 AM

SEHANGAT ASMARA… Drama terbaiklah…
ADP & RR, pasangan yg sangattttt serasi..lah…

Reply

Nojayhan March 6, 2013 at 1:36 PM

Episode ni memang best la.next episode lagi touching when suddenly Nal peluk Kay for cool her .best giler citer ni.I LIKE.

Reply

Haulah Abdullah March 6, 2013 at 2:13 PM

X de pe nak di komen sbb citernya terlalu perfect sehingga ternanti nanti kan next episod just concentrated kat jln cerita sehingga yg sipi sipi tak sempat nak diendah kan hehheheh like sejuta kali likes la kat Nal dan Kay

Reply

Sari March 6, 2013 at 7:39 PM

Besttttttt!!!!!

Reply

Suria March 6, 2013 at 8:53 PM

huwaaaaaa…sedeylaaa :( .pandai budak ni blakon..kesian misya..mama Misya…ngan Uncle Azman pun kesian..

Reply

Watikus March 7, 2013 at 12:23 AM

Alhamdulillah.. Ameen baca korang nya comment.

Reply

asmaradana March 7, 2013 at 6:58 PM

Sukanya I… baru I cuit sikit peminat2 SA ni sbb x de komen dlm blog ni… dah berjela-jela lepas tu korang komen… cam tu lah. Rupa2nya korang semua nak kena provooook baru terasa tercabar. Berjaya I. Kalau A & H dulu bolg dan FB sama banyak org komen. Kalau nak kata komen2 tu hanya yg negatif je… tak jugak… rasanya positif lagi banyak… kalau tak… takkanlah cite tu boleh jadi fenomena. Sahabat2 jgn marah aaaaa… jgn la emo semacam. I minat semua cite2 Kak Aisya Sofea… pasni dramakanlah UDA & DARA pulak.

Reply

kak Teh March 7, 2013 at 11:24 PM

Baru dpt tengok ep 20 dan 21, busy sgt. Hebatnya lakonan misya sampai saya terikut2 menangis. Dah banyak kali baca novel ni, tapi setiap kali scene sedih, menangis jugak saya. Tengok wajah RR yg sedih dan jelita, wajah AP yg serius tapi masih loving, Misya yg comel tapi bijak dan natural ( takde mcm cuba hafal skrip) dan mcm2 lagi buat certa SA ni sgt2 besttttttttttttt. Perfect acting, perfect dialogue, perfect expression , perfect scene dam mcm2 perfect lagi. Dah tengok, nak tengok lagi mcm tak puas tengok cerita ni. So ….Tahniah pada semua yg terlibat menghasilkan drama ini…… Love the Story so much…….

Reply

ika March 8, 2013 at 11:30 AM

memang best citer ni..tpi bila di perhalusi betul2 ia mcm kisah sebenar rita rudani pulak..cuma jalan cerita nya berbeza….

Reply

Tashamimi March 9, 2013 at 10:58 PM

Mmg best pun jln crtanya..sya novel sehangat asmara pun sya dh baca 4kali …

Reply

ila March 16, 2013 at 12:49 PM

tension la…kenapa saya tengok tersekat sekat ye..
mcm mane nak bg ok ni..
baru tgk sampai episod ni :(

Reply

Leave a Comment