Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 21

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 20

Ibu Kay tetap mendesak Kay untuk berkahwin dengan Azman. Adakah Azman berjaya untuk memikat Kay?

Sehangat Asmara Episode 22 – 24 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 22

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 20
  3. Video Sehangat Asmara Episode 9
  4. Video Sehangat Asmara Episode 15
  5. Video Sehangat Asmara Episode 4

{ 57 comments… read them below or add one }

adiputra@zainalariff March 6, 2013 at 6:56 PM

Alahai tak sabarnya nak tgk episod mlm nie. Sungguh menyentuh kalbu…lagi 9 episod aje tinggal…harap2 ending tidak mengecewakan dan hampeh mcm A&H yg entah apa2lah…Favourite banget dgn lakonan Adi Putra & Rita. Ngetop!!! SA terbaikkkklah!!! Ratapan naluri!!!

Reply

misha young lady March 6, 2013 at 8:12 PM

agak2 dpt tgk pkul brp ep 21 ni.. haihh!!..lambatnye..

Reply

inshah March 6, 2013 at 11:24 PM

nnti kul 1 lebih ade la tu….makin lama makin x sbr nk tggukan….

Reply

rara March 8, 2013 at 9:06 PM

Endingnya mereka bersama semula.. no worries. Happy ending lg :) )

Reply

iesya March 6, 2013 at 11:23 PM

lambat nye…………………………….

Reply

Knal March 6, 2013 at 11:39 PM

Gandingan AP dan RR mmg best sekali, semoga mereka di ganding lagi dalam drama atau filem akan datang..All the best tO bOth Of dem..!

Reply

SA_thebest March 6, 2013 at 11:43 PM

terbaik……..

Reply

ila March 6, 2013 at 11:47 PM

bila nak dapat tgk ni?

Reply

oc March 6, 2013 at 11:56 PM

really cant wait 4 dis episd.pleasa nal,explain evrtg.kay wants to know the truth.

Reply

kak long ain... March 7, 2013 at 12:51 AM

Tetiba Kak long rasa nk Carik novel ni lah….dl member pinjamkan tp Xdan bace…ish mn nk Carik yea…meka yg dlm citer ni mmg best blaka…ttb suka Sgt Kt RR…jln citer pon mcm skt real life dia…smg dia tabah n dberi.kekuatan…amiinn

Reply

Rara March 8, 2013 at 9:07 PM

Novel lg best tau kak.. Mesti cari! Sy baca smpi 2 3 times. I thnk more than that kot i baca. hehe!

Reply

kay13 March 7, 2013 at 12:54 AM

cepat le ..x sabr dh ni…sbb Nal..sya tido lewat…

Reply

TejaWafa March 7, 2013 at 1:13 AM

Tq Ezany. I’m watching now ;)

Reply

nahi_cun March 7, 2013 at 1:34 AM

bes ep nie…even the ending bust kite ternanti2 ep seterusnye…how tempting..

Reply

mama zara March 7, 2013 at 2:04 AM

Wlwpn da khatam novel nie berkali-kali, ttp nanges tgok cerita nie. Kesian azman.. :(

Reply

Pinky Tulips March 7, 2013 at 5:00 AM

Novel dh byk x baca… Tp AP dgn RR make it real… Love u both so much….

Reply

Mummy puteri March 7, 2013 at 5:09 AM

Alahai something wrong withh netwok kat seoul, korea. tak dapat tgk episod 21 . Hampeh……

Reply

ainidanial March 7, 2013 at 6:13 AM

waaaa best.. Sntiasa xsabar tunggu next ep..

Reply

sue March 7, 2013 at 7:07 AM

kak long ain…..mana2 kedai buku mesti ada jual…..dah popular dah novel ni…ada tu siap letak kat kaunter…..i badru beli last 2 weeks camtu….padahal b4 ni dah baca tp novel org lain…bila dah di dramakan….teringin nak memunya lak..hahaahah…tp mmg best adi n rita…..rita btol dpt menjiwai …best..tak sabo nak rtunggu minggu depan….

Reply

pyar March 9, 2013 at 11:03 PM

patutlah brlumba-lumba penulis buku membenarkan buku dibuat drama ,sejak Ombak Rindu meletop….

Reply

saniza March 7, 2013 at 7:38 AM

huhhh….tindakan Nal peluk Kay dh bg jwpan segala rasa cinta masih kuat dlm hati…..anda berdua memang hebat….AP and RR…

Reply

yanny March 7, 2013 at 11:39 AM

suka..suka..suka…banyak kali ulang tengok ms kay marah nal dekat sekolah misha..nal peluk kaysedih sgt…tp kesian azman…die betul2 sukakan kay…

Reply

hana March 7, 2013 at 7:41 AM

b4 msuk opis,smpt dlu lyan SA…
suke sgt2

Reply

abiboy March 7, 2013 at 8:08 AM

Ha ah .. Layan SA kt parking duluu…

Reply

mama siti March 7, 2013 at 8:10 AM

I love so much…so much…hehhe..suka sangat dgn dailog tu…

Reply

yus March 7, 2013 at 8:13 AM

layan SA dalam LRT masa otw ke opis….best… nasib baik cerita ni tak bnyk episod

Reply

naj March 7, 2013 at 8:38 AM

Ni mana plak dtg si mimi nie? Anyway mmg layan aa cite ni..A&H best jugak..just cite SA nie straight forward..xmeleret2..

Reply

yati March 7, 2013 at 8:39 AM

la.,awat mimi ni ada lak,igat dh mati,dlm nvl mana ada part mimi ni lg,

Reply

Alynnaha March 7, 2013 at 8:56 AM

Touching!!!! Mencurah2 airmata tgk scene Kay meluah perasaan then Nal peluk Kay….. Abis makeup pg nie…huhuhu

Reply

one March 9, 2013 at 8:11 AM

Mmg sedey scene tuh, I guess u seorang yg sgt senang mengeluarkan airmata coz I tgk xde plak sampai menitiskan air mata..just sedey n touching…but mmg terbaik dorang nih berlakun.

Reply

arwen March 7, 2013 at 9:32 AM

bestttt nye… bab kat sekolah masa fetch misha…. Finally Nal sebut gak
love kay so much.. very de touching.. best RR.. kenapa nal xnk bgtau jer….. hmmm

Reply

sweetlynn March 7, 2013 at 10:24 AM

besssnyaaaaaa ….pelukan sehangat asmara nal ngan kay .. So touching..love u so much ap n rr ..tp knp la penyibuk mimi ni dtg blk…eeee…geram ya…pe pn mmg bes SA ni..mtk2 pas drama ni AP n RR blakon sama lg…tbaru filem balastik arahan rosyam nor ….x sbr nk tgk jgk diorg ni…tahniah!!!!n Tq so much ezany

Reply

misha young lady March 7, 2013 at 11:03 AM

mama zara..dlm novel tu… brp episod lg kay nak tahu kisah sebenar tu? ..lambatnyer.. lakonan diaorg dah tak perlu d pertikaikan lg..mmg dh cukup sempurna.. tak mcm AH…ade je yg x kena.. gandingan yg mantap..sedap mata memandang..

Reply

Anonymous March 7, 2013 at 5:22 PM

SA gandingan hero n heroin yang sepadan dan secocok tak mcm AH heroin tak cantik gigi jarang n tak padan langsung dgn hero……

Reply

tidak bernama March 7, 2013 at 11:22 PM

Eei you nie menghina ciptaan Allah..dlm erti kata lain you menghina ……

Reply

Sakit Hati March 8, 2013 at 10:05 AM

Menghina ciptaan Allah! Kau tu cantik sgt ke?!!

Reply

sally March 9, 2013 at 4:56 PM

Jgn hina Nadiya Nisaa, dia Nadiya Nisaa heroin terhebat , heroin tercantik n popular kat Malaysia ni ……………

Reply

ainy March 7, 2013 at 7:00 PM

ske sgt rita n adi putra!!lov them sooo muchhhhhh…lkonn yg sgttt bgus!
Sweet n cntik ;)

Reply

Emma March 7, 2013 at 7:16 PM

10 jempul

Reply

SA March 7, 2013 at 8:14 PM

.. I just noticed patutpun bagus dialog2 dlm SA sebab penulis skirp terdiri dari Aisya Sofea sendiri, Rozie Rashid n Eenaz Mokhtar…then pendukung2 watak mmg xde nak komen apa2 mmg the best!

Reply

nini March 7, 2013 at 9:29 PM

jauh lebih dr adam n hawa

Reply

aida March 9, 2013 at 5:32 AM

SEHANGAT ASMARA LBH MENARIK DARI ADAM DAN HAWA N PELAKONNYA PUN LBH BAIK N SESUAI……

Reply

ADLI March 9, 2013 at 5:00 PM

sy tak tgk AH sebab tak minat dan tak ada mood tgk heroinnya NN.SA sgt menarik dan gandingan secocok hero @ heroinnya.

Reply

Misya Kamilia March 7, 2013 at 10:08 PM

waaaaa…nangeh2 tgk ep nih…..cedihhhhnyaaa

Reply

Zue March 7, 2013 at 11:29 PM

Snece ni mmg touching….dah sekotak tisu aku habis….Kay dah tak tahan apa yang dipendamkannya selama ini..segalanya diluahkan pada Nal…namun tiada jawapannya juga….yang pasti Kay tahu Nal masih dan terlalu menyintainya dengan sepenuh hati…..I love u so much…so much….auuuu…..tolong sediakan tong oksigen …aku sesak nafas

Reply

norasiah March 8, 2013 at 12:22 AM

Nnti zainal cerita perkara sebenarnye pada kay.kay merajuk dgn mak dan ayahnye.dia lari bawa diri…lepastu zainal pujuk kay jgn dendam dgn perents dia..kay terima zainal.Nnti dia org khawin balik.dpt ank lagi satu. Azman rela lepaskan kay pada zainal.sbb kay tak cintakan azman.novel yg aku bacalah…kalau tak silap..itulah kisahnye..akhirnye mereka bahagia…

Reply

Aiyoo March 8, 2013 at 7:37 AM

Ceta Ni Isnin Sampai Rabu Aje?

Reply

misha young lady March 8, 2013 at 2:24 PM

tu la pasal Aiyoo … kata isnin hingga khamis..

Reply

Aiyoo March 8, 2013 at 10:23 PM

Misha Young Lady – Yalah What Happen Ya? Young Lady Orang Mana?

Reply

nak am_nal March 8, 2013 at 10:55 PM

eiii..touchingnya scene ni..feeel sangat tgk Nal peluk Kay, mmg betul2 rasa kehangatan cinta Nal pada Kay…di sini dpt rasakan kehebatan RR, berbanding ain dlm AH, pengalaman yg membezakan NN dan RR . Ain rasa macam dingin aje ngan am wpun setelah berbaik semula dan tau yg am cintakan dia dlm AH.

RR and AP…ahhh hangatnya…i like

Reply

Nishra March 9, 2013 at 1:05 AM

Perghh, Bestt nyee drama nihh.. X bole blah.. Haha

Reply

chelsy March 9, 2013 at 8:15 AM

Nal citelah perkara sebenar kat Kay plz…..

Reply

vety_lyana March 10, 2013 at 4:17 AM

somebody tell me pls where can i get this novel…msh ade ek?cm nak naik stress plak lau tak lyn cite ni dlm sehari…asyik t’ngiang2 dlm otak jer smpi wat keje pn tak lalu…hahaha…lau ade novel ble gak ubat rndu smbil tunggu episod baru…

Reply

MALAYSIA JAYA March 10, 2013 at 6:06 PM

Vety_lyana u bley cari kat kdai buku popular..so far last month i g ada byk..tp x beli..elok nak beli last week da abes stok! Nak tak nak i order online je kat mpH bookstore..mmg byk lg stoknya di mph sana huhu

Reply

vety_lyana March 21, 2013 at 10:27 PM

tengkiu m’sia jaya 4 ur info…sy dah cri smue kdai bulu dah kat cni mc tak jumpe..kene order 0n9 la gamaknye…tak pe la cite dah bez ape pn kte sanggup buat..haha

Reply

hanieali March 10, 2013 at 6:44 PM

Tgh layan novel SA,,, best sesangat huhuhuhuhu

Reply

Aleeya March 13, 2013 at 3:51 AM

oh em geee…!!! I only have one thing to say…. Hensemnya Zainal Arief!!! Bila baca novel, memang terbayang Adi Putra je!!!! Damn it!!! Dahla hensem, cakap teratur, pakai suit lagi nak pengsan tengok……pfffttttt…,,, i’m fallin in larv….

Reply

Leave a Comment