Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 22

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 21

Perasaan cemburu Azman terhadap Zainal semakin tinggi. Kay pula masih mengenang perkara lama ketika bersama dengan Zianal. Apakah yang terjadi antara mereka?

Sehangat Asmara Episode 23

 

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 12
  3. Video Sehangat Asmara Episode 7
  4. Video Sehangat Asmara Episode 11
  5. Video Sehangat Asmara Episode 15

{ 151 comments… read them below or add one }

Jejaka March 11, 2013 at 4:55 PM

Ada girl yang sudi berkenalan? whatsapp/sms saya di 019.9988994

Reply

daramiang March 12, 2013 at 12:53 AM

aku!!!!!!

Reply

sayasangap March 12, 2013 at 8:12 AM

jom2

Reply

jojo March 12, 2013 at 8:40 AM

sheshuai la sesangat jejaka… nd dara miang he…he pas tu jdlah sehangat asmara versi blog

Reply

Merpati Putih March 12, 2013 at 12:40 AM

Tk sabar nak tengok episod 22 ni…

Reply

anita yusof March 12, 2013 at 12:54 AM

sanggup berjaga semata2 na tunggu ezany upload cite SA ni … hehe

Reply

Merpati Putih March 12, 2013 at 1:00 AM

Tu lahhhh pasal… hebat penangan Sehangat Asmara ni.. hehe

Reply

Izan Yahya March 12, 2013 at 1:06 AM

Naper x der lg nieeee????

Reply

JUE March 12, 2013 at 10:24 AM

IYE LAH! MANA LAH SA NI, DAH X SABAR NAK TONTON

Reply

anita yusof March 12, 2013 at 1:11 AM

tula pasal .. ezany ta upload lg .. da ta sabar na tgk ni ..

Reply

tiq March 12, 2013 at 1:15 AM

em xde lg…xleh tido kalo x tgk SA nie…^_^

Reply

Izan Yahya March 12, 2013 at 1:18 AM

Adehhhhhhhhh kita bagai nk rak tnggu..ntah2 ezany dh mimpi sampai bintang..Ekekekeke

Reply

anita yusof March 12, 2013 at 1:22 AM

ermmm sedihnya tade lagi :’(

Reply

Lin March 12, 2013 at 1:24 AM

Tak de pun episod 22…sorotan adalah

Reply

Izan Yahya March 12, 2013 at 1:26 AM

Tue laaaaaaa. …asyik sorottttttt jer…bila full episod…:(

Reply

Nurul March 12, 2013 at 1:40 AM

slain cni..ktne lg ekk blehh tgk SA..

Reply

Izan Yahya March 12, 2013 at 1:42 AM

Tdo dulu lah…untung2 leh jumpa zainal lam mimpi…;)

Reply

Nurul March 12, 2013 at 1:42 AM

slain cni..ktne lg ekk blehh tgk SA.. xsabo nk tgk..

Reply

IsQe El-Hussain March 12, 2013 at 1:49 AM

Mana movie nye mr admin =(

Reply

inshah March 12, 2013 at 2:13 AM

lmbt lak mlm ni…sllunye kul lebih or kul 2 dh ade….huhuhu

Reply

nurfa March 12, 2013 at 2:15 AM

ala….x de lagik ker..adehhhh

Reply

anita yusof March 12, 2013 at 2:18 AM

ermm .. nampaknye mlm ni ta dpt la tgk SA :’(
sedihnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply

saya March 12, 2013 at 2:35 AM

tgk r kt tmpt laen kn ada

Reply

fatin March 12, 2013 at 2:41 AM

kat mana lagi boleh tengok full nie?

Reply

Strike March 12, 2013 at 10:49 PM

Fatin, Apa Buleh Buat Kan..X Sbr Nak tonton ?

Reply

radzi ramlan March 12, 2013 at 2:46 AM

asl x upload episod 22 lgi .. xleh tdo wt nya x tgk .. haha ..

Reply

Nurul March 12, 2013 at 2:48 AM

ktne lehhh tgk SA lg..

Reply

Narif March 12, 2013 at 3:27 AM

Alamak, dah 0320 pun belum upload lagi. K takpe, sabar menanti.

Reply

hazrik March 12, 2013 at 3:56 AM

ezany dh mimpi jdi hero SA da ni

Reply

siti March 12, 2013 at 4:40 AM

down =(

Reply

Alaaa tak best lah camni March 12, 2013 at 5:13 AM

Hoi upload lah cepatttttttttt rantapan naluriiiiiiiiiiii

Reply

Alaaa tak best la camni March 12, 2013 at 5:15 AM

Ratapan typo pulak , tu lah cepatlah upload dah dyslexia dah ni

Reply

One March 12, 2013 at 6:33 AM

Mana2 pun xupload lagi maybe technical error…..

Reply

abiboy March 12, 2013 at 7:19 AM

﹋o﹋…x upload lagi???? adus….

Reply

Aryanie March 12, 2013 at 7:30 AM

dah 7.30 pagi…selalunya dah upload…ezany kemana kau…

Reply

lil March 12, 2013 at 7:56 AM

Nape tak de gi citer nih….x sabor dah ni

Reply

noorthie March 12, 2013 at 8:07 AM

Frustnye… pg2 lg buka website ezany ni nk tgk episod 22 tapi x di upload. Nape yer? dah searching merata.. dailymotion, adamdanhawaonline,kt youtube .. katanya pihak youtube x benarkan upload full episod. why??? huhu.. kt mn lg yer blh tgk? x kn nk kena langgan astro mustika lak.. adoiii

Reply

ku menunggu March 12, 2013 at 8:25 AM

adoiii x kan x boleh tgk…upload le…kesian pada kami yang x ada astro mustika…:(

Reply

seikology March 12, 2013 at 8:28 AM

Kalau anda semua nak tahu, semua site tidak akan release mane2 drama atau movie utk sementara waktu kerana pihak berkuasa sedang giat menjalankan operasi membanteras copyright kat malaysia ni..sekian.

Reply

AdiPutra@AbgZainal March 12, 2013 at 8:42 AM

Iye ke? Alahai kalau macam gini, melepaslah nak tgk sambungan episod SA! Dahlah kena tunggu Isnin-Rabu utk tgk 3 episod aje setiap minggu, tup tup diorg nak banteras copyright issue!!! Frust ar mcm nie!!! Ezany, harap dapatlah upload ya walau apa pun jua…saya sabar menanti demi Abang Nal!!!

Reply

alynnaha March 12, 2013 at 8:52 AM

hmmm frustnyer…..

Reply

abiboy March 12, 2013 at 9:03 AM

Haa … so, x ley tengokla episod 22 & seterusnyer …

Reply

kay March 12, 2013 at 9:09 AM

huhuhu kempunan……….

Reply

seikology March 12, 2013 at 9:16 AM

Harap anda semua bersabar. Ramai site otai telahpun close website mereka kerana tidak mahu menangung risiko.

Reply

Labi March 12, 2013 at 9:47 AM

Laaaa belum ada lagi :(

Reply

ku menunggu March 12, 2013 at 9:53 AM

seikology…sampai bila otai-otai close website…?geram nak tgk mak kay nie…

Reply

seikology March 12, 2013 at 10:52 AM

Maybe ambil masa beberapa bulan sehingga keadaan reda…

Reply

honey March 12, 2013 at 10:07 AM

ermmm xdeh lagi eh ep 22…xsaba dh nk tgk nih…

Reply

mami jay March 12, 2013 at 10:10 AM

peminat setia, menunggu entah sampai bila…

Reply

jgn nk pooyooo March 12, 2013 at 10:31 AM

xde lagi la sbb cyberez-2u da down…belagak sgt kn…

Reply

ini semua poyo. March 12, 2013 at 10:51 AM

hahaha..aku sokong ko bro..cyberez mmg berlagak…bajet bagus je..

Reply

azie March 12, 2013 at 10:41 AM

penat nunggu….tak tengokkkkkk…..nak buat kerja pun tak der mood……sampai bila nieeee…..

Reply

Nurul Lee March 12, 2013 at 10:45 AM

Salam… Xde mood ari nie sbb x dpt tgk SA…. I xde Astro sbb asyik keja jek jd kt tmpt ezany lah tmpt I tgk SA… Pls lah upload

Reply

zura March 12, 2013 at 11:18 AM

no wonder la…tunggu punya tunggu xde….anyway..tq

Reply

misha young lady March 12, 2013 at 12:00 PM

frust nonggeng nampak gayanye…

Reply

Aiyooo March 12, 2013 at 12:04 PM

Mana Ceta Nya?Belum Lagi Ada?Cepat La~ Tak Sabar Nak Tengok Ni~

Reply

kassimbaba March 12, 2013 at 12:28 PM

knp x kluar lg episod 22 ni?

Reply

mizzmy March 12, 2013 at 12:49 PM

alahai…knp xde lagi adusssshhhh

Reply

pyar March 12, 2013 at 12:57 PM

alamak knapa ni..kena block ke?

Reply

pyar March 12, 2013 at 1:13 PM

alahaaa…betullah pihak tertentu block sesiapa yg uplod drama ni…dailymation pun kena block…

Reply

J.A.R March 12, 2013 at 1:25 PM

Ala…nape takde lagi? :(

Reply

ANNE March 12, 2013 at 1:32 PM

NAPE X ADA LAGI NI SOB…SOB…SOB…

Reply

mawar misya March 12, 2013 at 1:59 PM

Alamak…..nape jdi mcm ni….dah lah dri mggu lepas x leh nak bukak TV, sbb anak2 periksa, lupa lak nak record mlm tdi….klu cam ni kul 9.00mlm kena record ulangan untuk mlm tdi dan untuk citer mlm ini…..melepas nak tgk RR & AP…..

Reply

Huda March 12, 2013 at 2:08 PM

Bila nak kluar Episode 22 nie.. kita dah tak sabar…

Reply

PARIPARI March 12, 2013 at 2:13 PM

Alahai…… selalu jam 12.30 dah ada daaah napeee yek…. bila nak kluar Episode 22 nie…… sedihnyaaaa…..

Reply

honey March 12, 2013 at 2:30 PM

mungkinkah ade mungkinkah xdeh…..aduiiiiiii

Reply

gadis dari Ampang March 12, 2013 at 2:38 PM

Alamak.. tk.de lagi erm….:(

Reply

Elliza March 12, 2013 at 3:01 PM

Sy pun x astro mtika jgk,ni yg tgah duk tggu nak sa ni,dri pg td lg sy duk tggu nak sa,tp tak dpt tgok sa,kcwanya sy.

Reply

ah liew March 12, 2013 at 3:35 PM

mne SA eps 22 nie…ezany, plizzzzz…da sangap dah ni, menggigil satu bdn tggu SA ni….

Reply

seikology March 12, 2013 at 3:41 PM

Petang ni pasti ada… Ini janji saya pada anda semua. :) tp bukan di sini.

Reply

aziey March 12, 2013 at 4:11 PM

Kat mana?

Reply

Kay March 12, 2013 at 4:13 PM

Kat mne?

Reply

Elles March 12, 2013 at 4:23 PM

So where n bila episode 22 uploaded?

Reply

orang bunian March 12, 2013 at 3:44 PM

Evening sume…. alahai tuan ezany., tolong le upload SA . Tidok x lena, mandi x basah, makan x kenyang -kenyang …… dok tunggu ni. Lambat lagi ka. ADOYAI

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:02 PM

Nak upload kt mn?. sy nak tauu.. Tq!!.. frust x dapat tengok SA.. saya takde astro.. xde mood.. episod makin best.. huwaaa!!

Reply

seikology March 12, 2013 at 4:07 PM

Saya akan beritahu kemudian. sila email ke seikology@hackermail.com untuk dapatkan video tu nanti.tq

Reply

Peminat Novel Melayu March 12, 2013 at 11:56 PM

saya dah email kt awak ptg td seikology.,.tolong ler respond and bg link tuk tgk citer ni…dh x sabar ni…

Reply

Kaypop March 12, 2013 at 4:06 PM

KayNal xda astro?g la beli…

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:08 PM

kaypop.. hahahaa.. nak yg free. ;p

Reply

Kaypop March 12, 2013 at 4:10 PM

KayNal,mane da bnda free skunk…sume kene byr la..

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:13 PM

kaypop. Arghhh,, x mampu nak langgan astro. Admin, pelis ye usahakan episod ni.. tq sangat2.. Nak sangat tengok. :’(

Reply

Kaypop March 12, 2013 at 4:17 PM

KayNal,cari la kat youtube lak…xpn g umh kak syikin.tmpg tgk…

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:19 PM

Stop it.. Huh. Kaypop, kalau lah u rasa ape yg i rasa. Hahahaha

Reply

Kaypop March 12, 2013 at 4:21 PM

lex la KayNal..jgn emo k..lepas ni lyn epi 1 – 21 je..repeat smpai hafal…

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:24 PM

Yeah, itulah yg akan di buat.. ulang epi 1-21 bagi hafal dialog.. then lontarkan dialog tu kat kawan2.. yeah!!

Reply

seikology March 12, 2013 at 4:22 PM

sila email sy di seikology[at]hackermail.com . nnt sy bgtau di mana.

Reply

Kaypop March 12, 2013 at 4:26 PM

KayNal sila respon seiko….

Reply

KayNal March 12, 2013 at 4:27 PM

Tq admin.. Tq sesangat.. harap sangat dpat tengok episod ni sampailah episod last.. harap xde halangan lagi..

Reply

sis rozie March 12, 2013 at 4:30 PM

Tak sabar den nak tgk…xperlh admin,terima kasih bebyk atas usahamu…kiranya saya x dpt brtahan menunggu maka saya dah order astro hD,kerana mu sehangat asmara….hahaha

Reply

EMAN March 12, 2013 at 4:52 PM

mana ady putra ni

Reply

Teha March 12, 2013 at 5:07 PM

sedihnya x dapat tgk episod seterusnya :’(

Reply

SecRetS March 12, 2013 at 5:08 PM

Tak da respon dari seikology pun..

Reply

nurcahaya March 12, 2013 at 5:19 PM

aaaa stresss xdpt tgok..pliz upload plizzz..sy xde kt malaysia..acane nk tgokkkk?

Reply

WANZA March 12, 2013 at 5:31 PM

masih xde yew!plssssss…xsaba

Reply

mummyct March 12, 2013 at 5:42 PM

Hoping its nt too long…

Reply

Amyza March 12, 2013 at 5:47 PM

mana nie full episod..

Reply

Elliza March 12, 2013 at 5:54 PM

Smpai bla nak kna tggu ni?kshanlah kat kmi yg x ada astro mstika ni,ada cra lain tak untk tgok SA?sy dah x sbar nak tgok SA episod 22 ni,nak thu apa jdi kat kay dgn zainal.

Reply

kay13 March 12, 2013 at 6:04 PM

mana ep 22 ni….dri mlm tdi dok cri x ada lgi..plzz …cepat le…

Reply

cek mek su March 12, 2013 at 6:10 PM

dah tgh seru lak tu citer ni…tetiba toleh nak continue….adoi..rasa cam tak lengkap idup arini tak tgk SA…..pls..pls..

Reply

nurdee March 12, 2013 at 6:37 PM

macam mana nak tgk episod 22 dan seterusnya ne?? :( :( kat web mana nak tgk?? pls!!! pls!!a!! saya x ada astro :(

Reply

emo March 12, 2013 at 7:02 PM

Admin kat mana?? Da meroyan ktorg nie..

Reply

Along March 12, 2013 at 7:14 PM

Admin…. please ngapa tak upload lagi. Dari malam kemarin tunggu sampai sekarang takde…… Ngapa………………

Reply

Keling March 12, 2013 at 7:34 PM

Lembab nya nak upload -.- aku dah lamasabar ni tau tak.

Reply

sopan sikit March 12, 2013 at 9:35 PM

amboi bahasa dia ni… ko ingat ko bayar gaji kat tuan punya website ni sesedap rasa nak lembabkan orang?

Reply

Miss March 12, 2013 at 10:35 PM

Biarlah dia,hidup dia,tak payah cari gaduh.

Reply

zee March 12, 2013 at 8:14 PM

Alaa..mn Chanel lain blh cari episode ni.Sy xde astro :(

Reply

liza March 12, 2013 at 8:32 PM

dah x sabar ni nak tengok episode 22

Reply

gadis dari Ampang March 12, 2013 at 9:01 PM

Adooi….. Tkde lagi ke…erm rindu dh dgn Nal and Kay

Reply

Peminat Novel Melayu March 12, 2013 at 9:08 PM

semua fans SA… terpaksa la kita tunggu until keadaan menjadi reda… sbb sekarang ni pihak berkuasa tgh memantau laman2 web yang copyright filem2 and drama.. hopefully, tak la berpanjangan.. kalau tidak tak dapat la kita tgk kessudahan kisah cinta antara kay and nal ni..huaa…hua……

Reply

Along March 12, 2013 at 9:18 PM

Sedih dah tak dpt tengok

Reply

ziyana March 12, 2013 at 9:30 PM

Admin bila nk donlod?

Reply

SA March 12, 2013 at 9:56 PM

..semua link dan website yg selalunya menyiarkan filem2 dan drama2 terbaru pun xde :( ….ada masaalah lah tuh. So sad xdpt tgk….

Reply

Acun March 12, 2013 at 10:26 PM

Melepasssss nak tgk epi 22

Reply

AdiPutra@ZainalAriff March 12, 2013 at 10:44 PM

Nak menangis pun ada!!! Dah syiok2 tgk sampai episod 21 lagi 9 tak dapat tgk. Dah tangkap feeling romantik Kay dan Nal skali kena stop. Kenapalah pihak berkuasa nak buat benda2 nie? Tak kesian ke kat orang2 yang takde astro? Saya lagi di sg mana nak cari astro! Sampai hati mereka buat peminat SA macam nie. Ezany, terima kasihlah kerana selama ini telah memberi saya (yang tiada saluran ASTRO ini!!!) peluang utk menyaksikan A&H dan SA(wlpn setengah jalan :( ) Saya sanggup menunggu dan akan selalu jenguk2 Ezany utk tgk dah upload ke blum…

Reply

alina March 12, 2013 at 11:05 PM

Mana ep 22 neyh??lembap ar?

Reply

one March 12, 2013 at 11:35 PM

Bukan fasal lembab….tapi M’sian Police from Cyber Crime Unit arrested Man for operating illegal movie linking under Copyright Act!

NO wonder semua link or normal websites yg upload movies/drama xde upload!!

Reply

Jue March 12, 2013 at 11:27 PM

sedih nih…bila boleh tgk episod 22?

Reply

sakai March 12, 2013 at 11:39 PM

kene block ke hape???sedih….makan x kenyang

Reply

zainal arif March 13, 2013 at 12:55 AM

Xbest la cmnie…..hope xbeterusan cmnie…

Reply

wanie ally March 13, 2013 at 1:15 AM

mana episode 22, org taknak sorotan … alahhhh :(

Reply

Aryanie March 13, 2013 at 1:19 AM

Saya pun peminat SA.tapi x lah taksub sgt smpi sanggup tunggu 2-3 pagi utk cerita ni..kan bgus klu masa tu kita gunakan utk beribadat kepada Allah..Sama-samalah kita muhasabah diri..dunia hanya sementara yang kekal abadi akhirat nanti..

Reply

Lin March 13, 2013 at 3:20 AM

Adoi…kesian lah kat saya yg kat obersea nie…camner nak tgk kalo bkn dr link2 drama yg ada…

peace from Ankara, Turkey…

Reply

sunshine March 13, 2013 at 4:16 AM

Lin, sama la kita.. akk pun dah tension tunggu ep 22..

peace too from Madinah Al Munawarah :)

Reply

adam March 13, 2013 at 5:24 AM

Aryanie – hak masing2 lah , tak semestinya tunggu cerita ni tak beriabat langsung . pemikiran cetek la kau ni bodoh

Reply

NY March 13, 2013 at 7:15 AM

Kenaper xder lg yer episod 22…arinie dah 23…
Kot ezany bi xsihat kot.. sakit ker…

Reply

nurin nirun March 13, 2013 at 7:34 AM

Ni sah sah izanykun ade msalah dalaman, sampe dh kul 7.31 am 13 march masih tk dosnload lg episod 22…huh pe citer.?

Reply

mie March 13, 2013 at 7:43 AM

nurin nurin…bukan salah izanykun…kesian dia..semua org menunggu..

Reply

mummyct March 13, 2013 at 8:25 AM

Seem like we have to wait awhile till tings clear up…
It juz nt fair…
Mr Norman, astro tak leh sampai ker Singapore. The cable is nt enuf to reach my country. So we depend on links that been upload.

Reply

Ida March 13, 2013 at 8:42 AM

Salam sejahtera,saya mengharapkn sangat watch sehangat asmara online.Di spura tk dpt link ..sedih sgt2 ni.. da 2 hari episode 22/23 pn tk dapat view..

Reply

Mala Tie March 13, 2013 at 8:43 AM

Bukan salah Izanykun. Pihak SKMM dgn pihak Akta Harta Intelek sedang menyaring penyiaran tanpa lesen yg sah…

Reply

Zirot March 13, 2013 at 8:54 AM

Sedih tk dpt tgk episod seterusnyer tp tk per kita tuggu dgn sabar..peace :)

Reply

Aryanie ni semua poyo March 13, 2013 at 10:01 AM

Gigih jugak ko nk komen kat sini pukul 1pagi? Poyo jer semua ni.

Reply

chempaka March 13, 2013 at 10:03 AM

Salam.
Ezany- napa tk dpt tgok episod 22-23.?kt sini jelah source
Sy tgok citer SA ni.huhu….ada link lain2 ke…please.
Gd job Ezany.hrp dpt download ye…tq2

Reply

Peminat Novel Melayu March 13, 2013 at 11:48 AM

Dear All, harap semua bersabar… bukan salah Ezany… tolong la bacer penjelasan kawan2 kita tu… semua blok kena pantau kat pihak berkuasa… so, kena la tunggu… kalau nak jugak cari la link2 lain yang mungkin ader..

Aryanie…it’s not fair to judge other people like that. camna awak tau dorang tak beramal ibadah… ? kita kena bersangka baik untuk semua org walaupun dorang ni terlalu addicted dengan sesuatu benda.. peace no war!

Reply

EMAN March 13, 2013 at 11:56 AM

x juga kaaaa ezaniiiiii…..frusttttt niiiii….

Reply

amirul March 13, 2013 at 12:41 PM

bile nk upload episod 22 dan 23 ??? x sabar nk tgk ni,please :(

Reply

nalKay March 13, 2013 at 1:31 PM

ezany….kenapa tak de lagi episod 23 & 23…..emmm hampa menunggu

Reply

ezan March 13, 2013 at 1:37 PM

adoiiii…frust betullah. penantian satu penyeksaan. kita bayar bill lah so takan nak upload pun kena benteras…bukan taknak support tapi produksi pun pandai cari makan main astro hd, warna biasa main lepas basi aparah….nak cari untung je..kami boleh menilai, kalau ceritanye berbaloi tuk beli ori then kita carilah DVDnye nanti.

Reply

loi_loyang March 13, 2013 at 1:50 PM

mn ni episod 22 & episod 23? adoilaaa mai keja pg-2 td engat nk tgk SA, tp sdey aih xde pulak… plizzz tuan yg empunya blogger tlg ler upload crita nih… xsbaq dh aih….. huhuk

Reply

anjea March 13, 2013 at 2:17 PM

jeng2….jeng..pe pulak mlm ni punyer citer kan? suspens jer..walau pun saya dh buku nyer tp bila versi drama lagi best..

Reply

shunshine March 13, 2013 at 3:16 PM

korang ni bawa lah bersabar sikitt.. Adoii kesian kat admin ezany tu,bukan salah die pon,bukan die sesaje xnak upload,kan dah d berithu ade masalah yg tak dpt di elakkan..cuba salah faham situasi sebenar bukan dok kate org je,semuablogger pon x di benarkan upload drama tu,pihak penguatkuasa sdg buat pemantauan di setiap blog. Bersabar,pasti hasilnya memuaskan hati kita juga..:)

Reply

EMAN March 13, 2013 at 4:40 PM

apa sudah jadi ni x leh tengok

Reply

hmm March 13, 2013 at 5:46 PM

dah keluaaaar!!! yez

Reply

Elliza March 13, 2013 at 7:30 PM

Yes!!!!! Trma ksih krna sudi tunaikan prmntaan kami yg x ada astro mstika ni,akhirnya dpt sy tgok jgak SA.

Reply

mie March 13, 2013 at 7:55 PM

tq ezany! wohooo… semakin best citer nih….geram dgn Mimie…patutle ramai pompuan yg menjadi ahli neraka!

Reply

gadis dari Ampang March 13, 2013 at 9:28 PM

Yeah…. Dah ade tq ezany ingat sampai bebulan-bulan

Reply

Nur March 14, 2013 at 12:10 AM

Wah ! Tadi nak try je jenguk sini. Dah tak menaruh harapan pun. Tup tup ada!! Homaigaddd. Thank you so much ezany :) tadi tidur kejap dah termimpi2 AP ;) bahagianya

Reply

raja alias 4 March 14, 2013 at 10:12 AM

Episod 22 plzs..l.

Reply

ladylike March 15, 2013 at 7:46 PM

best best dapat tgk episod 24, tak sabar nak tgk episod 25minggu depan hihi

Reply

zza March 17, 2013 at 3:24 PM

Salam,mne episod 22 nie

Reply

fazilah January 15, 2014 at 4:14 AM

hai sorry yer boleh tak klu saya nak dptkan episod 22dan seterusnya. saya dah puas try semua tapi tak dptlah. thanks

Reply

Leave a Comment