Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 24

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 23

Zainal telah menunggu Kay, Adakah mereka akan bersama kembali? Adakah Ibu dan Bapa Kay setuju?

Sehangat Asmara Episode 25 – 27 (video promo)

Sehangat Asmara Episode 25

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 15
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 6
  4. Video Sehangat Asmara Episode 9
  5. Video Sehangat Asmara Episode 13

{ 170 comments… read them below or add one }

Azura March 14, 2013 at 12:00 AM

Bila nak upload episode 24? X sabar org singapore nak tengok.

Reply

ju btk March 15, 2013 at 11:32 AM

Orang Singpore X sabar, orng Malaysia lagi x sabarrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

rita daniel March 20, 2013 at 1:41 PM

sabar aja la next episod nati ezany akan uploadkan

Reply

nza March 14, 2013 at 12:06 AM

bestnye…xsabar nak tengok ep ni.

Reply

siti 76 March 15, 2013 at 2:47 PM

belum ade lg…np ye…

Reply

Aku March 14, 2013 at 12:27 AM

Cepat la 24!!!!

Reply

RaRa March 14, 2013 at 12:40 AM

Best nya xleh carry,episod 24????

Reply

RH March 14, 2013 at 1:04 AM

Semakin hangat SA.. jgnlah habis cepat2.. Best sangat

Reply

FaiZah March 14, 2013 at 1:21 AM

org Brunei pun x sabar nak tengok jugak, bila nak upload? ;D

Reply

Aiyoo March 14, 2013 at 5:36 PM

Wah~ Org Brunei La~ Hehe

Reply

FaiZah April 10, 2013 at 4:13 PM

wahh~. hehehehe.

Reply

bob miji March 14, 2013 at 4:48 AM

agak2 la bila expisod 24 ni akan diuploadkan…?
kawan dok sabar dh ni nk tgk… :(

Reply

omiee March 14, 2013 at 7:44 AM

Alhamdulillah…ada pun. Thankssss

Reply

omiee March 14, 2013 at 7:47 AM

Alaa..sorotan

Reply

omiee March 14, 2013 at 7:45 AM

Ehhhh…sorotannn…adess

Reply

elliza March 14, 2013 at 8:08 AM

knapa SA episod 24 x dpt tgok ya?apa dah jdi ni?

Reply

chempaka March 14, 2013 at 9:57 AM

Tq ezanny.dpt gk tgok episod 22&23.waiting for 24 plak.tqvm!

Reply

suriNasir March 14, 2013 at 10:30 AM

bila episode 24 nk upload tak sabarrr…. huk3

Reply

x jemu nungguuu March 14, 2013 at 10:33 AM

makin payah nak tengok citerrr ni….tapi esok masih ada kan..kan…kan….ezany mesti takkan hampakan kite sume….sabooorrr

Reply

omiee March 14, 2013 at 6:34 PM

Setujuuu

Reply

Sarah24 March 14, 2013 at 10:47 AM

Dear Adi Putra,
A little note written specially to you. If u happened to read this i just want u to know that im your big fan ever, not just because of this SA but since the beginning of time. I truly admire your talent & acting, simply impressive. One thing u need to know, the difference u have from other local actors is the way u speak, be it on screen or outside, u speak well with substance esp during interviews which reflects your maturity & intelligence. I may not know you personally but from the way you carry yourself, trust u are a wise gentleman.
Last but not least i am undeniably very attracted to your good look, u are an almost a complete package, surely your better half is a lucky woman.
I would like to wish your the very best of luck & success in your career & may Allah bless u & family throughout….amiin.

With love
sarah

Reply

Syajufriel March 14, 2013 at 11:48 AM

agree so much with u sarah.. :)

Reply

hani March 15, 2013 at 9:14 AM

sarah join adiputra fan club http://www.1hotlovers.com and adp group at facebook.u have chance to meet him in any event.

Reply

mummy brunei March 14, 2013 at 12:25 PM

i agreed with u sarah…AP is such a very talented and undeniable i luv the way he talk and voice projection…memang belum ada yg mampu menandangi. AP all the best and semoga Allah SWT sentiasa meanugerahkan kekuatan minda, kesihatan yg berterusan supaya AP terus berkerya…dan sentiasa dalam lindungan dan 9eliharaan Allah SWT.

Reply

Bomewi March 14, 2013 at 1:12 PM

Tak sabar nak tengok ep24 dan seterusnya

Reply

Nureez March 14, 2013 at 1:32 PM

SH mmg best.. gandingan RR & AP mmg serasi.. Loving couple.. Yg paling best I suka sgt tengok dressing RR.. Tudung yg cantik sgt sesuai dgn mukanya yg bujur sirih tu.. Warna2 tudung sangat ceria.. hehehe..
Tak sabar nk tngok episod seterusnya..

TQVM Ezzany.. ;)

Reply

king93 March 14, 2013 at 1:32 PM

mkin susah pulak nk tengok SA ni.. sabor je laaaa..

Reply

Amyza March 14, 2013 at 1:37 PM

Kenapa belum ada lagi full episode nie..tak sabarnya

Reply

Ayu March 14, 2013 at 1:53 PM

I agreed with Sarah24 and mummy brunei. I am one of his fan too. AP is such a very talented actor, u 2 can follow him in his twitter @ADPadiputra.

Reply

qyla March 14, 2013 at 2:31 PM

mne nie… nk tgk ep.24… kt hostel xdpt tgk mustika HD…cpt2 la…

Reply

syakila March 14, 2013 at 2:58 PM

BUKAN KE MALAM TD EPISOD 24? KNP X BOLE TGK NIE??? ERMMMM :(

Reply

syima March 14, 2013 at 3:20 PM

adiputra u r the best

Reply

rina khan March 14, 2013 at 3:51 PM

Sehangat asmara mmg malatop! Adam dan hawa mmg kalah…mmg tk leh lwn la….adi putra punya feel habis lm citer ni…aaron aziz hampeh dlm adam n hawa..

Reply

peminat SA March 14, 2013 at 4:25 PM

betul 3X. Adi putra tangkap feeling. AP+RR=HOT!

Reply

Jjjjjjjjjjj March 14, 2013 at 5:04 PM

Kau tak suka Adam Dan Hawa tak payah ah kutuk aaron.Adam Hawa lagi best tau.Tak nak cari gaduh,tak payah kutuk ADH.Kau tengok juga ADH kan? Biarlah AA nak berlakon mcm mana pun.Kita tengok je ah SA ni BAGUS sangat ke? Kalau ADH kalah,tak ada nya jadi satu fenomena ah.

Reply

izi March 14, 2013 at 5:54 PM

tapi agak diakui lakonan aaron aziz dlm adam hawa mcm tak best sgt..i was a big fan of him..tp lately rasa mcm dah kurang..byk part dlm ADH tu mcm tak rasa chemistry between adam and hawa sbg suami isteri..byk mcm awkward..ini bukan kutuk or nak cari gaduh..tp memberikan pandangan..

Reply

nanako March 15, 2013 at 2:41 AM

betul tu.. i agree with u.. lakonan aaron aziz dalam adh macam tak ummphh.. tak macam dalam filem ombak rindu.. kl gangster.. maybe sebab cerita tu meleret2 sangat kot.. kita tgk pun lama2 boleh hilang feel2

Reply

MALAYSIA JAYA March 14, 2013 at 6:24 PM

Mmg SA lg best dr adam hawa!! Itu realitinya..fanatik aaron mmg x akan nmpak kelemahan drama tu..flashback memanjang..kwn aku yg setia smpai episod akhir pun kecewa tgk ending..asyik flashback je..pastu plot yg xde dlm novel di ada2 kan..hahaha punya nk bg jd mcm sinetron..owh pelissshhhh :p

Reply

ambo March 15, 2013 at 8:37 AM

aku rasa sbb lagu tema tu yg jd fenomena. lg 1, AH byk komen negatif dr komen positif. xmcm SA ni. negatif pun sbb admin x upload lg. cepat la admin………………..

Reply

Jjjjjjj March 15, 2013 at 7:52 PM

Kita tengok ke ah SA ni bagus sangat ke?saya tgk asyik asyik gaduh.Episode demi episode tah apa apa,kalau ADH,episode demi episode buat kita tertunggu tunggu,macam tu lagi best.Kalau taknak gaduh,diam je tak payah cakap ADH tak best ke AA tak best ke NN tak best ke sebab saya peminat Tetap NN.

Reply

Noraz March 14, 2013 at 5:11 PM

Dah lahhh…jgn gaduh2 ya…yg penting bila episod 24 nihhh…kenapa tak upload2 lagi..tak sabaq dah ni..

Reply

Elliza March 14, 2013 at 6:32 PM

Bila nak upload SA episod 24 ni? Cpatlah upload SA episod 24 ni,sy dah tak sbar nak thu apa jdi dgan kay dan zainal ni.

Reply

Peminat AA March 14, 2013 at 6:58 PM

Saya pun bersetuju dgn pendapat Izi dan Rina, lakonan AP dlm SA jauh lebih baik dari AA dlm Adam & Hawa …. lakonan AA dlm Noraelena pun jauh lebih baik dari ADH. Lakonan AP rasa feeling sgt…. tak sabar nak tunggu episod 24

Reply

Pini March 14, 2013 at 7:12 PM

Mohon adalah rezeki kami dapat menonton SA sampai habis…..permudahkan lah ezany utk sentiasa dapat upload cite ni….

Reply

Alynnaha March 14, 2013 at 7:27 PM

Ya mohon dipermudahkan smoga ezany dpt upload…

Reply

Jzjsjs March 14, 2013 at 7:28 PM

Actually bkn AA yg tak bagus tapi hawa nye lakonan yg uat jadi tk bagus.. Klau tgk alek hawa berlakon cm kayu jek.. Tak sesuaiiii ngan AA

Reply

aida March 15, 2013 at 5:42 PM

betul sgt2 NN berlakon mcm kayu dia perasan kut dialah heroin tercantik kat Malaysia ni n dpt berlakon dgn hero kacak AA……….

Reply

Pantang March 15, 2013 at 7:55 PM

Tak suka tak payah kutuk bro? Senang kan??kalau AA berlakon tak best,tak adanya penerbit tunjuk dkt tv.Penerbit mesti mahu yang bagus.Tak payahlah do kutuk NN,aku ni peminat setia dia.Cuba kalau orang kutuk artis fav kau,mesti marah kan? So fikirkanlah.

Reply

Real Lavender March 14, 2013 at 7:52 PM

Nape lambat sgt nk upload ep 24 ek?

Reply

Syiman March 14, 2013 at 8:00 PM

Setiap lakonan AP memberi kesan yang mendalam dalam hati penonton,u r the best among the best

Reply

Noraz March 14, 2013 at 8:25 PM

Kenapa belum ada lg ni episod 24….huhuhuuuuu…:((

Reply

Eja March 14, 2013 at 8:46 PM

Makin lama makin xkeruan pulak menunggu episode 24 ditayangkan..makin nak tahu ape yg terjadi..sabar sabar..esok mgkin dh ade..hehe..

SA mmg terbaik!

Reply

Kekasih Am Hehe March 14, 2013 at 8:56 PM

ssetiap orang ada pendapat masing2 bukan nak gaduh tp just nak bg pendapat korang kan…so i faham..ni pendapat i pulak..bg i sehagnta asmara ni mmg best …boleh la nak tgk…tp kalau mlm ni miss tgk i ok…sbb i rasa esok boleh tgk…minggu i tgk yg 6 episod minggu sudah…i tak la terkejar2 nak tgk…tp best la…cume tak la buat i terkejar2….tp adam dan hawa ni BAGI I ye….dia buat i tertggu2 setiap episod…i sanggup ttido lmbt semata2 nak tgu ezany upload cite ni….dan sbb adam hawa la…facebook i penuh dgn gambar aaron aziz..sbb adam hawa la….i buat pertama kalinya sanggup drive mlm2 buta pegi kl restoren kari kepala ikan semata2 nak jumpa hero heroin adam hawa..itu pertama kali dlm hidup I ye….bg i adam hawa bukan sekadar drama biasa…walau i akui ada kelemhan yg perlu diperbaiki…dan walau sehangat asmara ni kurang kelemahan berbanding dgn adam hawa…tp bg I yg penting SENGATAN tu…adam dan hawa ni buat i tersengat…..siap mimpi lagi jumpa AARON aziz tau…hehe..walau pun ADI PUTRA tu hensem tp i tak disengat lg la tgk sehangat asmara….kalau nak kata sbb AARON rupe hensem tp bila i tgk nora elena i tak de la angau dgn AAROn ni….tp itulah pandangan peribadi i terhadapp adam dan hawa…..i suka rita berlakon..dan akui dia lawa…tp lakonan nadiya nisaa buat i terpukau…..walau ada sedikit tak puas hatisbb aaron dan nadiya agak malu2 nak mesra..kalau dorang mesra lebih mesti lbh meletp..tapi takpela takan nak galakan org wat dosa lak kan….

Reply

Yes March 15, 2013 at 7:59 PM

SAYA SETUJU.ADAM DAN HAWA BUAT SAYA RASA TAK ADA DRAMA LAIN LAGI BEST.SELALUNYA KALAU EP ADH,TAK TENGOK 1 EP SUMPAH NAK NANGIS.TAPI KALAU SA NI MCM BIAR JE LAH.FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE,ADH BUAT SAYA RASA IDK NAK DESCRIBE MCM MANA SBB BEST SANGAT.NN I LOVE YOU,URE THE BEST.JANGANLAH KORANG KUTUK NN,DIA BARU NAK BERKEMBANG.TAK PAYAH KUTUK SEBAB RUPA,DIA LAWA,NATURAL BEAUTY,PANDAI BERLAKON.LOVE TO SEE DIA PUNYA SEMANGAT.DIA SELALU BAGI SEMANGAT DKT SAYA.SO KALAU KORANG TAK SUKA,TOLONGLAH JANGAN KUTUK DIA.

Reply

mohd saiful March 14, 2013 at 8:57 PM

npe upload lgi??????? x sbr nk tngok episode 24 nie……. dh exicted gler nie..

Reply

Kekasih Am Hehe March 14, 2013 at 9:02 PM

lagi satu i nak menambah ye…kalau di lihat dr segi fenomena I tak rasa sehangat asmara ni ada fenomena seperti ADAM DAN HAWA…malah dibandingkan dgn nora elena ppun bg i nora elena lebih hebat fenomenanya……adam dan hawa dimana2 org memperkatakannya..dlm blog2 persendirian…dalm facebook adam hawa pun jauh lebih ramai yg like berbanding dgn adam dan hawa…dan jika kita lihat jika sehangat asmara menjadi fenomena pasti facebook adiputra meningkat mendadak bilangannya….seperti kita lihat asal facebbook nadiya nisaa hanyalah seribu setelah adam dan hawa skrg dh jadi 50 ribu lebih….Aaron tk yah cite la kan….di situ kalau kita nak menilai drama tu dpt sambutan hangat ke tak..kalau setakat nak tgk dr komen 20 -30 org yg sama dlm page ni dan page sehagata asmara tu tak dikira feomena…..ini pendapat satu sen sy la…..hakikat yg perlu diterima…tp i akui sehangat asmara ni best..i tak nafikan ye…buat peminat sehangat asmra teruskan menonton :)

Reply

Along March 14, 2013 at 9:11 PM

Semasa AH mula ditayangkan saya adalah orang yg paling gembira untuk menonton drama tersebut kerana saya sangat suka membaca semua karya Aisya Sofea. Walaupun ramai yg mengatakan bahawa pasangan pelakon AH tidak sesuai, pada mulanya saya tidak kesah kerana bagi saya pelaun yg baik akan membawa watak yg diberikan dengan baik. tetapi setelah mengikuti beberapa episod saya dapati tiada keserasian diantara kedua pelakunnya. Mereka nampak janggal dan seperti tiada jiwa bila melakunkan watak masing-masing. Bila SA bermula saya juga mengikuti drama ini dan hati saya sangat berasa gembira menonton pasangan AP dan RR berlakon. Mereka berdua dapat menghayati watak yg diberikan dengan sangat baik. Bukan saya mengatakan AA dan saya tidak ingat nama si heroin itu tidak bagus tetapi mereka tidak secocok untuk digandingkan bersama. Sampai kehari ini saya sangat sedih kerana pada saya AH sepatutnya seperti SA. Ini adalah pandangan peribadi saya.

Reply

king93 March 14, 2013 at 9:14 PM

lerr.. sorotan lagi.. xsabar2 nk tengok… em… sedey2,,,SA memang best!!!

Reply

LMK March 14, 2013 at 9:30 PM

x sbr nk tgk SA ep24..luv AP n RR…very match couple..

Reply

zetty March 14, 2013 at 9:48 PM

First time saya minat sangat dengan cerita melayu yang jalan ceritanya tidak meleret2 dan sangat menusuk jiwa. Sweet sgt cerita SA ni. Nal <3 kay. Tak boleh berhenti bila dah layan cite ni.

Reply

Kekasih Am Hehe March 14, 2013 at 10:04 PM

hahaha along ….sampai tak tau nama heroin dlm adam dan hawa…semata2 nak menunjukkan tak best lar tue adam dan hawa…hahahaha…ye ker ta tau nama pelakon heroin tu…cer baca komen I tu ahakss………

Reply

Along March 14, 2013 at 11:44 PM

Kekasih Am Hehe, AH itu ceritanya best kalau kita membaca bukunya yg membuatkan ianya tidak best apabila dijadikan sebuah drama, gandingan pelakunnya tidak sesuai yg membuatkan cerita itu tidak best kepada saya. Nama siapa hero dan heroinnya tidak penting kpd saya, lakonannya dlm AH itu yg diambil kira.

Reply

peah org kg March 14, 2013 at 10:27 PM

sesungguhnya AH sgt tidak best.. jgn le bandingkan ngan SA nie.. tolong lah.. pelakon perempuan AH tu berlakun mcm kayu.. dah tu pakai tudung mak aii .. jakun nyer.. tu yg nampak cam kaku kot.. pakai le tudung mcm RR nie.. simple je, tapi cantik sgt.. RR berlakun pun natural je.. tak over beb.. peah suko.. sesapo yg peminat mati keras AH.. mintak ampun.. nie pendapat peah je.. peah org kg.. peace no war =D

Reply

Anonymous March 15, 2013 at 5:49 PM

dah heroin AH tak cantik n gigi jarang pakai apa 2 pun tetap nampak tak cantik n jakun je….kalu pakai tudung yg RR pakai pun akan nampak tak cantik n tak sesuai dgn muka NN.

Reply

Siti March 15, 2013 at 8:01 PM

RR nampak tua.sorry not sorry.tu pendapat saya.

Reply

mercythecat March 17, 2013 at 2:26 PM

cuba la jadi orang yg terbuka fikiran sikit….klau x suka jgn sampai menghina ciptaan Allah swt……..klau x suka x yah tengok..x semestinya berlakon kena cantik gile…in realiti pun kita semua mmg x sempurna…setiap orang ade cantiknya..kita semua ciptaan Allah swt, pencipta kita Maha Hebat….ingat2 la bila nak kutuk orang

Reply

SA March 14, 2013 at 10:38 PM

AA= lakonannya bukan tak bagus tapi dah so STEREOTYPE.. just boring… bet ramai yg sukakan dia sebab wajah yg tampan.. and yes you.. xpayahlah nak nafikan suka sgt kat AA fasal bakatlah, itulah inilah..but admit it….watched 2 episodes of M’sian Celeb Fear Factor..at the end of the day, get bored with AA as the presenter… plzlah, banyak lagi actor2 Msian diluar sana selain dari AA….no I’m not anti AA but get this, too much of him here, there and everywhere..buat muntah and TOO BORED.. life, entertainment and celeb is more than AA ok?

Reply

Along March 14, 2013 at 11:47 PM

Saya setuju dengan pandangan anda. Kita lazimnya menilai dari paras rupa bukan dari kebolehan dan kelebihannya.

Reply

anon March 14, 2013 at 10:44 PM

Lagi satu… M’sin Cyber Crime Police sdg memantau blog2/website yg mengupload movie/film/drama dibawah akta hakcipta ..jadinya bila admin lambat upload atau xupload sabar ajelah silap haribulan blog nih pulak kena block n tutup…macam admin syok dot com kan dah kena tangkap!

Reply

pdah hancun March 14, 2013 at 10:55 PM

Ezanykun harapnye dptle kami semua tonton ep 24 2nite ye. Dah x snang duduk dibuatnye.

Reply

Imah 238 March 14, 2013 at 11:26 PM

Asal takle tgk ep 24? Kene block ke mcm ceritamaster blog ke?

Reply

wee March 14, 2013 at 11:30 PM

nape episod 24 x dpt tgk?? frust nyeeee

Reply

Najib March 15, 2013 at 12:10 AM

Asal x kuar2 ni???episod ni patutnye semalam dh kuar…..jd patutnye paling lewat pg tadi upload nye…cpt la upload :)

Reply

amyza March 15, 2013 at 12:19 AM

Kenapa tak der lg nie episod 24..en.ezzany cepat ler upload..tak sabar nie

Reply

zee March 15, 2013 at 12:39 AM

SA mmg best..x meleret..Positif2 ok ni bkn tempat pbndingan drama..kita crita pasal SA je…huhu

Reply

ezza ma March 15, 2013 at 12:43 AM

AH – AA stereotype sangat la… watak dia kalu tgk drama lain same jer.. hensem x cukup kalau lama2 tgk jadi boring, citer AH meleret2..
AH – NN sweet ok la.. mmg macam x padan ngan AA.. keserasian tu kurang..
AH saya baca novel dulu,, mmg best tapi adaptasi ke layar kureng skek especially pasal johan yg budget hensem ngan azie tu..

SA – AP mmg talented actor..
SA – RR mmg talented actress..
SA – pun baca novel juga,, adaptasi ke layar lebih kemas, xde meleret2.. menyampah tgk mimie ngan dian, tapi citer ni kurang aura macam AH yang mmg tak sabar dan tertunggu2 utk next episode..

Reply

zulila March 15, 2013 at 1:14 AM

ezany tak baik bg kwn2 tunggu.jgn punahkan harapan kami dr td pagi tunggu sampai sekarang x upload lg.tolong la episod 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

pdah hancun March 15, 2013 at 4:00 AM

Xpela cepat atau lambat Kami akn tunggu jugak. Janji boleh nonton

Reply

Watikus March 15, 2013 at 6:03 AM

Setiap pendapat mesti ade sarcastic word nya. Tapi saya rasa jum fikir Positive abt it. Both cari rezeki yg sama bidang, lets just pray for them every of their journey smooth.

Oh ep 24 mana lah kamu??? Hehe

Reply

Kekasih Am Hehe March 15, 2013 at 6:22 AM

erm….sy lupa sy berada di page sehangat asmara ofkos lar ramai yg menyokong sehagnat asmara…apapun nak dapat perbandingan sebenar just bezakan secara global je…bandingkan page ezany AH dan Ezany SA…bandingkan Page FB SA dan FB AH…badingkan fenomena….sy sokong yg ADAM DAN HAWA ADA AURANYA…..hehe…apapun gud luck ea pada korang…selamat menonton sy tak kisah pun kalau de yg kata sehangat asmara ni best sbb bg sy sejujurnya mmg la best..boleh la nak tgk……takdela boring…tp tak la sampai terbawa2 waktu keje nak cite sbb die ta lebih mcm drama2 lain jg…cume pelakon die hensem dan lawa………..ADAM HAWA pelakon die hero je hensem….heroin biasa2 je…tp secara keseluruhan ada auranya….sorry….my last komen…pasni sy tak masuk dh …sbb takut nak terbalas komen dan nnti tak pasal2 jadi bodoh gaduh sbb benda ni..padahal tak rugi pun kalau org dok puji SA ni best..sbb bukan sy producer cite AH hehehehe….ok mohon maaf ea kosong2….

Reply

SA March 15, 2013 at 7:44 AM

hah tau xpe…. xpayahle nak ulas lagi citer yg dah berlalu tuh atau kalau nak jugak baik aje pegi meroyan lagi kat page drama yg awak suka sgt tuh..tqvm

Reply

Adh March 15, 2013 at 8:05 PM

Opss! Betul cakap Kekasih Am.Jom kita blah dari page Sa ni.meluat tgk peminat dia.tak habis habis kutuk hero heroin dia.Tak best lah apa lah.Daripada gaduh dkt sini buat apa?baiklah pergi layan NN.Sorrylah,saya baru tgk Sa ni..dah 24 tapi tak ada feel pun.sebab tu lerrr.i tak nak cari gaduh dgn “peminat sa” sorry ok pffft

Reply

Peminat Adam DAN Hawa March 17, 2013 at 7:26 PM

ko de meroyan at page Adam DAN Hawa meluat aku

Reply

SA March 15, 2013 at 7:46 AM

..lagipun bukannya ulasan yg bagus pun, just sebab nak combat drama SA nih yg menyebuk nak sebuuuuuuut jugak fasal drama tuh..dah suka sgt itu awak punya fasal lah tapi plz lah meluatlah sebab awak bagi ulasan dipage drama yg xberkenaan…

Reply

Mommyechel March 15, 2013 at 8:13 AM

First time nak comment di sini coz dah few times masuk but ep 24 still tak bole tgk…
Betul seperti di kata, AH ader aura tersendiri…Mula2 tertunggu2 sangat every nite…tp, makin hujung2 aura tu mula hilang…Secara jujurnya, sampai la ni pon I still tak tgk last ep of AH…
Berbeza wit SA, few first ep I miss mulanya..tp biler dah start tgk sedikit , sangat2 teruja utk tgk sampai ke penghijungnya..For me, Graf AH sedikit menjunam di peringkat hujungnya, but Graf SA I think semakin meningkat dan meningkat…
First time jatuh cinta wit drama melayu…

Reply

Peminat Novel Melayu March 15, 2013 at 9:17 AM

Agree with you… i pun peminat AH juga… both actor and actress ok for me becoz they can act especially NN. Tapi chemistry both of them utk lakon kan watak husband and wife x menjadi… masa awal2 episode tu ok especially masa Adam usha Ain..nampak kiut..but when they got married and balik as husband and wife..cam tak kena.. sepatutnye, kesan berpisah selama 8 tahun tu dapat kita rasa…. tapi, rasa dier tawar dier…. kaku..sangat… tapi for SA, kita dapat rasa chemistry antara AP & RR dari pelbagai sudut, especially they way they look each other…… menanggung rindu yang teramat sangat walaupun ”kay’ tu hari2 marah kan si nal tu…. can’t wait to see next episode… kalau tidak peminat2 SA di pagepage SA tak lah meroyan bagai…itu pendapat saya…as peminat novel Aisya Sofea..

Reply

x jemu nungguuu March 15, 2013 at 8:33 AM

ari nie pun x de lagi?????? frust sikit….tapi insyaallah minggu depan boleh tengok 4 episod sekaligus…..kami tetap menunggu mu ezany……tqvm atas semua episod sebelum nie….

Reply

Aiyooo March 15, 2013 at 9:23 AM

Entah2 Minggu Depan 1 Episod Ja La~ Kalo Sudah Episod 24 Tak De Pa Lagi Dgn Minggu Depan, Cnfirm La 1 Episod Ja~

Wah Stress Nya Sya~ Hehehe waiting Episod 24, Plz Ezany~~~

Reply

chempaka March 15, 2013 at 9:39 AM

Alamakkk tak de lg ep 24?.huhu…hrpnya nx wek blh cover
sanpai 4 ep terus.ezanny, all the best! Kami tunggu.

Reply

jeslin March 15, 2013 at 11:24 AM

alahaiii….x sbr la nk tgnk…

Reply

Along March 15, 2013 at 11:43 AM

Ezzany…… tak kesian ke kat kami ni, ternanti-nanti dah brapa hari…. apa-apa pun terima kasehlah untuk episod yg sebelumnya. Ubat rindu tu………

Reply

Mohamz1 March 15, 2013 at 12:11 PM

Dah tunggu 2 hari pun macam gelapppp jee epi 24 ?? Agak agak bila eh boleh upload kan ??

Reply

wan amirul asyraff March 15, 2013 at 12:28 PM

Tolong la buatkan cepat sikit.. dah berapa hari takleh tengok ni… adoi..

Reply

Elliza March 15, 2013 at 1:01 PM

Knpa x dpt tgok lg ya SA episod 24 ni?dah brpa hri dah sy duk tggu nak tgok SA episod 24 ni,tpi x dpt tgok jgak,klau bleh tlg upload cpat sikit ya,sbb sy dah x sbar nak tgok SA episod 24 ni.

Reply

mawar misya March 15, 2013 at 1:25 PM

salam peminat SA, saya peminat setia blog Ezany kun dan membaca coment sesiapa saja yg menghantarnya…dari dulu hingga skrg saya blum lg pernah baca coment seperti peah org kg…maaf ye klu terasa apa yg saya ckp…kali ini mungkin apa yg saya kan coment ini bukan pasal cerita SA & AH….bukan psl AP & RR @ NN AA…..tp psl peah org kg…sblum tu nak tanya peah org kg…peah org kg tahu tak apa itu JAKUN? x pasal2 NN yg jdi mangsa keadaan…kesian…, jawap ye….

Reply

peah org kg March 15, 2013 at 9:41 PM

tak pernah dengar jakun.. jakun bukan bermaksud apa2.. makna kaku atau tak kena gaya.. boleh tengok link nie kalau tak caya k for “jakun” word example.. http://www.wordnik.com/words/jakun .. peace no war k..

Reply

bull March 15, 2013 at 1:53 PM

chaaaaaa…x sabar chaaa…hahaaha

Reply

asmidar mustaffa March 15, 2013 at 3:05 PM

my personal opinion…kalau baca novel pun sy..lebih tertarik bila baca SA dari AH..drama pun sy prefer SA dr AH..of course dulu sampai sekrg sy memang fan AP..and RR. first time nonton SA dah addicted..

Reply

zee March 15, 2013 at 3:18 PM

Sy stuju dgn asmidar.Dorg bdua ada chemistry.SA bt sy ternanti2 smpi ank2 pun gelakkn sy. Actually sy bknla pminat drama bersiri tp penangan SA ni bt sy tersenyum sdri..hihi

Reply

TejaWafa March 15, 2013 at 3:58 PM

Ezany ep24 plezzzzz ;D

Reply

loveletter March 15, 2013 at 4:08 PM

hmm , tak lena tidur dibuatnya sebab tunggu SA ep24 ni … tak sabar nak nengok AP .. sweet sangat bila dye senyum .. btw, setiap cerita ada fenomenanya sendiri .. bergantung kepada individu yang menilai .. :)

Reply

HBAH March 15, 2013 at 4:28 PM

Salam semuanya :-) … Apa nk buat, sabar ajelah lgpun mungkin bukan salah Ezany kot! Namun begitu, Akak,wakil penonton Singapura mengucapkn berbyk2 t/kasih kpd Ezany for all his efforts …

Reply

robi March 15, 2013 at 4:29 PM

Bilaaa ni?? yk sabaq menanti…penantian suatu penyeksaan!!!

Reply

SecRetS March 15, 2013 at 4:51 PM

Dah ada yeeaahhhhh… thanks….

Reply

emi March 15, 2013 at 4:56 PM

TQ…

Reply

loveletter March 15, 2013 at 5:13 PM

finally ! Tq so much ezany !! <3

Reply

izi March 15, 2013 at 5:22 PM

nice!!! thanks ezany eventhough ade isu dgn pihak berkuasa.. setiap kali i free i check tgk dah upload belum ep24 ni..asik nak tahu ape yg jd..

Reply

babykiko March 15, 2013 at 5:31 PM

Tq ezani sebab upload epi 24 akhirnya.
Apapun kalau RR yg berlakon takkirala dgn AA atau AP memang berkesan.

Reply

sha March 15, 2013 at 5:34 PM

tqvm… ezany

Reply

liz March 15, 2013 at 5:34 PM

akhirnya dpt juga tgok…..trima kasih ezany sebab telah mengubat krinduan smua pminat SA…..

Reply

RH March 15, 2013 at 5:56 PM

Thank you so much ezany!! I asyik ulang2 jer dialog Kay and Nal..
Tngh feeling2..terdengar Kay ckp..” I tunggu you datang ..Man??” Alamak tersasul kot.. tapi mood dia mmg best masa tu.. agak2 pasal tu tuan director pun tak perasan =) Tapi mmg real lakonan RR & AP.

Reply

kitull March 15, 2013 at 5:56 PM

thanks ezany akhirnye dpt jgk tgk episod 24..

Reply

nore March 15, 2013 at 6:30 PM

thank u Ezany. You are such a darling!

Reply

Eja March 15, 2013 at 6:47 PM

Yippie!! TQ ezany! Kami orang2 yang xde astro mustika beruntung dpt jugak tengok SA ni walaupon lambat cket..Betul2 belajar erti sabar menunggu ezany upload setiap episode..sampai pagi2 buta pon dok check samaada dh upload atau belum..Semoga kita2 semua ni dapat tgk sampai episode terakhir SA..

Reply

kak long March 15, 2013 at 7:52 PM

Thank you many many Ezany.

Reply

faiz March 15, 2013 at 8:56 PM

betol eja, sy pon xde astro harap ezany upload je la ni. lmbt dia upload da gelisah……anyway tq ezany u berkhidmat utk org spt kami n no payment pulok tu.

Reply

izhar March 15, 2013 at 6:54 PM

Senang hati bile da dpt tgok episod 24…

Reply

abiboy March 15, 2013 at 6:58 PM

Mencabar betui nk tengok SA niii .. Tenkiu 4 uploading. X sabo tunggu next episode lk!! Harap2 jgn lambat upload …

Reply

Sara March 15, 2013 at 7:39 PM

Mimie memang nak penampar betul..Geram betul dengan dia!!

Reply

S.TIMUR March 15, 2013 at 7:56 PM

sy tak tahu mnahu pn slame ni ad drama yg d adaptasi dr novel SA. sy bru tahu 2 mggu lpas pasl drama ni.itupn terpandg kt utube.klw x mmg xthu sbb xpky astro n sy student ddk hostel.saye xnmpk plakon xnmpak ap..sy nmpk je tajuk SA ni,sy tros cr link.ptot la smenjak akhir2 ni sy asek trigt pasal novel SA padahal novel ni sy da bce 5-6 thun yg dlu. Rupeny da bwt drama.. penagnan drama ni sgt hebat,.wlwpn baru ngk 2 mggu,, ia da boleh bwat sy berangn dalm klas… sy juga pnah bace novel AH n BH n tahu ad drama AH n BH.sy suke novel dia tp sdkit pn tdk mbuatkn sy untk mnonton on9 drama2 ni wlw 1epsode.. i dont know why.. klw SA tayang kt tv 3 mst pcah rekod mlaysia!

Reply

Meksa March 15, 2013 at 8:09 PM

OMG EPISODE NI NAK DKT HABIS!!!!!!TAK SABAR TUNGGU CERITA BARU!MAKIN BOSAN DEN TGKSZZZ

Reply

mcm bagus March 15, 2013 at 10:23 PM

Oooo..Bosan tgk..tapi tau2 terpacul pat sini apehal.abis tu tau pulak tu ceita da nk end…that means u watch the drama lah… Yek eleh…bnyk cerita kat channel lain lah…tk payah nk tggu cerita baru sebagai alasan…poodahh…

Reply

anon March 17, 2013 at 3:54 AM

hahhahhha tu le pasal…

Reply

x jemu nungguuu March 17, 2013 at 10:39 PM

ni kes mahu tapi malu…..kalau nak tengok tu….tengok je lahhhh….x yah ckp boring ke ape ke….nanti peminat setia SA bengang habis plak nanti…..

Reply

Along March 15, 2013 at 8:27 PM

Salam Ezany terima kasih juta-juta, akak dah dapat tengok.

Reply

pdah hancun March 15, 2013 at 8:34 PM

Terima kasih sgt2. Teruskn upload ep strusnya next week. Kami akan trus setia mnanti.

Reply

gadis dari Ampang March 15, 2013 at 8:52 PM

serius citer ni makin best….. lakonan AP&RR memang feel habis. yg penting citer ni x meleret

Reply

aidaakmal March 15, 2013 at 9:16 PM

RH, bukan silap dialog rasanya tp Kay pggil Zainal dgn pggilan “nal”. Silap dgor tak jd man. Hihihihi

Reply

misya March 15, 2013 at 10:01 PM

sakit pulak haki kita ni dgn perangai mak kay…

Reply

FFani March 15, 2013 at 10:09 PM

TIME KASIH BYK2 EZANY !!!!!

Reply

Nurryll March 15, 2013 at 10:18 PM

1st time comment after 80 AH episodes & 24 SA episodes…SA terbaik! Novel dh baca lama dlu tapi mmg trbyg2 smpai skg bestnyaaa….yeahhh…dh mkin bnyk comments kt blog ni utk SA ;D

Reply

mami March 15, 2013 at 10:49 PM

tgk cite…mudah2an saya tak le jadi mak mcm mak Kay. kejamnya…

Reply

Suria March 15, 2013 at 11:38 PM

warrghhh!!..ensemnya Zainal pakai baju pink!..

Ezany..tanpa u..kurang hangat la SA. ;)

Reply

arin March 15, 2013 at 11:40 PM

keras nya hati mak KAY, langsung xpaham naluri seorang wanita …sanggup nengok anak idup berendam airmata hari2…xmacam mak NAL lembut & naluri seorang ibu yg sentiasa mendoakan yg baik2 utk anak2 nya…harap2 dimasa akan dtg i xberjangkit lah penyakit mcm mak KAY…DENDAM & HASAD DENGKI xpernah padam dlm hati…pn sri oh pn sri.. sudah2 lah tu…
SA teeerrrbaaaeeek

Reply

syasya sweet March 16, 2013 at 12:07 AM

really2 luv wit SA…mmg sme sgt2 lam novel…
xmiss lgsg episod citer ni….
weeeeeeeee.. thx lot to ezany!!!
jiwa ni jd xkeruan nk tgu episod srtusnye… ^_^

Reply

peminat azman March 16, 2013 at 12:33 AM

Citer SA mmg Best..suka tgk azman…sedey dgn dia…touching bila dia nangis…. Im admire him…:-)

Reply

mie March 17, 2013 at 3:51 AM

SA mmg best! Pelakun2 semua mantap!!! Citer xmeleret2 sampai berpuluh2 episode.. best aje xdelah asyik2 scene dalam kete..dalam kete ..flashback memanjang…

Reply

azril March 16, 2013 at 12:49 AM

apesal ep24 tk leh play eh..?

Reply

norsha March 16, 2013 at 1:12 AM

tq ezany…teruja tgk SA ni..

Reply

Otai asmara March 16, 2013 at 3:23 AM

Kpada jjjjjjjjj…hang xnk ngok sudah citer ni..xyah menyalak..kang sakit dapat malu pon dapat kangg!! Phuii..!!

Reply

liz March 16, 2013 at 7:39 AM

x payah dilayan org org yg dengki dgn SA ni……….tgok je lah….x suka jgn tgok

Reply

anon March 17, 2013 at 3:48 AM

hhehehhe… org tuh meroyan dgn citer yg dah berlalu tuh, mausk sini masih nak sebut jugak drama yg dah pun tamat tuh.. org suh dia pegi meroyan kat page drama yg dia suka sgt tuh ..tapi pelik nak jugak mausk kat link SA nih… manusia ..manusia.. kat jari2 taip kata xsuka SA tapi sebenarnya dia yg mengadap SA ..kalau xtgk camne di anak komen kan kan kan..pooorahhh!!!

Reply

ambo March 16, 2013 at 9:34 AM

arghhhh, episod kali ni buat aku x keruan. cpt2 la masa berlalu, xsbr nak tgk next episod pulak…. RATAPAN NALURI~~~~~

Reply

Elliza March 16, 2013 at 9:37 AM

Trma ksih krna dah upload SA episod 24 tu,sy bru je lpas tgok SA episod 24 tu,best la,x sbar rsanya sy nak tgok SA mggu dpan,nak thu apa jdi slanjutnya dgn kay dan zainal.

Reply

Ezany March 16, 2013 at 11:12 AM

Drpd korang melayan dia baik tak payah,buang masa korang je kan?senang citer,semua tak payah kutuk SA,semua tak payah kutuk ADH.Penulisnya sama kan?Tolonglah stop.

Reply

anon March 17, 2013 at 3:44 AM

..penulis mmg sama, tapi pelakun xsama lorr..jadi kemantapan citer bergantung pada pelakun2 yg mendokong watak2nya..sometimes walaupun novelnya sedap tapi bila didramakan xsyok…

Reply

sya March 16, 2013 at 11:41 AM

Salam…nape la watak mimie nk dpanjangkan…dlm novel watak mimie just kwn kay kt UK ye…nak bt perencah pun x yah la byk2…

Reply

anon March 17, 2013 at 3:40 AM

Ukan UK..Australia lorr”:)

Reply

anon March 17, 2013 at 3:42 AM

rasenya xdelah meleret2 sampai berpuluh2 episode cam drama terdahulu tuh….

Reply

izah March 16, 2013 at 3:08 PM

jgn kata org singapore, malaysia atau brunei tgk Sehangat Asmara…org Melbourne pun tak sabar menunggu episode 25….melalui website beginilah baru dpt tgk drama melayu…kat sini manalah ada drama melayu….

Reply

daffodil March 16, 2013 at 3:45 PM

suka giler la tgk mak Kay ni. Real betul dia marah. Yang tgk ni pun rasa takut ngan dia. Sakit hati sampai rasa nak cepuk je muka dia.

Reply

saje2 March 16, 2013 at 5:18 PM

hahaha. lawak gle jjjjjj. peminat nadiya nisa ke tuewww..
honestly, cte ni mmg best gle lah. adam hawa best jugak tapi yg ni super duper best. sebab rita rudaini was a very3 gud actress,. die mmg pandai berlakon, bagi lah watak jahat, org annoying. watak baik org simpati.

Nadiya nissa masih baru, die pon pandai belakon cume xmantap lg mcm RR. Aaron Aziz kdg2 terlalu selamba dlm acting yg ade masenye nmpk mcm xsesuai, but adiputra mmg nmpak serius ble diberi watak mcm mane pon. thats why org cair. hahhaha.
lepastu gabung pulak AP + RR =meletop!

p/s: jgn marah jjjjj. hahahah

Reply

Fathi Omar March 16, 2013 at 8:05 PM

Movie Malay yang ter baik

Reply

Pink apple March 16, 2013 at 11:45 PM

Mane episod25 nie….x sabarnye nk tgk….

Reply

x jemu nungguuu March 17, 2013 at 10:45 PM

ni kes mengigau ker niii……saborrrrrrr……..minggu depan daaaaa…..

Reply

Menyampah March 17, 2013 at 3:03 AM

mmg aku myampah..amende dok gaduh sal SA ngn ANH… Korang xphm ke inbetween the aktor/aktres adalah PENGARAH+PENERBIT. Apa yg dilakukan oleh pelakun2 adalah hasil dari arahan pengarah. Jgn salahkan AA/AP ke atau NN/RR! AdaaaaaaPAHAM?
Hei! Korang yg gaduh-gaduh nih buat potong stiiim aku je…..STOP IT!!!

Reply

suka2 hati March 17, 2013 at 8:43 AM

Aku rasa sbnrnya drama ni lg smooth jln citernya…yg dl di drage kan sbb nk.pnjgkan episod..org komen pun sbb nk agak ape jd next episod lak…tp slm AH tu..pd aku mmg lakonan AA kureng sket..sbb slm pd tgk AH tu. Aku tgk jgk lakonan dia dlm rahsia hati…gndingan AA ngn RR…seyes..mmg touching giler beb n Sgt jadik dia dlm citer tu…beza lakonan AA dlm AH..so bila SA gandingkan RR ngn AP…mmg terbaiklah..jadik Sgt…Smpi leleh wa ckp lu…hahah..xsabar tgg next week..mesti lg hangattt…cayoklah…

Reply

livia33 March 17, 2013 at 9:03 AM

haha…ADAM DAN HAWA kalau baca dalam novel jln ceritanya boleh tahan jugak…tapi tak dapat nak ditandingi dengan novel SEHANGAT ASMARA..apa2 pun SEHANGAT ASMARA y TERBAIK!! feeling habis :) xpayah gaduh2.. pegi beli buku novel jah baca diam2 dalam bilik..layan novel asal lagi syok daripada duk banding2 AA,AP bagai..apa2 pom aku support artis tanahair ADI PUTRA! dia tu memang betul2 pelakon TERBAIK! support him :)

Reply

KayNal 4ever March 17, 2013 at 9:58 AM

Ap seorang pelakon yg best sgt terutama bila buat wajah sedih sgt menjadi dan memang sesuai pegang watak Nal dlm sehangat asmara tpi AA sya setuju dgn pendapat saje2 yg kadang2 terlalu selamba mcm kurang sesuai dgn watak Am..pendapat sya aje la..

Reply

cuteblue March 17, 2013 at 11:27 AM

mimie tu super duper jahhhhaattttt!!!…geram geram!!

Reply

Peminat Adam DAN Hawa March 17, 2013 at 7:22 PM

Boringnyer citer nie sama jew mcm drama melayu lain.AH jugak len dari len

Reply

sara March 18, 2013 at 4:28 PM

AH LAIN DR LAIN SBB HEROINNYA NADIYA NISAA HEROIN PALING CANTIK JELITA,PALING HEBAT N PALING POPULAR KAT MALAYSIA…………..NN PALING LAYAK BERLAKON DGN HERO2 KACAK KAT MALAYSIA………..

Reply

Boring March 17, 2013 at 9:29 PM

Cepat la abisssss tak sabar nak tengok next drama

Reply

Anonymous March 18, 2013 at 4:23 PM

sory cite AH lagi boring sgt2, tgk muka NN pun rasa rasa nak termuntah, bkn cantik pun…………

Reply

beloved ida March 18, 2013 at 4:57 PM

assalamualaikum….
bagi pendapat saya…ADH ada kekuatan dan kelemahan tersendiri, begitu juga SA…TETAPI!!!!! KORANG X TENGOK CERITA ‘BICARA HATI’. pelakon kaku….

Reply

Sayang2000 March 18, 2013 at 2:51 PM

x de link nak download ke…..maca drama Adam & Hawa…saya download sume siri…x de yang miss….bile boring2 ulang tengok….Sehangat Asmara saya dapt d/load setakat episobe21 je…nape ek…

Reply

Kak ros March 20, 2013 at 12:19 AM

Standard org melayu ….klu dh suka kt seseorg tu…apa yg dibuat sume nmpk elok…walhal realitynya lakunan x sepenuh jiwa n bcakap pun mumble…si AA tu…isk3..obviously AA x blh berdiri sendiri…means dia masih perlukan heroin yg mantap mcm RR..he3

Reply

neutral March 20, 2013 at 8:06 AM

as’kum…
pada pendapat saya artis2 banyak bergaduh, bercerai berai disebabkan wartawan, buah mulut peminat fanatik yang teramat2 sangat..
so, better x payah nak terlampau kutuk2 cerita sana sini.. juz beri komen yang berfaedah lagi bagus..

Reply

Aurawhite Stokis March 21, 2013 at 12:07 AM

SA mmg best

Reply

Misya Kamilia Ariff March 22, 2013 at 9:01 AM

adussss………ep ni sedih sgt looo…..terbaekkkkkkkk

Reply

Leave a Comment