Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 27

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 26

Puan Sri ugut Misha jika Kay dan Zainal berkahwin semula, Misha mesti tinggal bersama Puan Sri. Adakah Zainal dan Kay akan meneruskan perkahwinan mereka? Dan adakah Bapa Kay merestui perkahwinan mereka semula?

Promo Sehangat Asmara Episode 28 -30

Sehangat Asmara Episode 28

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 26
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Sehangat Asmara Episode 24
  4. Video Sehangat Asmara Episode 15
  5. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode

{ 57 comments… read them below or add one }

king93 March 21, 2013 at 12:23 AM

sakit nya hati.. x dapat nk tengok.. makin rancak pulak citer ni.. bez gileerr,, caya lah..

Reply

Aurawhite Stokis March 21, 2013 at 1:04 AM

xsabo nk tggu

Reply

Izzah Syahirah March 26, 2013 at 11:05 AM

Boleh lah.Nenek saya lebih suka

Reply

hayatiezat March 21, 2013 at 2:04 AM

mana episod 26 ni ezani tak sabar nk tengok .kalaula dapt husbn cam ni bahagianyaaaaa romantic habis you

Reply

wee peck aun March 21, 2013 at 7:25 AM

nape pulak setiasp episod kt sini lambat??

Reply

Izzah Syahirah March 26, 2013 at 11:07 AM

Mula mula memang cam tu nanti Kalau Dah lama ok lah

Reply

siti 76 March 21, 2013 at 9:44 AM

yessss………dpt gak tgok episod 26 kt dailymotion…..x sabar nx episod…

Reply

ambo March 21, 2013 at 11:38 AM

ala, tgh uploading. hrp cepat la…eheheheh

Reply

ira March 21, 2013 at 12:02 PM

Ezany… Ep26 xboleyh play lor… :)

Reply

sal March 21, 2013 at 1:24 PM

tak sabar nk tgk episod 28 next week!!!!!!!!!

Reply

iela March 21, 2013 at 1:42 PM

yeaaayyyy leh tgk episod 27…tq ezany

Reply

Along March 21, 2013 at 1:56 PM

Terima kaseh Ezany untuk episod 28 ni, walaupun terputus-putus.

Reply

zee March 21, 2013 at 2:16 PM

suka sgt..tq ezany !!

Reply

EL March 21, 2013 at 2:39 PM

dpt jg tgk….tq ezany…hehe..nk kne tgu next week plak..

Reply

chempaka March 21, 2013 at 3:31 PM

Salam.
Tkasih byk ezanny.hr ni dpt tgok 3 episod terus.
Sy menghargai kerja2 anda wpun tiada mndpt
apa2.tkasih byk2.

Reply

eza March 21, 2013 at 3:40 PM

Suke..suke..dpt tgk episod 27..
Legaaa..

Reply

cinta kellrynna March 21, 2013 at 3:45 PM

nape kay accident? sape yg langgar dia eh?

Reply

anon March 22, 2013 at 3:03 AM

rase2 nih mesti siMimie punya rancangan kot…nak kenakan Nal gamaknya tapi Kay yg kena, agaknya lah…

Reply

nori March 23, 2013 at 12:44 AM

betullll anon sbb kay drive kete zainal n that mimie dah upah org buat something pd kete zainal…….sbb dia dah plan nak kay jadi janda……dlm novel tak dak sume nih

Reply

Aira March 24, 2013 at 12:30 AM

erk, dalam novel ada part dia accident. Sebabnya, dia terlalu depressed and bnyk sgt fikir. Tu yg accident

Reply

nori March 24, 2013 at 3:32 PM

betul aira……dlm novel mmg ada part dia xcident sbb banyak sgt berfikir…..tapi dia drive kete dia sendiri kan….dia confuse
dlm drama kay drive kete zainal n mimie dah plan sumting pd kete zainal…..kay yg drive so kay yg xcident…jahat mimie tu….pn sri tu lagi jahat sbb dia dah upah mimie…..

Reply

Izzah Syahirah March 26, 2013 at 11:12 AM

Haah jhat sungguh org tua.Org tua pun jhat lagi……

Reply

suriNasir March 21, 2013 at 4:20 PM

Thanks ezany :)

Reply

LMK March 21, 2013 at 4:41 PM

thanks alot ezany…enjoy sgt tgk drama nie…x sbr nak tggu for the next episode….:))) mood happyyyy

Reply

saniza March 21, 2013 at 5:08 PM

thanks ezany……suka sgt dpt tgok eps 27 nih lebih cpt dr yg dijangkakn….tak sabar nk tggu next eps…apa yg pasti hati sgt teruja dgn drama SA ni…apa lg dgn AD dn RR….tahniah kerana lakonan anda btul2 bt penonton akan terus bersama SA…

Reply

hayatiezat March 21, 2013 at 5:39 PM

x sabar nk tengok episode 28 bestnya.romanticnya .teringin nk kembali ke zaman remaja he hee..

Reply

SA March 21, 2013 at 6:53 PM

Semakin bestlah drama nih, tqvm Ezany!

Wah sonoknya tgk Kay n Nal nikah semula….

Reply

Jejaka March 21, 2013 at 8:27 PM

Mencari kenalan wanita, whatsapp ke 019.9988994

Reply

Pondan terhangat di pasaran March 21, 2013 at 10:35 PM

Saya pun wanita!!! Nanti saya Watapps Abang yerr …. Awwwww!!!

Reply

hayatiezat March 22, 2013 at 2:11 PM

jejaka melayu terakhir ke he heee…

Reply

ilah abdul March 21, 2013 at 9:11 PM

Tq ezany….tak sabar tunggu next episode

Reply

Adam Dan Hawa March 21, 2013 at 10:28 PM

da tade drama len kew?aduiii..kalo da cite melayu ni melayu gak la.bile lar cite melayu nak nek taraf cam cite korea an.adam hawa de la sikit up

Reply

layan je laaaa March 21, 2013 at 11:08 PM

kah kah kah kah.. tak habis habis adam dan hawa

Reply

Peminat Novel Melayu March 22, 2013 at 12:59 AM

ntah la….kalau dh minat sgt AH tu masuk la page dier…tgk puas2…kalau x puas gak, tgk kt astro ria pkl 6pm and 11 mlm….takyah la dtg kt cni kalau x minat SA gak…..

Reply

SA March 22, 2013 at 3:00 AM

ekekkekekk.. tuh le pasai… dah suka sgt citer tuh pegilah meroyan kat page dia saje je masuk kat page SA nak bagi peminat2 SA bengang, busuk punya hati…

Reply

Shinichi March 22, 2013 at 10:29 AM

Maybe ini kali pertama dan terakhir awk masuk sini ye Adam Dan Hawa?semoga awak bahagia dgn Adam dan Hawa awk yer

Reply

Aurawhite Stokis March 22, 2013 at 1:02 AM

xsabo nk tggu next week..

Reply

vety_lyana March 22, 2013 at 1:29 AM

best gilerrrrrrrrr…..i lap this drama very muchhh…n i’ll remember diz in whole of my life…

Reply

wonder March 22, 2013 at 1:34 AM

alololo…cute nyer zainal…men kenyit2 mate….

Reply

anon March 22, 2013 at 3:06 AM

I likeeeeeee… tapi satuje yg pelik sangat2..napelah Datin Sri tuh xbole terima Nal sedangkan Azman n father dia pun bole trima kenyataan yg Kay akan kawin semula dgn Nal! Sampai sanggup bayar kat Mimie utk patahkan rancangan Kay menikah semula dgn Nal tuh… eeeeee geramnya!!!

I wish how Tan Sri bagi tau aje citer sebenar ttg perpisahan Kay-Nal arituh….plz plz plz Tan Sri….bagilah tau !!

Reply

Stockist Primadona WP March 22, 2013 at 5:23 AM

cerita ni best sangat!!…Si Mimi tu nak kena cili ….kesian kat Kay ada kawan camtu…Kay & Zainal…nice couple.calm and respectful..:)

Reply

mama siti March 22, 2013 at 8:42 AM

ni macam dah lain sikit dr novel..kay mcm bwa kereta zainal aje.. tu yg accident.. mesti ni kerja si mimi tu.. dia nak langgar zainal tapi kay yg bwa keta zainal.kan dia kata kay pasti jadi janda balik….dan pn sri pn dah bagi dia upah lumayan apa…

Reply

anon March 22, 2013 at 7:52 PM

ye mama Siti, saya pun rasa2 cam betui cam u kata tuh…. baru tingat…. Datin Sri kan serah segalanya pada Mimie sebab dia pun dah bayar upah yg banyak…aduyai…

Mmg tercabar aje nak tggu the next and next episode sampai abis, coz I dun have this novel…apa2pun SA sgt syok!!

Reply

mama March 24, 2013 at 12:32 AM

Eh dlm novel bukan ada ke part dia accident. Saya baru je khatam novel ni -.-

Reply

x jemu nungguuu March 22, 2013 at 9:35 AM

tinggal lagi 6 episod jer nak habis……x sabar nak tunggu 3 episod untuk minggu depan…rahsia bakal bukan menjadi rahsia lagi…..cepat2 la bagitau cerita sebenar….

Reply

mimi March 22, 2013 at 10:05 AM

Suka tgk watak zainal..cool..romantik..

Reply

cik orchird March 22, 2013 at 11:11 AM

Best citer nie… Walaupun dah lari skit dr novel.. Tang part mimie tu, tp die lg sedapkan citer nie.. Mmg terbaik..

Reply

Aku Benci Yani March 22, 2013 at 11:51 AM

tak sabar nak tunggu !!!

Reply

nurulhanz March 22, 2013 at 12:53 PM

sweet la zainal ni ;)

Reply

hayatiezat March 22, 2013 at 2:05 PM

memang sweet

Reply

hayatiezat March 22, 2013 at 2:03 PM

yahuuu..dah boleh tengok

Reply

mak lang March 22, 2013 at 2:04 PM

mimi ni nak blas dendam ye.. sebab pnh kena marah ngn K msa stdy dlu yang dia bala laki msuk umah..apa punya kwn la mcam tu..

Reply

hayatiezat March 22, 2013 at 2:07 PM

selalunya kawan karib yg kita peryaca yg akan tikam blakang kita,ianya pernah terjadi padaku heee..sedihnya

Reply

anon March 22, 2013 at 7:56 PM

tuhle yg kesian, Kay…langsung xtau that her BFF sebenarnya adalah syaitan..lagipun masa kat Uni dulupun Mimie kawan dgn Kay sebab nak ambik kesempatan dgn kekayaan Kay anak Tan Sri bole dia menempik2 mintak duit bagai…

Takutnya dpt kawan camnih…kalau musuh kita bole berhati2 tapi kalau kawan yg tikam belakang, mmg bahayanya!

Reply

Umi March 22, 2013 at 6:38 PM
vety_lyana@yahoo.com March 23, 2013 at 1:48 AM

rndu nyerrr kat kaynal ni…di tinggal bape ari je pun dah rndu ni kan pulak bila drama SA dah hbs nti…tak lalu mkn & uruskan diri sendiri kot…

Reply

nuri March 23, 2013 at 7:27 AM

saya setuju dgn anon klau kita nk brkawan hati hati banyak yg macam ni lah.

Reply

Leave a Comment