Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 29

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 28

Adakan Puan Sri terlibat dengan kemalangan Kay?

Sehangat Asmara Episode 30

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 27
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 26
  4. Video Sehangat Asmara Episode 28
  5. Video Sehangat Asmara Episode 6

{ 64 comments… read them below or add one }

Along March 26, 2013 at 8:13 PM

Hati kering betul lah Puan Sri ni. Masih lagi nak salahkan orang lain atas perbuatannya. Bagitulah apabila nafsu tidak dapat dikawal.

Reply

mie March 26, 2013 at 9:46 PM

Puan Sri dgn Mimie….adalah jenis pompuan yg masuk neraka jahanam kalau xsempat bertaubat! Nauzubillah…. marilah kita sama2 jadikan tauladan agar kita semua dilindungi Allah SWT dari punyai sikap PHD dan fitnah yg sgt keji dan dibenci Allah. Amin…

Reply

Timah March 26, 2013 at 11:07 PM

Cepat la upload episod 29

Reply

milah March 27, 2013 at 1:20 PM

episod 29 lmbat lgi ke nk upload..?

Reply

Auni Wardiah March 27, 2013 at 12:45 AM

Ya allah minta2 PuanSri dan Mimie berubah menjadi baik

Reply

norehan rahim March 27, 2013 at 2:14 AM

x sabar nak tgok episode 29 neh…..

Reply

norehan rahim March 27, 2013 at 2:47 AM

ezany…cepat la upload…x sabar neh…

Reply

noer March 27, 2013 at 7:05 AM

Tks a lot ezany saya peminat setia dari kejauhan. Apa pun still waiting for episode 29.

Reply

Noer March 27, 2013 at 7:09 AM

Orang yang berhati busuk memang tak akan selamat….bertaubatlah.
Ibu macam ni pun ada…

Reply

abiboy March 27, 2013 at 8:29 AM

X sabor ep.29… Rasenyer ader x scene asam pedas… Hihihi

Reply

Kasturi March 27, 2013 at 9:47 AM

tak sabar nak tengok episode 29..
we are waiting..

Reply

Maimunah Latip March 27, 2013 at 10:22 AM

Alahai sorotan lg..bila la nak upload x sbr mo tgk episod 29 btw thanxs ezany u make my life cheerful & fruitful hehe

Reply

JUE March 27, 2013 at 10:29 AM

Upload La pagi ni kan best, ni petng2 baru dapt tengok waaaaaaaaaaaa!!!!!!

Reply

booboo March 27, 2013 at 10:29 AM

hurm~ masih sorotan lg~ x sbr mo tgk eps 29~

Reply

jyha March 27, 2013 at 10:37 AM

cptlahhhh upload episod 29.. plsssssssssssssssssssss

Reply

norehan rahim March 27, 2013 at 11:30 AM

naper masih sorotan lagi…ada prob kew?

Reply

Sabariah March 27, 2013 at 11:30 AM

Episod 29..xsabar ni

Reply

Sultan March 27, 2013 at 11:42 AM

Aduhhh…penantian 1 penyeksaan…dari tanah kering doha qatar ni tunggu SA mana laa episode 29 ni…ezany syukran jazilan…cepat arr…

Reply

ct March 27, 2013 at 11:49 AM

alamak…sorotan lagi……frustnya

Reply

aminah binti taib March 27, 2013 at 11:50 AM

lagi-lagi sorotan,tayanlah cerita episod ke 29 penuh

Reply

liz March 27, 2013 at 11:51 AM

mananya epsod 29 ni…..,,x sbr nak tgok…cepatla uplod……

Reply

kyekye March 27, 2013 at 12:01 PM

kita tunggu jer lah lau ada, ada lah episod seterusnya hingga akhir ………… ni kes nonton percuma, kita kena bebanyak sabar …..

Reply

Aha March 27, 2013 at 1:11 PM

Betul tuu….. Kene laa bersabar …. Mujur ezany upload….

Reply

anon March 27, 2013 at 3:23 PM

tuh le fasal, udahle tgk FOC ada yg mendesak2 ishk ishkkkk… belajarlah sabar2….kalau ada tgk bukannya matipun kalau tgk lambat…

Reply

Noraz March 27, 2013 at 12:19 PM

Semlm time cegini dah ada episod 28, harap hari ni pun sama ya ezany….tengkiuu..

Reply

Asha March 27, 2013 at 12:19 PM

Ezany cepatlaaaaa upload . Petang ni ada hal , tak sempat nak tengok dah :(

Reply

apepon x bleh March 27, 2013 at 12:43 PM

nk sruh org cpat uploadlh sndri… brtrima kshlah kt ezany ney cket..

Reply

asdfghjkl March 27, 2013 at 12:48 PM

is still waiting ezany! hehe x

Reply

madam b March 27, 2013 at 12:52 PM

Terima kasih krn upload. tapi kenapa episod 29 masih belum muncul?

Reply

Taurus March 27, 2013 at 12:52 PM

Chill the fuck out man. This show is for entertainment only. Why so serious? what the fuck?

Reply

B March 27, 2013 at 12:54 PM

perlu ke mencarut carut mcm tu?

Reply

Aha March 27, 2013 at 1:13 PM

Wat da hell r u?????!!!
Dun be so rude!!!!

Reply

à March 27, 2013 at 1:43 PM

pehal ko ni

Reply

anon March 27, 2013 at 3:26 PM

tuh le fasal.. mmg kurang ajar..udahle tgk FREE OF CHARGE…bukannya ko bayar pun kat ezany….xde adab langsung! Nak cepat beli aje astro mustika xpayah bising2 kat sini..

Reply

raz March 27, 2013 at 3:49 PM

ada juga org gila mcm ni…..

Reply

Anti mencarut March 27, 2013 at 12:57 PM

Memang tak der akal mencarut2 bagai.,

Reply

ct March 27, 2013 at 1:41 PM

sopan la sikit…..pendek akal ke???

Reply

asdfghjkl March 27, 2013 at 1:47 PM

dah adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thank you so much ezany! x

Reply

ct March 27, 2013 at 1:49 PM

tq Ezany…..

Reply

lyn March 27, 2013 at 1:55 PM

TQVM ezany…..

Reply

SuriNasir March 27, 2013 at 2:27 PM

thankssss….. ezanyyy…..

Reply

zaza March 29, 2013 at 2:30 AM

you tonton ep 29 tkn pa

Reply

vety_lyana March 27, 2013 at 2:43 PM

episod 30 nmpk sweet je..tak sbr ar…

Reply

kyekye March 27, 2013 at 2:48 PM

Alhamdulillah, bru pas nonton episod 29. Syukran Ezany!

Reply

aminah binti taib March 27, 2013 at 2:49 PM

Tayanlah Cerita sehangat asmara episod ke 30 penuh

Reply

one March 27, 2013 at 3:30 PM

ni sorang lagi……

Reply

hazra March 27, 2013 at 2:51 PM

Gazillion thanks Ezany…

Reply

typicalmalaysian March 27, 2013 at 2:56 PM

thanks ezany,,
nak tanya,, u xbg sape2 download link ni ke

Reply

Aurawhite Stokis March 27, 2013 at 2:58 PM

xsabo nk tgk episod sterusnya..

Reply

lia March 27, 2013 at 3:10 PM

aduh , kenapa la aq x boleh nk tngk ni . . asl bukak je , loading lmbt . . gila lah !

Reply

anon March 27, 2013 at 3:27 PM

ko punya internet yg lembab, xpayah nak bebal ok?

Reply

adile March 27, 2013 at 3:15 PM

orang yang mencarut tak perlu ada di sini. ruangan ini untuk meluahkan pendapat tentang sehangat asmara.

hebatnya lakonan pelakon-pelakonnya. adakah drama sehebat ini lagi Datin?

Reply

Misah March 27, 2013 at 3:56 PM

Thk u admin for up load ep 29.

Reply

liz March 27, 2013 at 4:11 PM

Tq ezany…….

Reply

Sesuci Hati March 27, 2013 at 4:32 PM

TQ Mr Ezany….

Tak sabar nak tengok episode seterusnyer
baca buku berkali kali sy nanggis, tengok drama lagilah…
huhuhuhuhu

Reply

ishah March 27, 2013 at 7:26 PM

tq ezany…..

Reply

buah sentol March 28, 2013 at 12:17 AM

…kay you having confusion”…..concussion laaaa

..memang sah mimie to jahat.tengok aje apa yg dipakai kat leher…ULAU MELENGKAU di tengkok????? Perempuan yg baik tak akan teringin nak pakai benda benda exotic kat badan…

Reply

zee March 28, 2013 at 1:38 AM

SA buat sy ternanti2 stiap hari2 :)

Reply

kay13 March 28, 2013 at 2:28 AM

tdi jumpa kay kat langkawi…tpi x sempat nk peluk2…heheee

Reply

Mammyjay March 28, 2013 at 7:41 AM

TQVM Ezany. besttttt sangat cerita ni. tunggu episod 30 pulak.

Reply

Anon March 28, 2013 at 7:18 PM

Fingers crossed, episode 30 will be up anytime soon. :) Thank-you for the efforts Ezany!

Reply

zaza March 29, 2013 at 2:25 AM

nk tengok ep29 camna

Reply

syazwan March 30, 2013 at 7:20 PM

kay memang cantik gila siud ……….cun melecun……..baik ulak tu .

Reply

eda May 17, 2013 at 11:09 PM

Npa episod 25 – 29 x leh tgok. Gramnye….. tlg bg tau ape sbabnye?

Reply

Leave a Comment