Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 3

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 2

Video Promo Sehangat Asmara Episode 4 – 6

Sehangat Asmara Episode 4

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 1
  3. Video Sehangat Asmara Episode 2
  4. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)
  5. Video Adam & Hawa Episod Akhir 80

{ 84 comments… read them below or add one }

Ulfah January 23, 2013 at 4:30 PM

salam kawan-kawan semua, lama tak jenguk sini.. sempat baca komen ep 1 & 2….tapi tak sempat nak komen… saya suka rita rudaini.. saya juga suka SA..

Reply

Ani January 23, 2013 at 9:32 PM

Lenggangnyaaa……tak de respon ker? Mana pengulas2 berkelibar kita? Tak kan tak tgk cite nie….kesian…….

Reply

AKU January 23, 2013 at 10:42 PM

Salam Ani… dia orang tengah replay Drama AH. Masih dalam kerinduan Nanti lepas 2 3 eps SA OK la dan rancak semula blog ni. Saya sendiri pun dok replay AH terutama eps masa di Madinah dan Makkah. Susah juga nak melepaskan diri dgn AH ni. Saya tonton SA di MUSTIKA tak pernah tamat. Entah tak tau kenapa. Tak dapat berlaku adil kepada SA…. maaf la SA menonton kamu macam menonton drama Korea + drama Bollywood ( RITA + AP) he…hee…he

Reply

HANTU KAK LIMAH January 24, 2013 at 11:25 PM

HANG X YAH NAK TAKSUB SANGAT…TENGOK JA CUKOP..HAHA

Reply

AKU January 25, 2013 at 3:44 AM

Hantu kak limah: Bukan taksub cuma BORING dgn klise karya orang kita asal orang kaya ja tak tau jaga anak lelaki atau perempuan semuanya jadi liar. Orang miskin semuanya baik macam Jenal ni yang berjaya membajukurungkan si Kay. Realitinya? Tu pasal saya tak boleh bertahan lama nonton SA ni. Yang keduanya saya tak leh tengok orang tua berlagak muda RR terkinja-kinja menari di klab geliiiiiiiiii he…he…. Mungkin dalam eps lain saya bole layan kot

Reply

me January 25, 2013 at 6:36 AM

quote*orang tua berlagak muda*….RR terkinja2… oh plzlah, itukan arahan dari pengarah.. u dun like it, xpayahle tunjuk baik sgt gelilah apa lah, diluar sana lebih tua dari RR pun masih ada yg buat maksiat….

Reply

AKU January 25, 2013 at 4:41 PM

Saya tau semua tu atas arahan pengarah saja nak PROVOK kau orang sebab ANI kata blog ni lengang. Hai Ani dah ramai yang masuk kasi komen OK kan? Tak lama lagi meriah la. .. dan saya akan terus provok peminat tegar RR dan AP

Reply

HANTU KAK LIMAH January 25, 2013 at 8:12 PM

me-HANG PON JANGAN PULON..PENAMPAQ MAU X>?

Reply

me January 26, 2013 at 11:19 AM

sedap2 aje nak penampar muka orang, ingat mak ko ke bagi aku makan? Kau tuh lainlah patutla jadi hantu sebab busuk perangai!

Reply

AKU January 26, 2013 at 4:54 PM

HANTU KAK LIMAH : Jangan dok tampaq anak orang sat gi herot mulot dia dah tak segaq. me: Jangan marah dia bukan nak tampar betul… cuma nak tampar sayang.

Reply

aprina January 24, 2013 at 12:10 AM

best gak citer ni…..lambatnya upload…

Reply

Ani January 24, 2013 at 12:27 AM

Aku: sama lah kita dah masuk epi 3 masih tak boleh masuk lar……Tak tau knape. Novel dah baca citernya best setaraf dgn AH tp tak dpt nak terima lagi. Tgk SA pun ala kadar jer. Tak mcm AH sanggup tggu smpi pg sbb xde mustika hd. Skrg pun masih rewind citer AH wlaupun drama da jd sejarah……
Kat blog nie pun da x ramai tukang komen. Klu AH dulu smpi beratus komen, wlaupun bru sorotan yg kuar. Rasa2nya SA dpt mengatasi AH tak? Hehehe….

Reply

Sha January 24, 2013 at 12:47 AM

bagi pendapat saya & teman2 se office , kami rasa drama AH tak la sehebat mana pun, entah d mana yg hebat nya pun tak tau la,,,,,harap ketampanan hero nya je….c mamat rebonding way better acting nya…

Reply

bella January 24, 2013 at 1:20 AM

agreee….

Reply

naluri January 24, 2013 at 1:05 AM

Fenomena baru-§ehangat àsmara-

Reply

pyar January 24, 2013 at 6:55 PM

dari dulu lg I minat dngan RITA sejak brlakon Rahsia Hati..wow Adi Putra Vs AAron…

Reply

cikda January 25, 2013 at 1:25 PM

agree

Reply

Anggerik January 24, 2013 at 1:33 AM

dah lebih 1 pg ….ceta tak kuar lg….sekarang blm ada ramai pengulas lg….yelah ceta blm panas ….harap bog ni kembali meriah…..rasanya susah utk bandingkan A&H dgn SA sbb masing@ punya jln ceta tersendiri, pelakon yg berbeza dan masih terlalu awal untuk buat culculusion tntang SA….cuma klu nak di ikut pendapat peribadi rasa tak adil bila seorg suami dgn mudah menuntut hak slps senang2 8 tahun lupa t.jwb thdp isteri & anak…….mungkin ada sbb tersendiri tak tau lah pulak, mugkin yg dah baca novel blh buat tafsiran…..nampak best je…kita tunggu……!!!!!!!!!!!!!!!!.

Reply

Siti Noraini January 24, 2013 at 2:13 AM

Salam semua… Tidak boleh Sama kan cite AH Dan SA,, kedua2 drama ini mempunyai kekuatan dlm element masing2. Dua hero yg hebat Dan dua heroine yg mantap lakonan Nya membuat kita bangga dlm arena lakonan masing2. Terpulang kepada peminat Utk menilai nya ❤❤❤

Reply

Ifa Manja January 24, 2013 at 2:14 AM

dr kul 12 tggu spi 2 am x kuar lg cite SA ni??? ke mana ezany gaknya ye…..

Reply

rozamaya January 24, 2013 at 2:43 AM

memang saya dah baca novel, ada part yang memang menitiskan airmata,,harap drama ini juga begitu bisa meruntun sejuta jiwa,,memainkan seribu rasa

Reply

sehangat mentari January 24, 2013 at 6:55 AM

alamak! dah pukul 7 pagi belum upload…..he he he something wrong some where…

Reply

mamalopez January 24, 2013 at 7:16 AM

Ni tengah hangat meluap2 ni.mane ep 3.nangis daaaaa.

Reply

nenek fa January 24, 2013 at 7:29 AM

salam semua GAH yang telah berhijrah ke GSA. sampai hari ini saya masih x dapat menengok cerita SA. Cuma dapat baca komen anda semua yang x sehangat di blok AH. kenapa jadi begini ekkkkkkk.
Bagi peminat TEGAR RR saya harap jangan tersinggung dengan apa yang saya nak perkatakan ini. ini hanya pengdapat saya yang telus iklas dan bukan berniat nak memburukkan sesiapa. marilah kita renungkan bersama supaya yang baik itu kita jadikan tauladan dan yang x baik tu kita jadikan sempadan.
RITA RUDIANI satu nama hebat dalam dunia lakonan satu ketika dulu. setelah berkahwin dengan aidil secara senyap beliau berhenti berlakun dan sekarang berlakun semula setelah KONFLIK RUMAHTANGGANYA tersiar dalam akhbar. Saya rasa masalah peribadi beliau xbanyak sedikit ada mempengaruhi peminat drama malas nak memberi ulasan. Kisah peribadi beliau yang ada masalah dengan ibu mertua di awal perkahwin beliau, begitu juga dengan ayu raudah, lisdawati dan ramai lagi. Sikap beliau yang suka cari pasal lepas tu buat x tau je apa orang kata yang mungkin orang naik muak nak bercakap mengenai beliau dan lakonannya. Ibarat kata pepatah BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.
Secara peribadi saya memang meminati lakonan beliau. Lakonannya memang mantap. beliau seorang pelakon yang berkaliber. senanag cakap boleh cari makan la dengan berlakon. mungkin kisah peribadi beliau yang membuatkan orang malas nak komen.
apa apa pun GAH yang telah berhijarah ke GSA saya ucapkan selamat memberi komen yang membina dan berkisar pada cerita sahaja. jangan sentuh peribadi pelakon. itu hak peribadi mereka. berani buat berani tanggung. bagi peminat tegar RR saya minta maaf sekiranya ulasan saya ini ada yang menyinggung persaan anda semua. seperti yang saya katakan tadi saya x berniat nak mengata hanya sekadar meluahkan pendapat sahaja.
INSYALLAH nenek akan bersama anda semua bila ada kelapangan.
Bagi GAH yang dah add FB nenek , diucapkan berbanyak terima kasih kerana sudi berkenalan dengan saya . Saya harap perkenalan kita akan berterusan walaupun ONCE A BLUE MOON. ……..

Reply

Kekasih Am Hehe January 26, 2013 at 5:37 AM

ta fhm sy dgn sikap nenek fa ni..very funny….dok ckp suruh org tgk akonan RR jgn sentuh hal peribadi tp dlm senarai komen ni sy tgk takde org pun yg dok komne peribadi RR….nenek fa je yg dok cite dia dgn mak mertua la isdawati la. yg buat org tak mau komen RR la …pastu ckp suh org jgn cite dan tgk hal peribadi RR what the joke…huhu……..tak suka tak yah komen ta suka tak yah tgk kita pn bukan sempurna nak kondem2 rg kita tau ke masalah dia……huhu ok sori sy pun kondem awk….huhu maaf2 semua

Reply

exaa niss January 24, 2013 at 7:56 AM

Cerita SA ssgt menarik hati..mana episod 3 ni,dr jam 1 pg sampai 7pg masih xde..:(

Reply

chelsy January 24, 2013 at 8:18 AM

Nice! Have seen all the 3 episodes, perfect..love the story line as well as the acting… Heroine is so pretty…

Reply

anna January 24, 2013 at 8:54 AM

Sy rasa cite Sa lg best Dr AH

Reply

bunga January 24, 2013 at 8:59 AM

salam..
ni sorotan tak sabar nak tengok episod 3.

Reply

arwen January 24, 2013 at 9:33 AM

nenek..nenek… jgn comment pasal peribadi pelakon… jgn start nk gosip mosip keburukan pelakon.. comment citer SA je da..
BTW mana la ep3 ni… x sabar rasanya.. huhuhuu

Reply

mamalopez January 24, 2013 at 9:55 AM

Totally agree wif u…

Reply

nenek fa January 24, 2013 at 11:40 AM

sayang cuba baca betul2 apa yg saya tulis. Awak faham ke x.

Reply

Kekasih Am Hehe January 26, 2013 at 5:40 AM

berlakon berlagak baek je nenek fa ni mcm bagus…cube baca pe sy komen balas komen nenek tu..sudah la..siap dok ckp baling batu sembunyi tangan bagai tu mende…awk tu yg baling batu pastu tuduh org lain baling batu….lawak siut…

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:18 PM

Sudah2, jangan gaduh. Orang nak nengok citer ni.

Reply

ellys January 24, 2013 at 9:42 AM

mane video episode 3 ni..dr kol 12 hingga skrg xde lg…xnk la sorotan

Reply

Anggerik January 24, 2013 at 10:10 AM

dah tunggu dkat kul 10pg SA tak mncul gak….apa kita kita sembang psal ceta ni …….nenek fa betul…..ulasan sekadar pndpt peribadi…..klu org lain tak setuju pn itu hak masing……maaflah ye …I ni mgkin tergolong dari peminat tegar tu…..minat RR berlakon dari dulu kala lagi…..so tak kisahpun tntang kehidupan silamnya sama ada hitam or putih…….dunia artis ni pun tak blh kita jangka gak..kadang-kadang kontrovesi tu yg akan menaikkan lg nama seseorang artis…..apa tidaknya …penonton akan tertanya-tanya dan nak tahu perkembangan seterusnya…..RR & AP adalah gandinga yg matang…..insy. movie ni blh menghiburkan kita…… selamat bersantai……SELAMAT BERCUTI..MAULIDULRASUL ….bagi yg bercuti…

Reply

arwen January 24, 2013 at 10:18 AM

betul.. peribadi tolak tepi, janji lakonan mantap.. maksud saya jgn ungkit2 kt sini.. seolah2 nk buka blk peti lama.. nk watpe.. concentrate dgb presentnya situasi k

Reply

liz January 24, 2013 at 10:51 AM

Betoi la, buat apa nak komen ttg pribadi plakon……baik kita komen pasal SA……knapa masih x boleh nonton SA ni……please en ezany ??????

Reply

Anon January 24, 2013 at 10:52 AM

wtf… where is the f***ing ep3.. already 11 o’clock..

Reply

mamalopez January 24, 2013 at 10:56 AM

Wahhhh…bukan main marah lagy :)

Reply

Blog Serius Anonymous January 24, 2013 at 10:58 AM

Black Hell Out..

Reply

rin January 24, 2013 at 11:17 AM

Jgn banding antara ah dan sa
Ada kekuatan dankehebatan yg tersendiri
Apa2 pun tahniah untuk 2 drama ni ..

Reply

Mak Teh January 24, 2013 at 11:24 AM

Sgt2 setuju ngan arwe…. gunakanlah ruangan ini utk memberi komen tentang lakonan dan cerita SA. Tolak tepi soal peribadi. Jgnlah pulak kita nasihatkan org tapi kita sendiri bercerita panjang lebar pasal RR, lengkap mcm dari A hingga Z. Siap tulis nama individu2 yg pernah bermasalah dgnnya. Lepas tu ungkit pulak sikap RR terhadap masalah2 nya. Seolah2 mcm nak ingatkan penonton siapa RR sebenarnya. Minta maaf kalau ada yg terasa. saya hanya memberi pandangan dan teguran ikhlas.
Sebenarnya saya mmg minat dgn RR kerana lakonannya sgt hebat dan berkesan walaupun tak pernah menang anugerah. Saya juga dah banyak baca buku2 aisya Sofea, walaupun ceritanya mcm sama tapi cara persoalannya diolah berbeza2.
Fokus kedua2 cerita adalah pada watak heroinnya. SA berkisar masalah ttg hubungan cinta dan perkahwinan tanpa restu keluarga, manakala AH pula sebaliknya… keluarga ok tapi empunya diri tidak dapat terima hakikat atas sebab2 pernikahan itu berlaku. Ini adalah pandangan saya, kalau ada yg tak setuju minta maaflah ye. SELAMAT MENONTON serta berilah komen yg positif…..

Reply

dang anum January 28, 2013 at 4:28 PM

saya sokong apa yg Mak Teh katakan ini………..^_^

Reply

sari January 24, 2013 at 11:43 AM

Sy setuju dgn pendpt mak teh … kedua-dua drama ini membawa persoalan yg berbeza. Kenapa la belum dpt tgk lg episod 3 ni … hish tak sabarnya!!

Reply

liz January 24, 2013 at 11:55 AM

pendapat mak teh setuju sgt2……..wpun saya ni bukan peminat tegar rr atau ap….atau sesiapa pun…..kalau ada drama yg best saya akan tonton walau siapa pun yg blakon….jom kita komen drama sj, k………tp masih x boleh tgok…..tunggu dr pukul 12 tgh malam td lagi…..adoiyaaaaaaa

Reply

aprina January 24, 2013 at 12:16 PM

ezany…dah xnak tlg uploadkan ke….sian kami nak tgk…

Reply

wann January 24, 2013 at 12:53 PM

Ady putra mmgg best… Lakonan nampak real.. Mcm drama ttg Dhia… Suka ady pakai jaket chocolate mcm handsome…

Reply

liz January 24, 2013 at 1:13 PM

rr nmpk muda dr usianya……mmg kgedikan terselah……

Reply

NyzaO7 January 24, 2013 at 2:30 PM

Thanx so much Ezany..waited since midnight…finally uploaded….keep checkinv every 15min.. juz cant get enuf of SA..bravo.. luv both AP & RR !

Reply

MAF January 24, 2013 at 2:59 PM

Saya cakap ni bukan nak burukkan mana mana pihak tapi saya lebih suka cerita ADH…rindu ain hawani,adam mukhriz..haih…susah betul dpt #adamdanhawafever ni

Reply

putri January 24, 2013 at 3:56 PM

boleh layan juga drama ni….. kes nya gandingan pon sesuai…. tak sabar 4 next episod….

Reply

ani January 24, 2013 at 4:18 PM

Hormati pendapat org lain. Ada org suka artis yg bertekat tingkatkan prestasi, kurangkan kontraversi…..kan kat melodi sllu kuar ayat tu. Jgn lar famous dek kontraversi…….no doubt RR n AP gandingan yg mantap tp lom dpt menarik ramai peminat. Tggu jer lar bila nak pns.

Reply

nenek fa January 24, 2013 at 6:14 PM

ani jangan dibakar benda yang telah panas….nanti hangus nanti……

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:21 PM

kontraversi tu salah eja ke?

Reply

arwen January 24, 2013 at 4:40 PM

wah… da start da diorg nk kenal2 tu… seronok… kena tggu next week pulak..

Reply

mama January 24, 2013 at 6:33 PM

mane GAH dulu…uolls x lyn SA ke dear?Rusnita…zara aina n yg lain2….rindu komen2 uolls…

Reply

ezaida January 24, 2013 at 9:27 PM

Dah ep 3 SA…. tapi tetap tak sama dengan AH. AH memang hebat…penghayatan NN lebih hebat dari RR….kalaulah SA heroinnya NN mesti hebat dan akan jadi fenomena lagi……

Reply

an January 26, 2013 at 6:43 PM

RR cantik NN tak cantik langsung…….

Reply

Bom January 28, 2013 at 4:14 PM

Statement kurang ajar, menghina ciptaan Allah….

Reply

arveanee January 24, 2013 at 11:16 PM

Hi semua..bagi saya pulaks..saya tgk ADH tapi saya tak folo kesemua episod..psl lama sgt..;) yup NN mmg best!!..tapi saya lebih suka novel SA..and lebih minat RR n AP…kisah peribadi yg kurennnggg memberangsangkan tu saya close 1 eye..focus on Kay & Nal saja..selamat menonton & mengomen semua!!! Thank you ezany coz upload yeee

Reply

Sha January 25, 2013 at 12:28 AM

Drama SA terbaek dari A&H yg over rated …go AP & RR

Reply

ilah abdul January 25, 2013 at 12:59 AM

Episod ketiga ni dah mula wat sy sukA ngan citer ni maybe episod seterusnya akan buat sy jatuh hati

Reply

Anggerik January 25, 2013 at 1:45 AM

hati dah tak sabar nak nnton scene seterusnya ttp ezany dah ubah style….upload agak lewat…..nak ngetes we all ke?…he..he… gurau Ezany jgn marah…..yelah..kan ceta dah nak basi….baru dapat ikut….nasib…le…kan…ttp kita tetap trutang budi kat Ezany……kwn2….kita sume nak santai …minat or tidak kita belasah je lah…..SA ni klu dihayati rasanya menarik sgt….slow-slowlah tanam rasa cinta kat SA….lama-lama suka lah tu….

Reply

acu January 25, 2013 at 2:48 AM

aceli SA sgt best..s9t tacing..
ta0n 2002 bace n0vel ni da ble mnitik air mate..
x sgke d jadikan drama..:)
sesuai dgandingkan RR n AP seyes.. x nyesalkn nyesal la tgk citer ni

Reply

asampedas January 25, 2013 at 8:41 AM

Drama ni lebih meruntun perasaan dr AH,x prlu episode brjela2,lakonn adi putra pun mmg lebih hebat dr AA,tengok je gaya pghayatan adi putra mmg jelas jauh lebih brjiwa dr AA,rita pun antara plakon yg bagus….

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:23 PM

nak komen panjang2…tapi rasanya sama ngan awak kot – yg ada dlm minda ni.

Reply

Asmaradana January 25, 2013 at 10:00 AM

Setuju dengan semua komen2 positive!! Tk guna nak laga2 kan kedua2 AH & SA.. Biarlah AH bersemadi di dlm hati sebagai satu kenangan manis Dan memberi Kita peluang untuk Lebih mengenai NN yg sebelum ini tidak begitu dikenali ramai..

Bagi saya, SA adalah sebuah drama yg berat.. Permulaannya mengetengahkan Kay sebagai seorang wanita berkerjaya dan mempunyai seorang anak yang berusia 8thn.. So kena bersabar mengikuti jalan ceritanye.. Apa2 pun, saya memang meminati lakonan AP & RR..

Reply

Nal January 25, 2013 at 11:45 AM

I setuju dgn pendapat uols yg kata lakonan AP hebat compare with AA.Dialog yg diucapkan pon jelas dan besahaja.AA dalam A&H banyak yg tersekat sekat.Itu pandangan i la.RR pon good acting as student,friend,lover and wife yang ditinggalkan.she really talented.NN pon ok gak she sweet but RR gorgeous hi hi!so far skrip pengarah tak lari dari novel but…lepas ni tak tau la kan!novel memang best!

Reply

liz January 25, 2013 at 2:38 PM

Stiap drama ada kkuatannya…..x kira sapa pun plakonnya jika pndai bawa watak maka berjayalah drama tu….. Aa, ap, nn dan rr ada keistimewaan msing2…..mereka smua berjaya pegang watak yg diamanahkan…..tahniah uolsssss………

Reply

dang anum January 25, 2013 at 4:45 PM

betul kata awk liz……….setiap drama ada kkuatannya msg2….jgn nk dibandingkn sngat….klu di ikutkan drama setia hujung nyawa lg best dr AH…….hehehehe….jgn mrh peminat AH……:-)

Reply

Virgo January 25, 2013 at 11:20 PM

Aku betul lah kata awak tu : tk boleh tengok org dh tua berlakon terkinja2 atau berlagak mcm budak2 belasan tahun. Lagi2 bila teringatkan background dia tu( kita tk boleh menafikan rasa hati kita ).
Lebih2 lagi masih ada pelakon2 yg muda remaja yg boleh membawa watak Kay tu. Memang semua drama ada kekuatan nya tersendiri tetapi penonton2 akan memilih siapa pelakon utama nya. Bila ramai yg meminati hero/heroin nya baru lah ramai penontonnya.
Melalui blog ini kita akan dpt tahu bagaimana sambutan nya nnti. Buat diri saya , drama ini ada lah pilihan terakhir setelah saya habis menonton cerita2 yg lain.

Reply

AKU January 26, 2013 at 8:30 PM

VIRGO: Selamat Datang saya ingat awak tak mahu masuk dah ke blog SA ni. Saya akan ramai lagi GAH akan masuk ke sini satu per satu supaya meriah dan panas sikit

Reply

liz January 26, 2013 at 10:20 AM

Setiap plakon ada pminatnya, cuma rajin atu x rajin sj utk mengomen stiap kali habis tonton stiap epsd……..kalau mluat x yah tgok, kita tgok utk sronok2; bukan utk stresssss…….yg pasti saya layan smua drama yg bestttttt……..ah best…..sa pun best……….

Reply

asampedas January 26, 2013 at 6:26 PM

Nilai lah mutu lakonn seorg plakon,jgn harap cntik dn tmpn je,pghayatannye menjiwai ssuatu watak itu yg paling pnting,kalo x suka x minat,tengok je citer lain,byk lg drama…buat apa nk gaduh2,penat je,dorg ttp dpt duit gak,kita dpt apa?

Reply

yatie January 29, 2013 at 5:50 PM

boring pula perjalanan cete SA

Reply

Huda January 31, 2013 at 12:33 PM

salam..nape episode 3 sehangat asrama tak dapat tengok..plz…

Reply

shahira February 2, 2013 at 10:59 PM

boleh jer tgk…tp x bape bestlha..episod 3 jer..episod lain blum tgk lagi..hehehe

Reply

setia hujung nyawa February 2, 2013 at 11:04 PM

saye suke kat are-zib capitel A

Reply

lili February 9, 2013 at 3:57 PM

comel jeer

Reply

vety_lyana February 14, 2013 at 12:53 AM

smentara tunggu ep12 tgk blk la ep ni….

Reply

cik ros February 14, 2013 at 2:16 PM

Kelakar lahh…konon2 nk bg pendapat ikhlas bkn nk memburukkan sesiapa..siap bagi list org yg bermasalah dgn si RR…macam lah mak mertua,,lisdawati n ayu raudah gedik tu x bermasalah. ..mcm bunga jatuh ke lumpur…..pasti nmpk bunga saje yg kotor padahal….pk la kita sama2 yer…peace no war

Reply

pyar February 22, 2013 at 1:12 PM

mungkin yg mburukkan RR ni sukusakat sang x suami RR…biarkanlah dgn labu2nya..hehe

Reply

pyar February 22, 2013 at 1:09 PM

jgn lg nak buat pnilaian ttng lakonn RR..sya prnah lihat lakonnnya dari dulu lg sgt2 romantik(rahsia hati,cinta gila)..tggu episod yg akan dtg nak mleleh air hudung korang…

Reply

Leave a Comment