Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 30

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 29

Kay merasakan dirinya disisihkan? Kenapa?

Sehangat Asmara Episode 31 – 33 (promo)

Sehangat Asmara Episode 31

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Sehangat Asmara Episode 24
  4. Video Sehangat Asmara Episode 9
  5. Video Sehangat Asmara Episode 15

{ 139 comments… read them below or add one }

Aurawhite Stokis March 27, 2013 at 2:59 PM

xsabo nk tgk..

Reply

hayatiezat March 29, 2013 at 12:41 AM

dah tengok dah episode asam pedas memang sesak nafassss…i likeee….

Reply

anon March 27, 2013 at 3:38 PM

wahh..wife Azman dah preggy!

Reply

anon March 27, 2013 at 3:40 PM

Tan Sri dtg sorang2…. suspen plak…

Reply

liz March 27, 2013 at 4:15 PM

betul betul x sabar tunggu epsod ni……..

Reply

cikmala March 27, 2013 at 7:55 PM

wah,,,,,,nie mesti tan sri tue nak cter hal sebenar…..tak sabar nak tgk

Reply

Azean March 27, 2013 at 8:30 PM

Raaaaaaataaaapan naluriiiiii!!! Gua da tak saba lagi nak tgk ep 30 ni! Berdebar debar berdegup degap jantungku! ADP dalah handsome gila! Gamding dgn Rita pulak! Dua dua mmg padannnnnnnnnnn lah! Raaaataaaaaaaaapan naluriiiii!!!!

Reply

jie March 27, 2013 at 9:05 PM

Nal terlalu sayang kay :-)
Terlalu terlalu terlalu

Reply

Kay March 27, 2013 at 11:02 PM

Mlm ni… Best. Mmg perlu kan oksigen… Hehehe

Reply

peminat SA March 27, 2013 at 11:04 PM

First time nak komen kat sini. Tak sabar nak tgk episod 30. SA nak melabuh tirai tak lama dah. Sedihnyaaa

Reply

babykiko March 27, 2013 at 11:37 PM

Romantic habis si zainal & Kay. Seronok sangat hehehe.. cepatlah ezany sayang uploadkan episod ni. Tak sabar nak tengok lagi.

Reply

Along March 27, 2013 at 11:50 PM

Ezany…. dah tak sabar nak tengok episod 30 ni. Kena tunggu esok ke? Tolonglah……..

Reply

naluri March 28, 2013 at 12:02 AM

X sabar nk tgk epi30….best citer ni

Reply

Cik Nurul March 28, 2013 at 12:57 AM

I’m waiting :)

Reply

angahdawson March 28, 2013 at 1:54 AM

haihh…mna ni,xsabar2 nk tgok ep 30..

Reply

anon March 28, 2013 at 2:21 AM

hehhehehe…. pagi esok mesti ada..gerenti, LOL..gi tido elok2 dulu…..

Reply

morown March 28, 2013 at 2:28 AM

cepatla upload!!! lai lai!!!

Reply

angahdawson March 28, 2013 at 3:46 AM

Din….nmpk gayanya xde la ari nie,kte tgu esok jelaa..
Wlaupun aty berdebar debar nk tgu ep 30.

Reply

han March 28, 2013 at 6:20 AM

Ep30. Kay masih ingat-ingat lupa disebabkan concussion-nya. TanSri rindu anak n cucunya, dia pegi visit dia orang sorang sorang. Datin masih menyombong. Adengan merentap napas, Kay naik ke bilik kelam kabut buka tudung n ajak Nal yg tgh lepak d katil (ehem! ehem!).
Kay: “jom la..asam pedas mak leha sedap, i lapar nii”
Nal bangun dan tutup pintu bilik dgn sebelah tangan n sebelah lagi terus pegang Kay..
Nal:”asam pedas lagi sedap dari i?..” pegang bahu “asam pedas tu lagi sedap dari i?” Then pegang pipi “ya ka? Asam pedas tu lagi sedap dari ?”
* i pitam truih. Sesak napaih :P *

Reply

booboo March 28, 2013 at 3:27 PM

aduiii… trus x sbr nak tgkkkk laaa…

Reply

nori March 28, 2013 at 4:02 PM

han, yg u komen tu yg dlm novel kan?…..drama belum tentu mcm tu ek…..bila baca novel part ni mmg sesak napaih…he he he

Reply

ju btk March 28, 2013 at 5:30 PM

Jangan la sampai sok baru bole tengk, uploud la ptng ni jugeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! geram nye dennnnnnnn

Reply

hayatiezat March 29, 2013 at 12:36 AM

kalaulah d alam rialitinya begitu akulah insan yg paling bahagia d dunia ha haaaa haaaa…tetapi d sebaliknya hampehhhhh….padan muka aku

Reply

kay n nal March 28, 2013 at 6:25 AM

Arghhhh x sbr nk tgk psl asam pedas ni…baca novel pun rs nk pitam….

Reply

x sabar!! March 28, 2013 at 7:28 AM

Haaark…!!! X sabo, x sabo… Meroyan da nii! Sesak napeh. Tolong cepat2 upload…. X ley concentrate keje pagi pagi niiii… Tolooong!!

Reply

QE March 28, 2013 at 7:41 AM

Part asam pedas nie mmg best.. 10 kali bc part nie.. Hihihi

Reply

yanti March 28, 2013 at 9:41 AM

Xda lg ka episod 30 ni…x sabor dah nk tgk jalan crita seterusnya…huhuhuhhhhh

Reply

aminah binti taib March 28, 2013 at 9:57 AM

lagi-lagi sorotan bagilah cerita penuah sehangat asmara episod ke 30

Reply

liz March 28, 2013 at 10:29 AM

Asam pedas ooooo asam pedas…….mmg pengsan trus tgok episod ni……dgr kata ni la epsod yg paling bestttt…..x sbrnya nak tunggu ezany uplod….

Reply

zee March 28, 2013 at 11:22 AM

Bkli2 da baca SA ni,x pernah jemu..hihi

Reply

yanti March 28, 2013 at 11:58 AM

xda lg ka??? Byk kali dh bukak ni…episod 30 ooooo episod 30….bila la nk ada ni….cepat la upload cik abg ooooiiiiii…..penantian satu penyiksaan dah ni…

Reply

pjk100 March 28, 2013 at 12:26 PM

episod paling best….asam pedas lagi sedap dari i? nnti tengoklah sendiri..selamat menonton pd yg blm tengok

Reply

Ros Biru March 28, 2013 at 1:20 PM

Dear,ezany..
Tk upload lg yea ep 30.?
Erm,tk apalh sabar mnunggu:)
Apa2 tqsm yea for ur effort;)
Apperciate it sgt!

Reply

gadis dan bunga March 28, 2013 at 1:36 PM

ezany bila nak upload ni…xsabar nak tgk…

Reply

anarafiqa March 28, 2013 at 1:44 PM

sorotan lg:(ezany cepat la upload…

Reply

Mamanana March 28, 2013 at 2:15 PM

Baca komen han dah dapat rasa SA eps 30…. Sabar…….

Reply

Timah March 28, 2013 at 2:22 PM

lembap la… cepat la upload…

Reply

EZANY Fans March 28, 2013 at 3:06 PM

suka hti ko je kta ezany lmbap… klaw ko nk cpat upload lah sndri… baral

Reply

Timah March 28, 2013 at 3:15 PM

ko baral kan aku pehal babi…. suke hati aku la.. bodoh nak mampos ko ni

Reply

raz March 28, 2013 at 8:43 PM

ada juga org mcm hang ni dalam group kita yang nak bersantai rileks nak menghayati adaptasi novel yang mengusik jiwa ni…

Reply

Ros Biru March 28, 2013 at 5:34 PM

Super duper like:)

Reply

sabar March 28, 2013 at 3:32 PM

lebih baik bersabar dari mengata org dengan bahasa yang kurang sopan..

Reply

cahaya March 29, 2013 at 12:57 AM

aduh timah nie, menyibuk giler. download sndri ar, menyushkan org ar.

Reply

aku March 28, 2013 at 2:43 PM

amboii timah…kalau nak sgt tgk cepat, beli la astro mustika…
haishhh, dpt benda free pun byk songeh

Reply

fiza March 28, 2013 at 2:48 PM

Bersabar timah……jgn panas. Nak cepat upload sendiri aje

Reply

fiza March 28, 2013 at 2:50 PM

Kekawan semua dah tak sabar menunggu ZA… Kay… bertenang. Pasti Ezany upload

Reply

aziemilo March 28, 2013 at 2:52 PM

gara2 nk tgk SA kt umh…trus masuk astro mustika…tetibe xda channel 134…adoyai kt beyond rupenya….jeng3…

Reply

saya March 28, 2013 at 3:14 PM

laaa yeke..takpela..channel mustika pun best juga…

Reply

angah March 28, 2013 at 3:40 PM

tk sabar layan episode 30 nie,.,,,,best nya naalllllllllllll

Reply

midek March 28, 2013 at 4:15 PM

sabarlah…orang dah tolong upload dah kira bagus..mana tau ezany ada kerja…lebih baik dia buat kerja dia dulu dari upload latest video..kita dah lah tak bayar dia…ini, sudah bagi betis, mau peha

Reply

loi_loyang March 28, 2013 at 4:20 PM

huhu… mgu dpn dha last episod!!! yeyyyyyyy xsbar nyer… ngee

Reply

embun March 28, 2013 at 4:36 PM

sabo la… myb ezany bz… org dh upload dh kire ok..

Reply

lalola March 28, 2013 at 4:42 PM

waiting for ep 30…can’t wait… T_T huhu….but tqvm ezany for uploading SA..you’re the best !!!…..

Reply

lia March 28, 2013 at 4:43 PM

la .. sorotan lagi ? hurm .. x pe . tetap m . .enunggu

Reply

Along March 28, 2013 at 4:46 PM

Tak beradap. Dia ingat Ezany tu takde keja lain nak upload untuk bagi senang kat dia aje. Orang lain boleh sabar……..

Reply

pjk100 March 28, 2013 at 4:50 PM

ni ada ulangan pkl 5pm di saluran 134..babak asam pedas lebih sedap dr i…best.jom tonton

Reply

adi best March 28, 2013 at 4:58 PM

6 minit lg sehangat asmara… tak lena tido semlm..asam pedas lg sedap dr i..ehem ehem Nal vs Kay

Reply

ku menunggu March 28, 2013 at 5:04 PM

adi best 6 minit cerita kat mana …klu kat mustika x pyh la kesian yg x ada mustika nie….huhuhuuu

Reply

waiting March 28, 2013 at 5:16 PM

cepatlah ezany.. Sy nye mobile internet nak hbs dh nie… :-( pleaseeeeee….

Reply

izah_hb March 28, 2013 at 5:18 PM

cepat lah upload sehangat asmara episode 30 tak sabar nak tengok…

Reply

hay March 28, 2013 at 5:32 PM

tak sabo rasenyer….. Hihi best cite nie… Cepat la upload :-)

Reply

adi luv March 28, 2013 at 5:43 PM

asam pedas lebih sedab dari i tu bahaya…kata nal pada kay.wow bestnya babak ni

Reply

nori March 28, 2013 at 5:58 PM

aduyai ezany……dah ketak2 dah nih……episod 28 n 29, kul 3 lebih dah leh tonton……..episod 30 sampai la ni x dpt lagi ni…….waahhh…ezany wat suspen ye…..xpe….masih setia menunggu……anyway thanx a lot……u make my every tuesday till thursday happy….ho ho ho

Reply

x sabar!! March 28, 2013 at 6:06 PM

Siksanye menunggu… Penangan asam pedas!! X dapat tengok scene asam pedas … Masak asam pedasla ajerla mlm ni … Huhuhu

Reply

luv2 March 28, 2013 at 6:15 PM

setiap kali 30 minute buka link nie…hope dpt tgok epsd 30..erm..xdpt lg..sedey..x ley nk wt agsiment dgn tentrm slagi xdpt tgok epsd ni..haha..lawak je.

semata-mata drama shangat asmara,
akal mlanda bagai nk gila,
pelakon2 SA mmg juara,
krn dpt menyetuh jiwaku yg lara..

(Y)

Reply

Asdfghjkl March 28, 2013 at 6:30 PM

Peliklah asal cerita ni tak mcm ADH punya fenomena,saya minat dua dua cerita,selalunya if 2/3 minggu adh nak habis,comfirm ezany punya comment mcm air terjun.Tapi SA tak pun :’(

Reply

mamalopez March 28, 2013 at 7:38 PM

Air terjun SA tmpat page SA…pegi lah sane kalau nk maen air..

Reply

ezaida March 28, 2013 at 6:47 PM

asdfghjkl……saya sokong awak, saya pun melihat dari jauh…adh memang tiada tandingan….sa pun tak boleh lawan. mana peminat ah yang kata ah akan meletup, tak ada pun. adh memang hebat dan menjadi fenomena.

Reply

aida March 29, 2013 at 11:11 AM

tak minat n tak tgk ADH sebab heroinnya Nadiya Nisaa tak cantik langsung n berlakon pun ngada-ngada n over acting sgt2 nyampah………

Reply

fawra March 28, 2013 at 6:59 PM

msing2 ade pendapat sndiri…sy pn tgh Adam Hawa tu…tp rsnye SA ni lg best sbb cite dia menyentuh perasaan..klu Adam HAwa tu mcm slow skt….pstu lmbt sgt cume yg bestnye sbb Aaron aziz n nadiya nisa tu pellakonnye…

yg SA ni best sbb ADP mmg sesuawai jd seorg suami n best lg rita rudaini mmg mghayati watak tu sbb kejadian yg sme penah berlaku dlm hidup dia…

anyway sy mmg suka SA ni….i vote u ADi Putra and Rita..=)

Reply

cik bunga April 1, 2013 at 1:45 PM

setuju.!!!!.. lakonan mmg best…sesuai sgt AP n RR….. matching …

Reply

luv2 March 28, 2013 at 7:33 PM

SA lagi best cikit rasanya..erm +15 %..sbb sya rasa mereka AP & RR ade kelebihan tersendiri shingga sya sndiri terasa bahangnya crita nie..tp..xckp ADH xbest..best jugak..
smua ad pndpt msing2 kan..

Reply

mane admin ni March 28, 2013 at 7:33 PM

kalau yer pun admin takley upload update lah kita kat sini.. ni tak sonyap jek.. mentang2 lah kite tgk free dapat layanan cam gini…

Reply

ila March 28, 2013 at 7:34 PM

ezany ni mrajok kot…syian die…

Reply

nori March 28, 2013 at 7:34 PM

selepas menonton AH, saya ada baca novel Suami Aku Ustaz….setelah habis baca saya berangan kalau citer tu d dramakan mesti best mcm AH n SA……kerana sedang tonton SA, saya berangan biar lah AP jadi heronya n ND or NH jadi heroinenye…….today’s paper saya baca AP nak buat filem citer Suami Aku Ustaz….he’ll be d hero n ND jadi heroinenye……..yahooo yabedabedu…..gogogogogogo AP n ND

Reply

suria March 28, 2013 at 7:59 PM

siyes ke nori?…waaah..i pun suke sesangat gandingan AP ngan ND,mmg terbaik la!!!

Reply

nori March 29, 2013 at 1:58 PM

betul…percaya lah suria…..shooting starts next month…….location melaka…….addy pengarah n heronye……..his production infact…..suka ady ganding ngan nora danish……sesuai la heroinenye ND tu sbb citer ni about student d secondary school n IPT……..best la citernye…….i dah repeat 2 kali membacanye

Reply

suria March 30, 2013 at 5:53 PM

oowhhh!!..i see..x sabar plak rasanya nk nunggu cite tu..tp bukunya sy blom baca lagik..kna baca jugak nih..tunggu la…kang lg x sabar.. :P

Reply

SA March 28, 2013 at 8:39 PM

NH?

Reply

nori March 29, 2013 at 1:59 PM

nabila anak amy search

Reply

aaffff March 28, 2013 at 7:41 PM

Salam…. pertama kali nak komen, walhal tgk sa ni dari ep 1 lagi… mula2, setinggi2 terima kasih pada ezany atas jasa baik tuk nak berkongsi cerit ni pada kami. Doa kami moga ezany terus sukses dalamhidup n kerjaya ezany… pas tu, pada peminat2 sa sama2 la kita jgn terlalu emosi ya…. sedih lak baca komen2 yang x berapa sedap bahasanya… daripada best2 nak tengok tak pasal2 melonggar silaturrahim lak…. heee hee walaupun di alam email je… ok…. moga di masa2 hujungg cerita ni kita make it happy ya coz rasanya cerita ni happy ending n at last kay tau gak kenapa nal tinggalkan dia tapi bukan dari mulut nal, dari mulut adik nal………

Reply

weeewit March 28, 2013 at 7:45 PM

NH ni sape erk?? clueless ==
bla nak leh tgok nie…. x sbo sngat dh nie..

Reply

booboo March 28, 2013 at 8:00 PM

hehhe..ni yg ke 7 atau 8 kali dari tghari td asyik blk2 buka tgk klu2 ezany da update….hehehhehe….baca komen2 psl asam pedas ni…haihz…Mo tgkkkk….

Reply

liz March 28, 2013 at 8:09 PM

rasa rasa dah lebih 10 kali dok buka page ni tp masih sorotan lagi…..slalunya x mcm ni…..mungkin ezany ada hal kot……sbr sbr……

Reply

Yan March 28, 2013 at 8:21 PM

Xsabar nk tgk bila kay dpt tahu hal sebenar.. Tq ezany.. Cpt2 upload episod 30 ae.. Hehe

Reply

ArniSufiSinaSalsa March 28, 2013 at 8:24 PM

Sabar…sabar.. sabar..

Reply

chinta isya March 28, 2013 at 8:28 PM

upload episod 30…please

Reply

sal March 28, 2013 at 8:34 PM

mana episod 30 kenapa belum upload? bukan ker episod 30 dh tayang smlm di mustika hd, tlg la upload saya xda astro

Reply

Alya syafiya March 28, 2013 at 8:38 PM

Setuju dgn aafff.. Ni pun my first time tulis di ruangan nih.. AH atau SA masing masing ada kelebihan dan kekurangan.. Macam kita juga :) .. Thanks to Ezany cos saya tak de mustika dan tak selalu pun tgk tv dirumah.. And nak layan drama melayu ke english ke, i have no time and interest.. AH buat saya teruja untuk menonton drama2 melayu nih, then, i beli buku buku aisyah sofea.. And now SA.. Somehow, banyak pengajaran yg kita boleh belajar dari apa yang mereka layarkan.. Not just their talent, beauty and charming but the messages yang kita kena ambil ikhtibar dan pengajaran…Suka sangat! Peace!

Reply

Timah March 28, 2013 at 8:41 PM

korang tggu sini mmg takde la.. aku dah siap tgk kat sini bestliga.com

Reply

Nia March 28, 2013 at 8:42 PM

Dah boleh tgk episod 30 kat bestliga.com !

Reply

nori March 28, 2013 at 10:36 PM

NH as in nabila huda anak amy search……mereka pernah berlakon in drama emily n maharku …..someting like that la tajuknye

Reply

azian March 28, 2013 at 8:42 PM

weiiii mana episod 30 nihhhh. Tak dapat tengok semalam. plssssss sangat tidak sabar nihhnh

Reply

Azean March 28, 2013 at 8:45 PM

Saya dari smlm da minyang nak tgk SA ni. Mana ep 30 ni bangggg….

Reply

mana admin ni March 28, 2013 at 9:01 PM

betol tu nia kat nestliga da keluar.. aku rasa kan admin sengaja kot upload lambat die suka tgk korang semua ni merengek minta episod 30
heheheh

Reply

mane admin ni March 28, 2013 at 9:02 PM

oops sorry bestliga.com
korang2 semua tgu lah si ezany ni upload yer.. org da p da website tu.. korang jek yg lembab.. p view at bestliga.. tkya tgu kat sini coz lmbt sgt
hahahah
mmmmdaaaapp asam pedas

Reply

SA March 28, 2013 at 9:03 PM

Aq pon da tngok kat bestliga..time kasih nia

Reply

x sabar!! March 28, 2013 at 9:15 PM

da tengok kat bestliga.com gak …. Tenkiu!!! Asam pedas o asam pedas … senyum sorg sorg ….

Reply

Aurawhite Stokis March 28, 2013 at 9:16 PM

ezany bz kot.. sbb 2 yg die blm upload..

Reply

asnieza March 28, 2013 at 9:35 PM

Best gler cite ni..x sbr nk tgk last episod…

Reply

QE March 28, 2013 at 9:48 PM

suka baca ke 2 2 novel AH & SA tapi bila dijadikan crite lebih suka pada SA sbb crite dia xlari dari novel. Diolog pun sama cam dlm novel. AH lak sgt ubah suai dh tu lembab so slow sikit nak tgk.. SA gak the best… tu pendapat i la.. hehehehe jgn mare ekk yg minat finatik AH :)

Reply

nore March 28, 2013 at 10:44 PM

dear all, u all boleh tengok SA kat bestliga.com. dia dah upload episod 30.

Reply

nori March 28, 2013 at 11:22 PM

yeah….dah tengok d bestliga.com…….TQ nia…..lps baca komen u, i terus on bestliga.com………toceh4

Reply

hayatiezat March 28, 2013 at 11:48 PM

mana episode 30 x sabor nk tengok

Reply

ummi March 28, 2013 at 11:49 PM

cepatlah ezany tak sabo nak tgk epsod 30

Reply

SA March 29, 2013 at 12:09 AM

Korg bole tngok kat bestliga.com lau nak cpat

Reply

atieee March 29, 2013 at 12:03 AM

Cuba buka facebook…dah leh tgh dah episod 30….facebook SA…dah ada org link episod 30 kat situ…

Reply

cik dayah March 29, 2013 at 12:45 AM

Bestliga da kluar episod 30. Tgk je kt sane. Settle sgale gundah gulana..

Reply

norehan rahim March 29, 2013 at 1:12 AM

bila nak upload ni…buka je sorotan..buka je sorotan…..

Reply

ape gaduh2 ni? March 29, 2013 at 5:46 AM

Ha, nak tau mane lg best & lg mendpt sambutan?
cepat pilih korang lg suka AH ke SA

cepat komen!
nanti kita kira sama2 k. hehe :)

Reply

SA March 29, 2013 at 6:52 AM

Mestilah sehangat asmara

Reply

amy March 29, 2013 at 8:40 AM

AH Best
but i love misha in SA

Reply

mie March 29, 2013 at 9:22 PM

Personally I love SA more…to me lakonan semua dlm SA sgt best, cam xde nak komplen apa2….jln citer pun xde melalut kelaut..dan yg paling best xmeleret2 sampai berpuluh2 episode nak tggu Kay n Nal bersatu semula…and wallaaaaa next week dah tamat pun, rasa sgt puas hati….

Reply

One March 29, 2013 at 9:24 PM

agreed 105% tehehhehehehhe….love SA!

Reply

NY March 29, 2013 at 7:14 AM

Kenaper lmbt sgt ekkk…xsabaq2 ni nk tgk…dh hari jumaat dh harini

Reply

adle March 29, 2013 at 7:33 AM

dailymotion dah ada ep 30

Reply

hay March 29, 2013 at 7:43 AM

best gak episode nie. I tgk kat bestliga :-) thanks cik dayah.

Reply

amy March 29, 2013 at 8:37 AM

Aduh tdk sabar nak tengok episod seterusnya lambat lgikah upload sedihnya

Reply

furqan March 29, 2013 at 10:32 AM

Terima kasih Ezany…. jgn dengar cakap orang2 yg tak kenal budi… ingatkan kita takde hidup lain tapi layan mereka je…. teruskan perjuangan … saya hormat dgn komitmen utk berkongsi bagi series ini…. saya faham utk tiap2 hari utk buat kerja ini bukan senang… terimakasih dari warga Singapura yg hanya boleh ikut cerita ini kerana keikhlasan kamu…

Reply

N Y er March 29, 2013 at 10:58 AM

OMG…Asam pedas is so hot hot hot. Macam Bollywood !

Reply

one March 29, 2013 at 9:17 PM

hhehehhehhe…. dua2 sedap lorrr….ehem ehem….

Reply

siti March 29, 2013 at 11:43 AM

walau ezany lambat, tp boleh download x mcm bestliga.sape yg nk kutuk ezany sgt x yah ar cri kt cni lg.

Reply

SA March 29, 2013 at 12:59 PM

Org bkan kutuk ezany..cme bgi inisiatif lain lau nak tngok cpat…ade org yg x sabar sngat nak tngok so kte ckp bole tngok kat bestliga…x la semua org asyik kutuk ezany jer pasal lmbt..yg nak tunggu ezany x de org halg pon

Reply

mie March 29, 2013 at 9:13 PM

yeap… setuju dgn u…yg xsabar nak tgk cpt carilah alternatif kat tempat lain umpamanya diwebbie yg u ckpkan tuh:)

Reply

effa.alia March 29, 2013 at 1:19 PM

yes….dah dapat tenggok….makasih Ezany…

Reply

mawar misya March 29, 2013 at 2:00 PM

Dah tgk kat umah, tp x puas hati, anak2 n husband kacau. siap gadoh remote astro,sape cepat dia dpt. TQ ezany.

Reply

Bai March 29, 2013 at 2:09 PM

Thanks Ezany…. Sy dh dpat tgk

Reply

Rose Isabell March 29, 2013 at 2:23 PM

ezany please uplod ep 31,32 N 33 x sabar lh nk tengok time2 romantika…
sangat2 bestlah …4 everything thanks ….

Reply

ena lison March 29, 2013 at 6:42 PM

I like zainal….so romantic with the eyes….:)

Reply

suria March 30, 2013 at 5:48 PM

a’a…stuju ngan ena..mata dia mmg sgt cantik.. :)

Reply

suria March 30, 2013 at 10:19 PM

yep..stuju..mata dia sgt comel :)

Reply

Mie March 29, 2013 at 9:15 PM

awwwwwwww…. I likeeeeee!!! Awesome lakonan pelakon2 dlm SA nih…. sgt teruja!!!

Reply

atikahHud March 29, 2013 at 9:16 PM

Kau suka atang part ‘ Masak Asam Pedas ‘…Best gile bila c Zainal ngorat c. K….romantik gileeeeeeee… tak sabar nak tengok EP30…

Reply

Asam Pedas March 29, 2013 at 11:30 PM

Dah tiga kali tengok episod asam pedas ni. Hushhh romantik gilerrrrr c Nal, K. Pandai nyer diorang ni hidupkan watak. Hushhhhh hebatttttt

Reply

king93 March 30, 2013 at 12:56 AM

yang mana paling sedap?? asam pedas ker i ??? hahahha bez part ni,,,

Reply

Suria March 30, 2013 at 5:59 PM

alahai sweeetnyerr part asam pedas tu…kna pulak ngan lagu latar lepas tu…lagu sapa tu yer?..
sepanjang weeknd ni..Kay miss Zainal..huhu.. :P

Reply

aminah binti taib March 31, 2013 at 11:39 AM

Tayanlah cerita seterusnya epsod ke 31 penuh

Reply

arique April 1, 2013 at 11:55 PM

salam ezani,
bila boleh download episod 31….Kay& Zainal…so romantis,syok sendiri dapat suami romantis & berwibawa macam zainal….tengok kay &zainal…sedapkan jiwa …syok berangan ,hilang stresssss!anyway thanks for download.

Reply

Zila April 2, 2013 at 12:12 PM

Aduhai

Reply

Leave a Comment