Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 32

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 31

Bapa Kay takut jika Kay mengetahui perkara sebenar yang berlaku antara Kay dan Zainal adalah angkara beliau. Mimiey pula mengugut Puan Sri supaya bayar.

Sehangat Asmara Episode 33

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 27
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 26
  4. Video Sehangat Asmara Episode 29
  5. Video Sehangat Asmara Episode 6

{ 26 comments… read them below or add one }

Rose Isabell April 2, 2013 at 10:32 PM

Best sesangat citer ni eeeee x sabarlah nk tgok ep 32 N 33
abg nal ” Kay asam pedas mk kiah lebih sedap dri nal ke? kalau asam pedas……..” Goodluck ADP N Rita u are the best…….

Reply

norehan rahim April 2, 2013 at 10:43 PM

best ar….ezany cpat2 upload taw…episode kemuncak dah nie….

Reply

x jemu nungguuu April 2, 2013 at 11:18 PM

pujuk hati sndr……mlm esk baru kita tgk mlm ni punya episode yer…..mmg tak sabar nak tunggu rasanye…….tapi asal dapat tgk dah cukup baik….cepat atau lambat x kisah lah……tq en. ezany…..budi mu ku tak lupa……

Reply

One April 2, 2013 at 11:23 PM

Drama terbaik dari serba serbi….dah nak habis pun, sekejap aje rasanya….

Reply

semut April 3, 2013 at 12:09 AM

Malam esok lastt… Sedeynye. Sekejap sangat. X puas tengok AP n RR. X pernah lagi tengok drama sampai feeling feeling cam ni … Gundah gelana satu hari bila lambat upload. Congrats to both AP n Rr for the super duper job. Harap ader lagi gandingan AP n RR. Skrang ni asyik masak asam pedas ajer nii. Besstt … Thumb up

Reply

darnyarania April 3, 2013 at 2:10 AM

nk komen c kit abg nal tau ady putra tu kenapa asyik pakai jeket yg sama je dlm darma2 yg lain dlm telefilem jauh dan cinta qaseh pun jeket tu

Reply

wafiey April 3, 2013 at 2:39 AM

lmbtnye >_< *SIGH*

Reply

Syazwani April 3, 2013 at 8:40 AM

Bile nie nk upload ep 32? Orang Australia nak tgk! (Melbourne)

Reply

Me April 3, 2013 at 9:27 AM

I will wait I will wait for episode 32 saan! :)

Reply

Sabariah April 3, 2013 at 9:59 AM

Mmg best la..xsabar ni.

Reply

aquarius 66 April 3, 2013 at 12:05 PM

Terimakasih ezany kerana sudi muat turunkan cerita SA.Dpt saya tonton cerita ini tahniah atas penjiwaan yg baik pd pelakon2 SA

Reply

yanti April 3, 2013 at 12:26 PM

x ada lg ka episod 32 ni…..huhuhuhhhhh

Reply

xx April 3, 2013 at 12:39 PM

lmbat nye updated..huhu..please updated..tqsm

Reply

Anisss April 3, 2013 at 12:41 PM

Malam nie episod last. Ahhhh sedihnyaaa. Still wait for episod 32

Reply

Miss April 3, 2013 at 1:00 PM

Masih nak melihat gandingan AP & RR…mana ep32 ni….

Reply

angahdawson April 3, 2013 at 1:21 PM

Haiyaayoo…bla nk upload ep 32 ni!!

Reply

SA April 3, 2013 at 4:32 PM

Oh ade tmbhan 2 episode ea?ingatkan smpi 33 jer..rpenyernya smpi episode 35

Reply

ima April 3, 2013 at 4:40 PM

ye ke ada tambahan.

Reply

nori April 3, 2013 at 10:52 PM

mlm ni yani bagitau rahsia yg zainal simpan selama 8 tahun. then, kay gi confront ayah dia. pastu kay merajuk drive balik umah umi d kg. umi pujuk n zainal jemput bawak balik kl…….kay melahirkan anak lelaki nama munir…..celebrate birthday party misya…..zainal beritahu perkara sebenar tentang ayah kay n abg kay…..zainal yg berusaha menyatukan family kay so on misya’s birthday, fir balik bawak family dia……baru puan sri tahu betapa mulia hati menantunya zainal tu…….tulah pasal mesti sampai episod 35…..he he he

Reply

SA April 3, 2013 at 4:57 PM

Ye la kowt..ezany yg tmbh tjuk nyer..x cye cek ar kat sehngat asmara full episode..ade smpi 35 kan

Reply

x sabar!! April 3, 2013 at 6:37 PM

Sampai 35??? … Tp, still x puas! Tambah jadik 40 terus. Oouwh abg nal..

Reply

BE & SNE Stokis April 3, 2013 at 11:43 PM

ingt mlm ni last episod da..

Reply

RARA April 4, 2013 at 8:16 AM

Thk U Ezany, u dah upload kan tersangatlah
baik. pd mereka yg xsabar tu bawa bertenang urut
dada, jgn jd Puan Sri kan dah terduduk!!

Reply

loi_loyang April 4, 2013 at 10:46 AM

xsbaqnyah………………………………………………………

Reply

KUNTUM April 6, 2013 at 4:47 PM

SEMATA2 EZANY LAMBAT UPLOAD..AKU AMBIK GAK PAKEJ MUSTIKA..HIHI….

Reply

MIKELYNNIE April 12, 2013 at 2:00 PM

best nya cita…..lagi beli cd kalau ade..puas tengok starting to end……mau tengok rr & ady putra dengan drama terbaru

Reply

Leave a Comment