Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 33

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 32

Apakah yang membuatkan Yani benci kepada Kay? Adakah Yani akan bagi tahu perkara sebenar?

Promo Sehangat Asmara Episode 34 – 35 (Akhir)

Sehangat Asmara Episode 34

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Sehangat Asmara Episode 24
  4. Video Sehangat Asmara Episode 9
  5. Video Sehangat Asmara Episode 30

{ 87 comments… read them below or add one }

darnyarania April 3, 2013 at 5:39 PM

x sabar nk tengok mlm nanti

Reply

darnyarania April 3, 2013 at 5:43 PM

andai boleh ku putarkn masa akan ku pilih lelaki seperti abg naaalll…hehee…astagfirullahalazim….

Reply

ayum April 3, 2013 at 6:46 PM

ngam jugak,, kalau lah boleh putarkan msa kan?

Reply

darnyarania April 4, 2013 at 10:28 AM

YE LA AYUM ANDAI BOLEH KU PUTARKN MASAA…GIVE ME FIVE AYUM HE HEE HE..MANA NI EZANY X DE LG ASYIK SOROTAN JEEE..

Reply

ayum April 4, 2013 at 10:13 PM

hehehe,give me 5.. :) muahahahaha

Reply

darnyarania April 5, 2013 at 3:14 AM

yeee baru boleh tengok muuuuaaahhhhh….

Reply

ayum April 4, 2013 at 10:49 PM

emel ayum k ?? ayumapen@yahoo.com

Reply

darnyarania April 9, 2013 at 7:59 PM

x boleh masuk la emel

Reply

ayum April 13, 2013 at 1:03 AM

mintak emel or fb rania je la…

Reply

ayum July 3, 2013 at 8:15 PM

mcm mane ayum boleh contact rania eyk??

Reply

sal April 3, 2013 at 6:50 PM

tak sabar nk tgk episod akhir =)

Reply

taik kuda April 3, 2013 at 7:05 PM

puiiiii

Reply

darnyarania April 4, 2013 at 12:02 PM

APA YG PUIII…TAIK KUDA X BAIK TAUU..

Reply

Zainal Arif bodo.. April 3, 2013 at 7:05 PM

zainal mmg bengap

Reply

Suria April 6, 2013 at 8:55 PM

a’a…agak r bengap nyer..

Reply

zaidah April 3, 2013 at 11:42 PM

Seronoknya tgk rumahtangga bahagia dan suami yg handsome…

Reply

Peminat SA April 3, 2013 at 11:59 PM

Agak2 pukul brapa admin nk uplode Episod 33 nie ek?
Huhuhuhu…..rumah cheq x de Mustika HD….ciannnnn laaa kt cheq n kawan2 yg lain kt sini admin……

Reply

moonnyet April 4, 2013 at 12:00 AM

macam orang gilo tngok AP. damn! i’m melting!!! hidung berdarah kejap >.<

Reply

anon April 4, 2013 at 2:32 AM

Gosh…really??? Till that extend??? I’m impress with his talent and superbly a great actor..but still, xdelah sampai suka macam statement u tuh…. cam statement kemarok..agak2le…..

Reply

moonyet April 4, 2013 at 3:54 PM

ok, sorry bagi statement kemaruk. but, statement tuh ade susahkn u ke? aduyai. nih yg malas nak comment gegila gegedik sikit ade jep yg balas tak puas hati. sorry. minta ezany buang comment nih, ok?

Reply

saya minat Ap April 4, 2013 at 5:40 PM

rilexla biarla org nak melting pun tuh hak dia.sejak Ap berlwkun citer rasa saya start tgk lakunan dia bebetui anywaybbetui kata monnyet, even i wish them is like hubby n wife in real life huhu

Reply

shamsuriati April 4, 2013 at 12:14 AM

waiting for admin utk upload episode 33 ni..can’t wait seriouslyy..igtkan last episode tu 33, but ada smpai episode 35 la plak..anyways i’m happy that ada extra 2 lg..at least tk lah rasa bosan sgt dok umah ni ley layan drama SA :) *excited mood*

Reply

awek cun April 4, 2013 at 1:15 AM

hishhhhhh dah 130….admin x upload lg…:((

Reply

one April 4, 2013 at 2:26 AM

no worries… esok pagi mesti ada..sabar menanti!!:)

Reply

lalola April 4, 2013 at 3:27 AM

omg! dah kul 3.23am..ep 33 xupload lg…memang hebat demam SA ni…xsabar nk tg ezany upload ep 33 & seterusnya…xpe esok confirm ada..huhuk T_T

Reply

lyssa April 4, 2013 at 8:32 AM

Best gilak ceta tok….
Gandingan yg cukup mantap dan serasi hero & heroin…
Perlu digandingkan utk drama/filem yg seterusnya…

Reply

sweetlynn.andy April 4, 2013 at 3:57 PM

Kita tgk filem balastik nnti… AP n RR jd husb n Wife jgk arahan rosyam noor heheeee… x sbr nk. Tgk diorg lg la….mmmuuuahs

Reply

nori April 4, 2013 at 9:31 PM

serious sweetlynn.andy……..bila masuk panggung tu…….huiii……nak sgt tengok depa berdua ni berlakon hubby n wifey

Reply

sweetlynn April 4, 2013 at 10:46 PM

Dlm tahun ni jgk…skg rosyam dlm proses akhir..AP jd polis…jommm kita tgk…

Reply

nori April 5, 2013 at 1:10 PM

jommmm kita masuk panggung…….lama x masuk panggung dah wei oii

Reply

NISA April 4, 2013 at 11:19 AM

X SABOR NK TGK NIH…TP NAPE ADE AG DUA EPISOD EZANY TMBH EK? BKN EPISOD 33 NI YG LAST KER? MKNENYER KENE TGGU MGGU DEPN PLAK AG KERR…ADUYAIIII….

Reply

iela April 4, 2013 at 1:29 PM

setia menunggu Episode 33 :)

Reply

Peminat SA April 4, 2013 at 1:56 PM

x uplode2 ag??

Reply

adi group April 4, 2013 at 2:20 PM

x sabar nk tengok..plz upload mr ezany.x mampu buat kerja ni ..

Reply

angahdawson April 4, 2013 at 2:38 PM

bila nk upload cerita ni?

Reply

aminah binti taib April 4, 2013 at 3:52 PM

manalah cerita penuh lagi-lagi sorotan borang la ,bagi cerita penuh episod ke 33 dan 34

Reply

Zalina Dzulkifli April 4, 2013 at 4:19 PM

Cepat la upload mr ezany…

Reply

sal April 4, 2013 at 4:22 PM

bila nk upload episod 33?? pleaaaseeeeeeeeeeeeeee tlg uploadddddd saya dh lama tunggu hari ni =(

Reply

Mysticisza April 4, 2013 at 4:25 PM

Meroyan dibuatnye cite ni….pls mr ezany cpt upload Ye……arini keje pon tak fokus…

Reply

diana April 4, 2013 at 4:27 PM

cepatla upload ep.33 cik ezany oiii…

Reply

Mak joyah April 4, 2013 at 4:52 PM

Kesianlaa kat makcik joyah ni…dah berapa kali masuk web ni hari ni… Nak ezany….tolong la upload..

Reply

hasliza hamid April 4, 2013 at 5:17 PM

Kesian jgk la kt kiter ni…hari ni dh brapa kali pun tak tau dah masuk web ni..tp masih belum upload ep 33…frustnyer!!!agak2 brapa lama lagi la nk kena tunggu ni??? huhu…

Reply

nina omar April 4, 2013 at 5:17 PM

Salam….so, so, so sweet AP and RR..aaron aziz
Pun tak boleh berlakun cm tuh tau..very soft person la AP nih…

Reply

Ana hassah April 4, 2013 at 5:19 PM

Mana ni episod 33 tkda ponnnn

Reply

mawar misya April 4, 2013 at 5:20 PM

Adoiiiii……masih blum upload lgi ke?????……dah meroyan di buatnya…..pgi tdi sempat tgk separuh saja, sbb nak g keje, ingatkan dpt tgk kat ofis, tpi…….nampak gaya nye kene tgk kat umah juga le….cepat lah kul 6, dah x sabar nak blik, otak ni nye lah ligat berpusing asyik ingakan SA, dah tu bli buka web Ezany, ada lak penambahan smbngan cerita episod 34 & 35…..BETOLLLLL ke? Tpi klu lagi pjng jalan cerita nya lgi meroyan peminat AP & RR…..termasuk lah IIIIIIII…..

Reply

ROSE April 4, 2013 at 5:22 PM

episode 33 please……

Reply

Eizzara April 4, 2013 at 5:51 PM

pukul 6 lebih tu ada laaa kut … semalam 6 lebih dah ada …. kita tunggu sama2 yeeeee tarik nafas dan bersabar …

Reply

angahdawson April 4, 2013 at 5:51 PM

mana ni,bayang2 pun xnmpk lagi…selalunya time macam ni dah kuar,hari buat slat pulak…hermm :(
FROM : dIn PoNak

Reply

hadi April 4, 2013 at 5:56 PM

cepatlah update episode 33

Reply

idazali April 4, 2013 at 5:59 PM

ezany pls upload secepat mungkin.. kita semua da dok meroyan menunggu adegan romantis AP & RR

Reply

zety April 4, 2013 at 6:17 PM

Knp x de lgi nih.. frustnyer… :(

Reply

sal April 4, 2013 at 6:18 PM

lahhh sorotan lagi please tlg upload ceritanya dah seharian saya tunggu =(

Reply

Jamilah Lokman April 4, 2013 at 6:26 PM

Tlg la dah tak sabar nak tau sbb apa zainal tgglkan kay. Tension la..

Reply

nori April 4, 2013 at 7:01 PM

gara2 ayah kay mereka berpisah…….nal kept that as a secret coz dia xsuka ungkit kisah lama…..very good dia ni …xsuka buka aib org…..at last kay tau from yani, adik nal (yesterday’s episod)….pasani kay pi confront ayah dia…then dia merajuk drive balik kg nal…umi pujuk n nal came to fetch her….later gave birth to a boy name munir……on misya’s birthday party, firdaus, kay’s bro came back….all these happened coz of zainal……he tried hard to unite his in law’s family….later puan sri knew that zainal was such a very kind person….happy ending….tu yg sampai episod 35….he he he

Reply

mie April 4, 2013 at 7:40 PM

wohoo.. best best..tq nori:)

Reply

mizi April 5, 2013 at 10:13 PM

you guys dont see something wrong ka? Zainal boleh tinggal wife camtu je pastu muncul semula lepas 8 tahun dan kawin semula ngan Kay tanpa dia dan ayah Kay menyelesaikan konflik secara jujur dan terbuka? Sedangkan Zainal tu seorang lawyer boleh bersemuka ngan Tan Sri dan mengambil tindakan undang-undang atas tindakan tidak beretika Tan Sri nak mruntuhkan rumahtangga dia? If you are a lady, you nak husband you give up camtu je ke tak mempertahankan rumahtangga u? What is so special about Zainal? Adakah Kay berhak dipermainkan oleh Tan Sri dan Zainal yang asyik lari dari konflik? Saya lebih nampak Zainal lebih kepada seorang pengecut dan dayus.

Reply

anon April 6, 2013 at 3:48 AM

aisey.. malas nak fikir cam yg u fikirlah, just enjoy the drama lorrr…

Reply

Mie April 6, 2013 at 3:50 AM

plot tuh kena tanya penulis novel Kak Aisya Sofea….

Reply

Me April 4, 2013 at 6:55 PM

Bawa bersabar… Agaknya admin tgh sibuk buat keja tu…

Reply

FJ April 4, 2013 at 7:08 PM

Ada ke mat mat cam Zainal kat KL? Klau ada, nak pindah KL la….!

Reply

fal April 4, 2013 at 9:04 PM

yeeee…….. dah ada ep 33. thank you ezany.

Reply

RH April 4, 2013 at 9:08 PM

Bestnye cerita ni.. macam tknk kasi habis.. too nice.. Suka sngt dgn olahan ceritanya..tk lari drpd novel asal.. simply the BEST!!
Hope to see more gadingan RR dgn AP. Actually cerita ni yg patut masuk panggung.. Apa kata?

Reply

FJ April 4, 2013 at 9:10 PM

Thank u for the tip. Sekarang tak sabar pulak for episod 34 ;)

Reply

hasliza hamid April 4, 2013 at 9:23 PM

tq ezany…best sgt ep 33 ni…wpun lambat upload tp ku tetap setia menunggu…. :)

Reply

ainy April 4, 2013 at 9:33 PM

Waaaaaa….sedihny tgk episod ni!! Sdih sgt..dpt rse pe yg Kay rse..
Xsgup tgk rita nanges.. Its real!!menangis tgk episod ni… :’(

Reply

Siti April 4, 2013 at 9:46 PM

Alamak, ada lagi 2 episod? *pengsan*

Reply

babykiko April 4, 2013 at 9:53 PM

Hai seronoknya tengok episod ni tq ezani for your efffort. Zaman sekarang susah nak jumpa seorang suami seperti abg nal. Harap my hubby boleh jadi seperti abg nal. I love you so much abang.

Reply

yus April 4, 2013 at 9:57 PM

tq ezany…finally dapat gak tengok. semoga ezany sihat2 spy dpt melayan kerenah kita2 yg tengah kemaruk ngan cite ni….

Reply

Acun April 4, 2013 at 10:47 PM

terbaiklah…..perfect! serupa novel…x meleret….mantap!

Reply

nori April 5, 2013 at 1:16 PM

ya betullll……on air tambah watak mimie, kan, acun

Reply

Jamil Khir April 4, 2013 at 10:53 PM

mane 34?

Reply

queen93 April 4, 2013 at 11:15 PM

serius!! mcm nak nangis… de best RR n AP…

Reply

BE & SNE Stokis April 4, 2013 at 11:36 PM

mmg terbaekk la..

Reply

nurul hanz April 5, 2013 at 1:05 AM

sabar ye kay :) terbaik la zainal (Y)

Reply

darnyarania April 5, 2013 at 3:09 AM

zainal is a good man.masih ada kah suami seperti ini d alam realityyy

Reply

ambo April 5, 2013 at 9:46 AM

seriously, episod ni buat aku nangis sorg2 kat opis. nsb baik xda org perasan. kesian kay, kita dpt merasai kesengsaraannya. very good acting Rita. love u!!!

Reply

angah April 5, 2013 at 10:47 AM

best cite nie,,,,,nal and kay,,suka kalau jadi cucu nek,,leha..

Reply

ju April 5, 2013 at 2:21 PM

He,he,he, bestlah god luck rita

Reply

ju April 5, 2013 at 2:23 PM

tak sabar nak tengok episod 34

Reply

wee April 5, 2013 at 3:36 PM

Pengorbanan bukan hanya dilihat dgn mata tpi pengorbanan yg tulus adalah dr hati yg suci murni..spt Zaynal Arief..org kaya..payah nak menilai org miskin cuma pndai ckap nak kikis harta dia jeee.Wahai org2 kaya di luar sana..jgn terlalu mengharap utk menumpang menantu yg kaya raya tapi menantu yg serba kurang itu lah yg bakal menjaga,memimpin dan mendoakan yg terbaik utk mertuanya.SA adalah kisah masy yg patut di teladani….tq

Reply

ADP&RR April 5, 2013 at 3:50 PM

sumpah. citer ni habis,nak tgk balik dari awal. Baru syok habis… SA is da bomb. Thumbs up!

Reply

BEST! April 5, 2013 at 3:52 PM

YEAHHH! me too. thumbs up!

Reply

ctie April 5, 2013 at 6:00 PM

Kita dah nagis pun waaaa..barang siapa menjaga aib seseorg itu..maka aibnya juga turut terpelihara insyaallah..

Reply

adi group April 6, 2013 at 1:08 AM

baru sempat tengok…best sgt.org kaya blh buat apa saja atas dunia ni kan!orang yg bersalah tp bertaubat lbh baik dr yg kuat ibadat tp sombong

Reply

Suria April 6, 2013 at 9:52 PM

ishh..cmne i blh ‘ter’nangis berjurai2 nieh…kesiaann sgt kt Kay.. :’( ..hukhuk..

Reply

ccee April 7, 2013 at 11:19 AM

senangnya seorang anak menyalahkan ayah di atas apa yang berlaku. Begitukah seorang anak membalas jasa ayah yang berkorban membesarkan dari kecil hingga besar hanya kerana cinta terus lupakan keluarga. Besar mana cinta seorang lelaki berbanding ibu dan ayah yang menginginkan yang terbaik untuk anaknya. Tak kiralah kaya atau miskin seseorang itu.

Reply

Jamil Khir April 9, 2013 at 12:29 AM

aik… apesal episod 34 tuh ‘sorotan’ je… alahai…..

Reply

Leave a Comment