Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 34

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 33

Kay telah tahu segala-galanya. Apakah yang akan terjadi selepas ini?

Sehangat Asmara Episode 35 (Akhir)

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 33
  3. Video Sehangat Asmara Episode 6
  4. Video Sehangat Asmara Episode 13
  5. Video Sehangat Asmara Episode 5

{ 34 comments… read them below or add one }

darnyarania April 8, 2013 at 5:02 PM

tunggu mlm nanti x sabar beb

Reply

darnyarania April 9, 2013 at 10:37 AM

yaallah bestnya .kpd isteri AP jagalah AP dengan baik.adakah AP d luar sama macam AP tau abg nal d dlm drama SA ni harap2 d alam realiti pun sama yee..bg nal ha haaa…

Reply

darnyarania April 9, 2013 at 10:51 AM

kpd rita rudaini syabas lakonan brtambah mantap walau pun sedang menghadapi masaalah.ingat tanpa lelaki tau suami kaum perempuan masih bpleh teruskan kehidupan drp ada lelaki tau suami tp hidup x senang asyik nk kena jaga hati diorang ja hati kita siapa yg jaga KITA JUGA YG KENA JAGA SENDIRI OLEH ITU LEBIH BAIK X DA LAKIIII…HE HEE..

Reply

iezza April 8, 2013 at 10:02 PM

memang best giler citer ni…. lakonan RR & AP sgt menusuk kalbu…. xkisah laaa menang atau x award yg penting LAKONAN drg ni lbh mantap dr yg menang award……

Reply

sitialias April 9, 2013 at 9:52 AM

yess,,stuju..

Reply

pdah hancun April 8, 2013 at 10:07 PM

Slm, Mr Ezany. SA selalu main isnin-rabu kan. Tp minggu ni ep akhir ari selasa. Sy rasala kan mesti ari rabu ni astro nk siarkn scene SA yg x menjadik 2. Olh sebab 2, sy nk minta jasa baik saudara tuk uploadkn jgk vdo 2 nanti. Kalo LA ada. Tp kalo xdak, kalo astro siarkn mende len tp still brkaitan dgn SA, mohon jasa Bek saudara uploadkn jugak. Pelissssssssss.
Opp sblom tu terima kasih atas usaha n masa yg anda luangkn tuk upload kesemua vdo2 ni. Usaha anda tuk memastikan kami2 kat cni dpt nengok SA amatlh kami hargai.

Reply

Mr Terkencang April 8, 2013 at 11:19 PM

Mr Ezany the Best !! :D

Reply

Farhana April 8, 2013 at 11:28 PM

heLLo. admin! biLa nak upLoad ni? orang singapura sedang menunggu episod 34 ni. cepat Lah upLoad!

Reply

Miss Sexobeat April 8, 2013 at 11:34 PM

Episode 34 x kluar mlm ni ke?

Reply

Faizal Eijunx April 9, 2013 at 12:02 AM

Mane episode 34 yeh?..uploadlah cepat ckit coz jiwa dah xtenang neh.rindu kot dengan SA.

Reply

peminat setia ADP April 9, 2013 at 12:19 AM

Sememangnya drama SA ni terbukti terbaik….dan amat menghiburkan. tahniah KakTon. Memang benar…x menang ABPBH xpe…no hal tp tahap lakunan kedua2 pelakun yg amat amat real menusuk kalbu penonton. kira menang jg tu… Kualiti lakunan yg amat tinggi DAN MEMBERI IMPAK YG BERKESAN. SY SECARA PERIBADI AMAT AMAT MENYANJUNG TINGGI MUTU LAKUNAN DRAMA SEHANGAT ASMARA NI LEBIH LEBIH LEBIH DR DRAMA ADAM DAN HAWA. UNTUK adp….CUBA LG TAHUN DEPAN….TENTU ADA YG MENYEDARI BAKAT BESAR DIRI U. SYABAS.

Reply

Unknown April 9, 2013 at 12:45 AM

Tak sabarnyaa nak tgk episode 34 ni..i’m waiting for it..can’t wait :D thanks alot to you sbb snggup korbankan masa sndiri just nk upload this for us..kami suma hargai sangat2..i know kdg2 tu ada org yg xsabar sgt, so if depa tersilap ckp, tlg jgn ambik hati eh mr.ezany :) ada org lain yg sgt2 menghargai awk! hehehe! everyday tggu bilalah nk hri isnin ni just to watch SA ni :) org ley jd glaa tw tk mnuggu..apa2 punn thanks alot yerr..anythng bout SA just upload kt sini..we’ll update sndiri ;)

Reply

peminat setia ADP April 9, 2013 at 1:28 AM

Saya dah tonton episod 34….Wau…memang lakunan yg real….tidak plastik…. berani….sy suka…amat menghiburkan. SYABAS ADP , RitaRUDAINI dan pelakun2 lain jg. Mutu lakunan yg tidak dibuat2. Harap ASTRO akan menyajikan drama2 spt ini dimasa depan. Berbaloi install mustika 134. Tahniah kpd semua pelakun esp utk ADI PUTRA dan RITA RIDAINI. CANTEEEKKK……

Reply

BE & SNE Stokis April 9, 2013 at 9:31 AM

xsabo nk tgk episod sterusnya..

Reply

darnyarania April 10, 2013 at 10:49 AM

SNE prodk nak kena makn 3 barang ke klau makan BE ja brkesan x.dengr kata kena makn semua skali baru nampk kesannye

Reply

Ku menunggu April 9, 2013 at 9:42 AM

ye….dah boleh tengok SA..best…mlm nie last episod lepas nie cerita apa plk ye…mintak lps nie cerita pun best macam SA…

Reply

x jemu nungguuu April 9, 2013 at 10:30 AM

tinggal lagi 1 episode jer……pengakhiran cerita yang gembira untuk semua orang….tq ezany

Reply

NISA April 9, 2013 at 10:42 AM

Aduhhh..memg layan lah!!! Abis 1 gulung tisu ha!! Memg real ar lakonan diorg sumer… Esok last yuhuuuuu!!!!

Reply

darnyarania April 9, 2013 at 10:56 AM

ESUK LAST PASTI RINDU NGA LAKONAN AP DAN RR HARAP ADA PRODUSER GANDINGKN MEREKA LG .I HOPE PLEASSSS…..

Reply

penonton setia SA April 9, 2013 at 11:14 AM

Thanks heaps ezany sbb sudi uploadkan cerita ni. It helps us yg dok kat kolej takde astro nih. Hehe just one more episode! ;)

Reply

mawar misha April 9, 2013 at 11:20 AM

ya…tggal 1 epi lgi, Thank 2 ezany, thanks AP & RR serta pelakon2 dlm SA, lakonan yg berkesan & mantop, 2 Nur Fareena (misya) jgn sesekali lupakan pelajaran. lakonan anda sgt bershj….harap ader lgi gandingan AP & RR & NF=3…..

Reply

aquarius 66 April 9, 2013 at 12:30 PM

Cepat tengok episod 34 ezany dah muat turunkan ….terimakasih ezany

Reply

BE & SNE Stokis April 9, 2013 at 1:48 PM

tggl 1 episod lg..

Reply

liz April 9, 2013 at 5:55 PM

memang bestttt SA ni…….tq saudara ezany atas jasa anda…..

Reply

Mahbud April 9, 2013 at 6:24 PM

Farhana, diaaaam ahh

Reply

jie April 9, 2013 at 6:46 PM

kenapa saya menangis tgk episod 34 ni….sedihnya

Reply

darnyarania April 9, 2013 at 8:05 PM

ayum emel x leh

Reply

falza April 9, 2013 at 8:22 PM

syabas… lakonan AP & RR memang mantap. Kpd AP, tak menang abpbh tahun nie x ngape … thn depan leh cuba lagi. Yg plg penting lakonan you high class.

Reply

haida April 9, 2013 at 9:51 PM

sedihnyaaaaaa :( 1st time tgk drama siri yg xbosan..yg xsabar2 nak tggu next episode..yg rasa xmeleret2.. yg penting lakonan diorg smpi kat penonton..syiokkk

Reply

Abid April 9, 2013 at 10:04 PM

Pesal korang ni taksub sangat? Itu drama jer. Feeling plak!

Reply

Izham April 10, 2013 at 3:22 AM

mantap lakonan Dian P. Ramlee & Hafizuddin. parents yg vogue :D

Reply

Anonymous April 10, 2013 at 5:37 AM

SA lbh menarik dariAH….Adaptasikan novel menampilkan heroin cantik n hero kacak mcm novel SA bkn novel AH yg menampilkan heroin tak cantik n tak lawa langsung mcm NADIYA NISAA.

Reply

angah April 10, 2013 at 8:25 AM

RR DAN AP taniah lakonan memang best gile,,,,,sebenarnya korang yg patut
menang award ,,,,,,SEHANGAT ASMARA,,,,,,

Reply

maya April 10, 2013 at 1:27 PM

LADIES…jgn termakan sgt ngan baik nya si zainal tu…namanya drama lakonan…cuba ingat lakonan nya dlm gangster tu ,,entah apake nama tajuk filem tu…ngeri tgk lelaki cam tu kan…relak la rasa2 nya nak carik lelaki baik cam watak zainal tu entah la ada ke kat duniani kalau ada pun sekejap je mula2 kawen pas 10,15 thn hancusssss

Reply

Leave a Comment