Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 4

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 3

Keluarga Kay merancang menjodohkan Kay dengan Azman! Apakah reaksi dan tindakan Azman?

Sehangat Asmara Episode 5

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 1
  3. Video Sehangat Asmara Episode 3
  4. Video Sehangat Asmara Episode 2
  5. Sinopsis Sehangat Asmara | Astro Mustika HD (134)

{ 48 comments… read them below or add one }

peminat ah January 28, 2013 at 10:35 PM

apa jadi?

Reply

mie January 29, 2013 at 1:54 AM

Peminat2 citer SA nih agaknya xde nak komen sebab so far so good:)… xbanyak yg nak diulas atau dicriticise sebab pendukong watak2 semuanya bagus :) dan jalan citer yg menarik.

Reply

AKU January 29, 2013 at 8:04 AM

mei: Salam…. ye ke so far so good atau tiada penonton? Saya tengok macam suam-suam kuku je. AP kalau tak silap pakai jaket coklat yang sama dalam drama JAUH seolah-olah macam shooting dua drama serentak. Penjaga kostum kena berhati-hati dalam hal ini untuk masa hadapan kalau mahu drama kita MELETOP

Reply

Bom January 29, 2013 at 2:55 PM

Aku: agreed wit U. Klu org x tonton cmne nak komen kan? Drama ini jd pilihan terakhir sesetengah peminat drama. So, it was not bcoz its really good as what Mie thinks but less people see n like this drama.

Reply

mie January 30, 2013 at 4:23 AM

maybe u’re rite, but it doesn’t matter… as for me, personally I like it more than AnH especially lakonan RR n AP yg begitu hidup from episode 1 lagi:)

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:50 PM

Mie aku sokong hang, jgn riso. sbb aku mmg xsetuju ngan Bom. kalau dh ok, layan je…dh ada org lain puji, mende sama aku nak ckp pun. kalau kritik tu lain crita. kalau xbest mmg aku akan kritik habis-habisan. buat buang masa aku je nengok.mmg aku akan suarakan ketidakpuasan hatiku. hahahahaha.

setuju tak?

Reply

pyar January 29, 2013 at 11:44 PM

ni yg aku suka sgt ngan rita..watak romantiknya sgt mjadi..shinggakan syamsul yusuf pun malu2 dipegang Rita ,Adi gementar babak mesra dgn Rita sdgkan dah byk babak romantik dgn artis lain dan isteri Aaron pun jeles…nah kankan…..

Reply

chelsy January 30, 2013 at 4:07 AM

yeap, mie I’m with you…. I love this drama simple in story line xmeleret2… leading actor/actress sgt menjiwai sgn heroinnya yg sgt lah gorgeous, I likeeeeeeeee!

Reply

TejaWafa January 29, 2013 at 12:12 AM

hopely Ezany dpt upload cepat ep 4

Reply

suka-suka....suka... AP&RR January 29, 2013 at 12:55 AM

Ep 4…blum upload lg.huhuhu…. kiut la dia ada lesung pipit lah…..

Reply

asmira January 29, 2013 at 3:09 AM

Bagus tak meleret…..

Reply

Cayote January 29, 2013 at 5:47 AM

Thanks Ezany…

Reply

mamalopez81 January 29, 2013 at 8:02 AM

Thk u veri much….dats early today.

Reply

shara January 29, 2013 at 8:14 AM

Boleh x upload yg HD punya?? tgok hd lbh best kn..hrp2 boleh tolong upload kn yg HD version..

Reply

cempaka biru January 29, 2013 at 8:44 AM

hensem gila mamat nie….

Reply

Seri Pagi January 29, 2013 at 8:51 AM

Shahrizal Jazlee nie hensem jugak ngan jambang tu. tp kalau watak dia dipegang oleh Aqashah rasanyer lagi best…baru rasa nak pilih Azman yg budiman ke atau Zainal yang hensem.

Anyway lakonan Adi Putra memang selamba dan itulah dia kot…
Rita Rudani memang pandai berlakon terutama watak watak macam nie tapi she is too old to be a student kalau Ayu Raudha lagi best……

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:29 PM

Kalau nak pilih antara dua jejaka tu, macam dapat tak dapat je la…
Takpe,pilih dalam mimpi….hahahahaha. Guro je…

Reply

fakta January 29, 2013 at 9:05 AM

cerita adam dan hawa sy tgk smpai ep 4o je..haha..setakat ni drama ni okey..xde meleret2..

Reply

mama January 29, 2013 at 9:20 AM

so far ok…i loike this drama…Hihi..sweet2 gitu…AP sgt manis,macho..hihi

Reply

arwen January 29, 2013 at 9:22 AM

arrrgghhh best nya…… x sabar nk tggu mlm nie….. cute mute RR.. and AP pun sedapp mata memandang….. hehehe.. Jln cite pun nice..

Reply

kecik January 29, 2013 at 9:35 AM

pakaian n tudung kay lebih cantik berbanding pakaian hawa kan?

Reply

dang anum January 29, 2013 at 5:11 PM

Tau xpe kecik…………sy setuju………hehehe

Reply

mercythecat January 29, 2013 at 7:19 PM

mestilah pakaian Kay lebih cantik, diakan anak Tan Sri….

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:32 PM

ha’ah…maybe sbb rita mmg sweet n tau bergaya tudung. sbb tu la nak cari artis xpakai tudung cari yang pandai pakai tudung, bukan tangkap muat je pakaian tu. baru real sket…fesyen banyak aper?

Reply

LYA January 29, 2013 at 11:46 AM

sy peminat adamhawa..
tp, drama ni mmg lg best, permulaan dia dh best dr adamhawa.
maybe sbb adamhawa dah sebati, jd ramai y ambil masa u cerita ni.
cubalah tgk cerita ni..pasti jatuh cinta.. sy tgk eisod 2 dah ngalir airmata time misha msk bilik rita.. dan tgk episod 3, dah mula eksited..sbb start cerita pertemuan antara kay & zainal.. mmg gandingan y mantap

Reply

LYA January 29, 2013 at 11:53 AM

dan sy rasa salah 1 sbb ramai y tgk adamhawa time tu, sbb watak heroinnya y digandingkan dgn AA. Nadiya nisa kurang dikenali time tu & tba2 dpt watak jd ain hawani disisi AA, mesti eksited nak tgk.. dan hasilnya ramai jatuh hati dgn lakonan nadiya nisa y sgt2 real. sama mcm sy, tgk episod 1 hnya krn nk tgk nadiya nisaa.. tp trs jatuh hati.

Reply

mie February 1, 2013 at 10:19 AM

Juga…..rasanya banyak yg kemarok dgn AA sebab tuh walaupun lakonan AA sgt stereotype dan predictable tp dapat pujian yg melampau2…

Reply

nas January 29, 2013 at 12:53 PM

kecik : hawa tak pandai pakai tudung…hehehe

seri pagi : sy rasa ayu raudhah tak brape sesuai utk watak Kay…wpun RR agak berusia tp muka dia nampak muda lg…:-)

Reply

AyuArlisa January 29, 2013 at 1:48 PM

RR n AP so sweet ada chemistry. Adi putra, I’m falling in love with u again n again…

Reply

liz January 29, 2013 at 3:55 PM

lmbb sgt line ….. asyik tersekat sekat…….

Reply

mel January 29, 2013 at 6:02 PM

ayu raudah tidak sesuai ngan watak kay…..

rita pulak ialah salah seorg pelakon yg mampu bawa watak kay…n adi d best actor ever….love dis drama as x jauh melencong dr buku asal..

Reply

asampedas January 29, 2013 at 6:36 PM

Best…best..best….suka adi putra

Reply

ryana January 29, 2013 at 10:24 PM

apa plak mslh laptop nh tk leh tngok SA mlm nh…urmmmmm

Reply

Miss Swarovski January 29, 2013 at 10:43 PM

Waaahhh i makin suke dengan cite ni…Tabik Rita

Reply

arveanee January 30, 2013 at 5:11 AM

RR sgtttt gorgeous!!! AP sgtttttt melting!!!! Hehehe ;) RR even pakai tudung bawal pun nmpk lawa….;)

Reply

NoJayhan January 30, 2013 at 11:37 AM

Wah nampaknya SA dah warm up sikit kat uols .best citer ni tapi follow novel lagi da best!!!pelakon semua mantap & top belaka.tak kisah sapa pon janji watak yang dibawa boleh meruntun jiwa.pergh…jiwang la pulek!RR nampak gorgeous in bertudung even hanya tudung bawal but still fabulous masa dia study kat Sydney tu.AP wow !brother ni memang macho giler dalam ini drama.pe pe pon i like!!

Reply

liz January 30, 2013 at 5:20 PM

ap dan rr mmg pasangan serasi………hnsem dan lawa…..

Reply

yatt January 30, 2013 at 11:17 PM

Crita ni best. RR & AP sangat sesuai. RR cute AP macho.

Reply

piskeeper January 31, 2013 at 4:34 PM

RR and AP….GANDINGAN MANTAP…….makin excited cerita ni…i like…

Reply

kaynal February 2, 2013 at 5:43 AM

walawey….comelnya AP & RR nie flirting…..:)
well, semestinya sy suka dgn SA nie lagi daripada AH…
sorry guys yg minat AH..AP much better than AA…;)

Reply

Qistieyna February 2, 2013 at 11:03 PM

Biasalah awal lagi…baru warm up..
But yg pastinya aku dah start menangis dan terus akan menangis hingga last
Episod. Meroyan tgk AP… U hv ur own aura Bro ..

Reply

ain comel February 3, 2013 at 6:11 PM

rmai yg suka AH sbb AA bkn sbb cerita….Bagi saya SA sgt best..meruntun kalbu…gandingan pelakon yg sgt la mantap…hensem n lawa…suami saya yg x layan drama melayu pun leh tpgaruh dgn SA sehingga record utk saya dari 1st episod lg….i like RR n AP…..

Reply

anisah February 4, 2013 at 5:51 PM

drama SA lagi best wpun saya tengok AH sampai episode 80. Lakonan RR dan AP real and so sweet. Masing-masing ada kelebihan dan kekurangannya. Apa2 pun tqvm buat ezany kerana uload kedua-dua drama ini.

Reply

da mula suke SA February 6, 2013 at 10:36 PM

waaaaaa…..bley thn jgk cter ni…kn!!?kn?!
eh..u alzzz…cter AH nk dtyngkn smula kt 104 maaa…kul 6ptg
nk tgk blik x..??! (:

Reply

Pingu February 7, 2013 at 12:30 AM

Mmg nnt2 kan sgt cter ni … ble kuar RR n AP mmg psgn plg diminati … awww meroyan 3 hari 3 mlm hehe best2

Reply

che wa February 27, 2013 at 9:01 AM

Klu jelous jgn bg laki jd pelakon, srh keja ofis le…

Reply

IloveloafNotYou March 6, 2013 at 1:43 PM

che wa: keja ofis pun jeles, suh jd suri rumah le…(hahahaha)

AP punya citer kat TV3 tu xbest aku tengok.Cinta Qaseh ke ape… Lg buat aku menyampah, so confirm ak suka tgk citer ni bukan sebab AP ke, RR ke tapi sebab cite ni mmg asalnya sweet dan best.

Sape xtgk cite ni mmg rugi kot, bukan selalu cite melayu kt tv best camni. harap xmelalut la sgt dr cite bicara hati dulu tu.

Reply

Hajjah Ahmad March 6, 2013 at 4:46 PM

Ayu Raudah gemok dan nampak muka tua dari Rita Rudani, Rita nampak muka muda dan sangat sesuai dgn Adi Putra…yg ckp Ayu Raudah sesuai tu Buta…

Reply

Leave a Comment