Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 5

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 4

Kay hanya menganggap Azman sebagai kawan baik. Apakah tindakan Zainal pula selepas ini selepas di benci Kay?

Sehangat Asmara Episode 6

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 4
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 1
  4. Video Sehangat Asmara Episode 3
  5. Video Sehangat Asmara Episode 2

{ 33 comments… read them below or add one }

Mama muiz January 29, 2013 at 3:08 PM

nk buat mcm mana…hati dh suke….hihihihi

Reply

suhaila January 29, 2013 at 4:14 PM

Tk sbr nk tngok episode 5 n strusnya…

Reply

liz January 29, 2013 at 4:28 PM

X sbr nak tunggu episod ni…….cute sgt….

Reply

linda January 29, 2013 at 5:06 PM

sweetnya….

Reply

Anggerik January 29, 2013 at 8:36 PM

ceta ni best & intresting ttp lbh kpd flashback sedangkan penonton dah dijelaskan permulaan ceta so kurang suprise….harap episod seterusnya nnti plot akan berubah dan lebih suprise….mgkin ramai yg boleh bg komen……pelakon tak ada masalah ttp yelah….penulis novel yg sama sikit-skit tu ada bias gak….terikut-ikut gaya cerita/penulisan….ada gak dailog-dailog yg hampir sama…apa pun ini adalah hiburan…..santai je

Reply

rin January 29, 2013 at 11:37 PM

u mesti tak baca novel lagi kan??? mcm ni la dalam novel mmg flashback… i’m really glad setakat sekarang drama ni masih sama spt dalam novel

Reply

tinta biru January 30, 2013 at 1:54 AM

Cik anggerik tak baca lagi la tu……..tu sebabnye dia cakap cam tu…
Ha ha ha…

Reply

kamilia najwa January 29, 2013 at 8:55 PM

Suka sehangat asmara just love it….

Reply

Miss Swarovski January 30, 2013 at 12:01 AM

Nak buat macam mana…hati dah suke…

Haha suka sgt ayat ni…adi putra punya slang ni mmg unik la…
tangkap romantik sungguh…
Buat i jatuh hati plak

Reply

adi putera January 30, 2013 at 12:06 AM

xsabo tngu ep5 nie…

Reply

aziema January 30, 2013 at 12:32 AM

knp cite nie 3hari je…….x best le nk tunggu lama lg baru dpt sambungan dia……..adi ngan rita memang best…..

Reply

acu January 30, 2013 at 2:31 AM

weweii..x saba 4 da next epis0de..
bia ik0t n0vel..sbb jln citer die bestsesuai rita ngan ady :)

Reply

chelsy January 30, 2013 at 4:49 AM

Just one word…superb!

Reply

chelsy January 30, 2013 at 4:51 AM

Also drama nih x meleret2 sampai berpuluh2….just 33 episodes. I like….

Reply

arveanee January 30, 2013 at 5:20 AM

Sweet!!! To me… RR soooo gorgeous for her age and anak 2!! Natural beautyyy..make up skit2 pun dh ok… Hehehe AP sgttttt la charming….sesuaiiiii sgt as NAL…;)

Reply

arveanee January 30, 2013 at 5:23 AM

So comel..’ U ni sapa..ustaz??’ Hehehe

Reply

Cayote January 30, 2013 at 6:57 AM

Thanks Ezany..

Reply

aku January 30, 2013 at 9:50 AM

best la RR & AP ni…sweet betul..buat aku terpikat ja

Reply

suhaila January 30, 2013 at 9:54 AM

Dr smlm tggu episode 5, ari ni br dpt tngok .romantic nya, sweet tk sbr nk tngok lg n lg n lg……

Reply

Dak_Baek January 30, 2013 at 10:26 AM

Heheh, wowww smakin intersting ar citer nih… ngee

Reply

Nojayhaan January 30, 2013 at 11:41 AM

Episode ni best.Best lagi coming episode and ada drama sikit kot Kay ngan Mimi.tunggu je la.Well.. all team SA do a good job more to RR and AP yang talented tu .

Reply

Anggerik January 30, 2013 at 12:31 PM

Betul pn… I blm baca novel so I faham apa yg I nampak kat skrin je….klu ada yg dah baca cetalah sikit part-part yg best….apapun I minat ttp nuteral…..sekarang blm dpt novel…..mgkin bila dah baca novel pandangan I berubah…apaun just enjoy….

Reply

liz January 30, 2013 at 5:14 PM

tersenyum senyum tgok epsod ni……..best betul……..

Reply

senang January 30, 2013 at 10:42 PM

Tak yah nak buat sinopsis….surprise sikit…
Kang ada la yang kata”..lari dari cerita asal..”.

Reply

Nona January 31, 2013 at 2:50 AM

RR & AP memang sesuai.. Cerita ini lagi best dari Adam Dan Hawa..

Reply

mie January 31, 2013 at 10:27 AM

agreed…dan yg best cuma 33 episodes je..xdelah meleret2 cam citer AnH yg terlajak smapai 80 episodes tapi meleret2 fasal org lain lebih banyak dari AnH sendiri LOL sampai bole kalau nak tuka tajuk !

Reply

Nojayhaan January 31, 2013 at 1:03 PM

I setuju Drama Adam dan Hawa tu mmg meleret -leret. jauh dari novel citernya sbb i dah baca. tapi kang ada lak yg terasa .so far SA ni best la permulaan episode .i pon dah baca novel SA ni tahun 2004.

Reply

mie February 1, 2013 at 10:08 AM

I think bila kita komen kat sini terbuka adalah atas kapasiti secara individu dan sepatutnya xde masaalah utk sesiapa terasa atau tidak …selagi tidak menunjuk2 pandai dan menghentam komen orang lain.

Reply

keropok monie January 31, 2013 at 6:16 PM

rita cantikkk

Reply

chelsy February 1, 2013 at 10:10 AM

She’s gorgeous!! Best lakonan dia sgt hidup.

Reply

sweetlynn February 1, 2013 at 4:15 PM

mmg bess giler ni..kena lak dis couple..mmmuuuaahhss i love u rita n ady..mmg superb..nnti pas ni berlakon sama lg k..cite2 romantic jgkk..terangat pasti terangat..tq so much ezany..

Reply

SuHaN February 7, 2013 at 7:52 AM

Best giler cite ni…. Suka Suka Suka 222222222222222222

Reply

kikirynn February 27, 2013 at 4:01 PM

pernah berdepan ngan situasi mcm ni.. nak ngorat.. konon nak tunjuk alim..mamat tu menegur cara kita berpakaian.. tapi rasa meyampah kat dia smpi skang.. x berubah2 pun jadi cinta.. wakakaka!!!

Reply

Leave a Comment