Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 6

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 5

Kay masih marahkan Zainal atas apa yang telah Zainal lakukan? Apakah reaksi Kay selepas Zainal cuba berbaik semula?

Promo Sehangat Asmara Episode 7 – 9

Sehangat Asmara Episode 7

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Sehangat Asmara Episode 5
  3. Video Sehangat Asmara Episode 3
  4. Video Sehangat Asmara Episode 1
  5. Video Sehangat Asmara Episode 4

{ 37 comments… read them below or add one }

Syida January 30, 2013 at 8:46 PM

Citer nie teringat memori semasa time study dlu….

Reply

pyar January 30, 2013 at 10:49 PM

setiap hari ulang episod demi episod drama SA ini……so sweet..

Reply

azma January 30, 2013 at 11:10 PM

saya suka la cte ni.. best sgt… sweet couple :P

Reply

yanti January 30, 2013 at 11:24 PM

Ermm…ingatkan bleh tgk episod 6 mlm ni..nampak gayanya esok pg lah baru bleh tgk…

Reply

minat rita January 30, 2013 at 11:39 PM

Dah mula jatuh hati dengan Sehangat Asmara ni. Best la Rita gan Ady berlakon.Ezany harap dapat upload sampai episod akhir ye. Thanks Ezany…

Reply

bos hati taman January 31, 2013 at 12:45 AM

mana nie episod baru……..
layan gile cerita nie…..
teringat masa mula2 nk couple dulu….
ezany upload la cepat…
x sabar nk layan cite nie…..

Reply

Cayote January 31, 2013 at 7:00 AM

Thanks Ezany…

Reply

yus January 31, 2013 at 7:48 AM

jeng…jeng…jeng…

Reply

siti January 31, 2013 at 8:03 AM

salam. sorry nak komen skit. Saya tk baca novel tp watak kawan kay, sesuka hati bertukar pasangan utk benda tk baik. Tak payahlah xpose sgt scene macam ni.

Reply

chelsy February 1, 2013 at 9:51 AM

xpe.. bole ambik ikhtibar sebab ini adalah realiti…. so many of my Malaysian friends study here duduk serumah dgn boyfriend dorang! That’s fact.. plz jgn marah saya dgn komen ni..xde niat nak aibkan orang..sorry.

Reply

eee January 31, 2013 at 8:05 AM

tk suka watak kawan kay. Tk payahlah xpose banyak sangat scene dia,sesapa je boleh bawak masuk bilek. kan dh kantoi. bagus……..

Reply

suhaila January 31, 2013 at 8:13 AM

Thanks ezany…

Reply

yanti January 31, 2013 at 9:27 AM

Kenapa episod 6 xdak lagi? X sabar nak tgk cerita seterusnya…huhuhuhhhh

Reply

NoJayhan January 31, 2013 at 3:06 PM

Best episode ni .Kay dah mula tercari cari Nal tapi tk ngaku la pulek.Sweet sangat RR ngan AP.Ada sesapa perasan tak baju purple tu cam Ain pakai masa nak pi Australia je..musykil lak !!!ke…cut cost takut over budget!!!

Reply

miss iezza January 31, 2013 at 3:15 PM

rita ni baikkk…..tapi npe laaa rmai sgt org xsuka… cian kt anak2 die kurng kasih syg ayah… xpe rita, smga bhgia dunia akhirt….. kalo rita dpt kekalkn bertudungkn bguss…….hiiiii….

*cite ni mmg best!!!!

Reply

liz January 31, 2013 at 7:15 PM

Bila tonton drama ni, rasa terbuai buai prasaan………

Reply

zareshana January 31, 2013 at 8:38 PM

mmg x sabar nak teruskan cerita SA ini.. tp loading lambat… ada x link lain yang boleh tengok guna version youtube??

Reply

wiwi February 1, 2013 at 2:36 AM

cite ni lebih best dr AH.nadiya nisa b’lakon cm kayu n no chemistry between her and aaron

Reply

Anonymous February 2, 2013 at 8:36 PM

beto cite SA lbh hebat dr AH,Nadiya Nisaa tak layak n tak sesuai jadi heroin jadi perempuan giler sgt sesuai dgn muka tak cantik dia…………..

Reply

Annoying June 16, 2013 at 7:05 PM

x baik kata orang mcm tu….cakap tu tengok2kan cermin saudara

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 11:46 AM

rasanya x perlu buat perbandingan kot….hihi…yg penting kite enjoy dgn menonton cerita2 yg telah diupload oleh ezany-kun….peace…:)

Reply

Nojayhan February 1, 2013 at 1:26 PM

Citer SA so far so good.Nadiya pon ok dalam AH.Chemistry tu mmg kureng sikit dengan AA.Tapi i like AA as Seth Tan dalam Nora Elena and SiTi Saleha also good acting.But SA banyak flashback yang di edit moment2 indah..hu hu !argh..AP buat aku demam dgn machonya!!

Reply

Jue February 1, 2013 at 3:01 PM

Best giler

Reply

Soulreaver February 2, 2013 at 12:46 AM

Dah try tgk cite nih tp x leh gie… Semua episod x abis tgk… X berjaya tarik minat cam AH. Baru je abis marathon AH yg tah kali berapa dh. Masih x bosan tgk. Sori uolss… Crite nie kureng sket…bye2

Reply

SA February 3, 2013 at 4:53 AM

tengok le berapa kali yg u nak pun, ada aku kesah?

Reply

Soulreaver February 3, 2013 at 8:43 AM

SA, kau kesah jugak…tu pasal kau replied comment aku…Hahaha..okeh bye2

Reply

SA February 4, 2013 at 6:33 AM

ekekekkekk…upenya soulreaver nih bebudak berhingus rupanya..igt aku sornag je yg bebudak kat sini hahhahaha..sebab kalau adult tentu dia x ambik pot tulisan bebudak cam aku.. ngeh:D

Reply

SA February 4, 2013 at 6:34 AM

dah pegi main jauh2..sambil tuh ambik tissue gi lap hingus kau tuh soulreaver

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 11:47 AM

x nk tguk cite ni x pyh tguk…snang cite…..peace….:)

Reply

kaynal February 2, 2013 at 8:44 AM

oh my…tak sabar nk tgk episod sterusnya…AP mmg charming la dlm cite nie.. mmg sesuai utk watak Nal nieh…adeh…ter”fall in love” sudah…RR pn mmg best..
SA memang mantap setakat ini…sorry to say AH fans..NN mmg mantap dlm cite tu, tapi AA tak kena rasanya utk watak AM tu…well, sorry ye fans AA sume yg mmg ikut cite AH sbb AA…peace yo..!!

Reply

SA February 3, 2013 at 4:55 AM

AA wataknya dah stereotype… dah bole baca cara lakonan dia.. so boringGGGG…kebanyakkan yg suka tgk AA tuh ok to be fair walau bukan semua tp majoriti sebab AA tuh gud looking..

Reply

syarina February 2, 2013 at 11:24 AM

hurm.. best giler citer ni.. walaupun suka tengok citer A & H tak leh lawan citer ni.. sampai sanggup amik HD semata2 nak layan citer ni.. i’m in love with both of u!!!

Reply

Kak Ruby February 2, 2013 at 11:26 PM

RR & AP mmg gandingan yg secocok, lawa & hensem. Kak Ruby tgh tunggu part yg excited…teringat kat Adam masa Ain cakap ‘Selagi Ain tak dpt lupa apa yg Am dah buat pd Ain, jgn hrp Am boleh dtg dlm hidup Ain’ part tu Kak Ruby kesian sgt tengok Adam. Kalau part2 mcm ni AP pun terer..kena dgn renungan mata dia..alamak…mengancam..bagilah my boys hensem mcm dia bila dah besar nnt..he..he..

Reply

Bambiina February 5, 2013 at 11:15 PM

My most fav novel of all time.. AP and RR sangat sangat perfect… Chemistry meletop letap… Hati ku dicuri AP dan aku telah curang perasaan… Dah tak setia ngan AA dah… Btw adam dan hawa jadi sedikit boring pasal byk sangat penambahan cerita..scene org lain terlalu banyak… Scene adam n hawa ciput.. Tengah syok layan tetiba scene bertukar tu mak ex boypren hawa tu.. Adeehhhh potong stim… Pastu masuk lak scene pak cik tua suami Dee… Adehhhhhhh… Tapi walau bagaimana pun adam dan hawa pun best… And AA watak dah sama cam watak seth tan… So rasa cam tgk seth tan

Reply

yunreen February 21, 2013 at 1:00 PM

bukan takat KayNal jer y tgah kena demam angau..tp nape ngan aku skali terikut2….aigooo…

Reply

wany April 16, 2013 at 4:22 PM

citer nie sngt best la . . . , so sweet

Reply

sha April 23, 2013 at 2:54 AM

mcm mn sy nk dwlod cite ni… kdng2 xda internet nk tgok.. huhu… best cite die.. nk ulang2 tgok… :)

Reply

Leave a Comment