Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Sehangat Asmara Episode 7

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 6

Apakah tindakan Zainal seterusnya untuk mencuri hati Kay? Segala perbuatan Mimi telah di ketahui Kay, apakah yang Kay akan lakukan?

Sehangat Asmara Episode 8

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 6
  2. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  3. Video Sehangat Asmara Episode 5
  4. Video Sehangat Asmara Episode 4
  5. Video Sehangat Asmara Episode 1

{ 23 comments… read them below or add one }

acu February 4, 2013 at 3:59 PM

np x upl0ad g epis0de 7..8 ek? :(

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 9:50 PM

acu,,,,episod 7 br nk ditayangkan kejap lg dkt mustika hd…..so admin akn upload cite ni lepas ditayangkan di astro mustika hd…..sbb sgt2 berterima kasih pd ezany-kun coz sudi uploadkn cite sehangat asmara ni utk org2 yg x de astro mustika hd mcm sya…..peace…..:)

Reply

ceutiey February 4, 2013 at 9:52 PM

X sabar nk tguk episod arini tp x leh tngu smpi ezany upload……bsk je la br dpt tguk….kang kalu tngu smpi ezany upload,,mau lambat g sekolah bsk…..pape pn,,,keep watch diz drama…..peace…..:)

Reply

SA February 4, 2013 at 10:55 PM

sabar menanti…

Reply

ceutiey February 5, 2013 at 8:13 PM

SA….bestnye blh tunggu smpi ezany upload…..jeles plk….hihihi….peace…:)

Reply

etti February 5, 2013 at 12:06 AM

selalu pukul brp baru siap upload?ingatkan dh boleh tgk td…:(

Reply

ceutiey February 5, 2013 at 8:12 PM

etti….x tentu gak….kadang2 awl,,,kdng2 lewat……kalu sngup tngu,,,blh tngu kalu nk selamat,,tguk hari esoknye…..hihii….peace…:)

Reply

SA February 5, 2013 at 2:21 AM

yeayyy!!! Dah ade,,,tq Ezany!

Reply

sari February 5, 2013 at 3:10 AM

bestnye … tq ezany!

Reply

Lia February 5, 2013 at 8:06 AM

kahkahkahkah.. :P tergelak sumbing aku tengok si kay.. epi 8.. pasti kena tgk mlm nie.. x nak sangat. ha ambik kau penangan si lesung pipit tue.. ikutnye aku x berapa suka sikit si RR nie.. tapi bantai je la tengok.. best jgk..huhuhuhu.. padan muka aku plak…(*-*)

Reply

ct February 5, 2013 at 8:16 AM

tq ezany sbb kita xde astro mustika hd

Reply

kakyus February 5, 2013 at 8:26 AM

Assalamualaikum semua. Dah lama saya tak komen disini. Apa2 pun selamat menonton episod seterusnya dan kita kena faham bahawa setiap filem atau drama masing2 ada kekuatan tersendiri mengenai jalan ceritanya. Jangan kita beza2 kan antara satu sama lain kecuali cari mesej yang di sampaikan dari cerita tersebut dan diadaptasikan dalam diri untuk menjadi yang lebih sempurna. Dalam AH tiada cinta 2 darjat tapi pernikahan dilalui dalam keterpaksaan namun dalam SA cinta yang sudah utuh tetapi terlerai kerana darjat menjadi ukuran. Cinta 2 darjat masih menjadi keutuhan dalam jiwa bernama manusia sampai kiamat ke?

Reply

Asmaradana February 5, 2013 at 8:59 AM

Salam semua.. kakyus, biaselah.. Selagi bergelar manusia, darjat & harta lah yang menjadi ukuran.. Semoga kami semua mendapat hikmah & pedoman dari ape yang cuba nak disampaikan oleh penulis.. P.s: thanks, Ezany!!

Reply

mie February 5, 2013 at 9:05 AM

Rasanya dalam realiti jarang dah adanya cinta dua darjat nih sebab biasanya org kaya2 dan super duper wealthy nih bergaul sesama mereka jugak , tempat tinggal, socialising sesama dorang termasuklah anak2 mereka so chances are bercinta dan kahwin jugak dgn yg sama darjat.. ..bukan xde yg kahwin antara dua darjat tp rasa2nya kalau adapun xdelah sampai nak memisahkan ikatan suami isteri yg sah…

….tapi mata duitan mmg ada…

Reply

anon February 5, 2013 at 9:08 AM

Kesah antara 2 darjat nih too much in movies….

Reply

arwen February 5, 2013 at 9:21 AM

wahhh… bestnya.. da bermula episod cinta diorang.. x sabar nk tggu next epi. Saya ada juga kawan yg bertaraf tggi, tp diorg yg humble.. bila dtg rumah mak ayah diorg x memilih langsung x kisah kita ni asal miskin ke sederhana ke…. dia layan kita baik sgt sampai kita yg malu…..
x semua gol yg ‘berada’ tu sombong atau lupa diri.. janji kalau dia ingat asal usul atau pun dia bg didikan yg baik pd anak2 diorg, Insyaallah semua ok

apa2pun nk tggu mlm ni…

Reply

acu February 5, 2013 at 9:36 AM

kite pn sm ceutiey..
sbb tu x saba0 tggu ezany upload..teruje ha3
tak saba nk dga nal ckp
‘tak kn i x nmpk bidadari i lalu dpn mate’ s0 sweet after dis ;)
akn lbh hangat..sehangat Asmara..

Reply

ceutiey February 5, 2013 at 7:31 PM

acu,,sy x dpt nk tguk awl sgt sbb arini terlalu bz….br ni dpt tguk….best sgt2….hihihi…..buat tersenyum sorg2…sama mcm baca novel….hihihi….

Reply

liz February 5, 2013 at 4:12 PM

sombong sgt si kay….last2 terkena juga panahan lesung pipit si nal…..sweeeetttttt

Reply

asampedas February 5, 2013 at 4:22 PM

Sukanyeeeeeeeeeee….i lep adi putra,ada lak teselit lagu dhia yg adi putra nyanyi tu…hikhik,mmg best la SA ni….

Reply

Miss Swarovski February 5, 2013 at 10:51 PM

Lawaknye cite ni, kawan si zainal ni babak dia dlm bilik je….

Reply

Nuriha February 6, 2013 at 9:05 AM

ezany tolong upload kan link untuk episod 6 boleh , saya nak download lah .tolong ya.

Reply

NoJayhan February 6, 2013 at 1:33 PM

Argh… best nye scene kay dah sejuk ngan Nal.AP mmg hot man la.Kali ni dia ngan RR mmg ada chemistry.AP ngan Nora tk berapa le.Hope pengarah tak terpesong citernya dari real novel.I like SA!!

Reply

Leave a Comment