Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode 8

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 7

Kay amat marah dengan perbuatan Mimie, Adakah Kay akan memaafkan Mimie? Zainal pula buat tidak tahu pada Kay. Apakah yang Zainal lakukan?

Sehangat Asmara Episode 9

Related posts:

  1. Video Sehangat Asmara Episode 7
  2. Video Sehangat Asmara Episode 6
  3. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  4. Video Sehangat Asmara Episode 5
  5. Video Sehangat Asmara Episode 4

{ 61 comments… read them below or add one }

ceutiey February 5, 2013 at 8:01 PM

cite mlm ni mst best sbb kay dh nk pki bju kurung…..hihih…x sabar nk tguk tp still kne tngu esok br dpt tguk….x larat nk tngu smpi ezany upload coz tkut x terbngun g sekolah….huhuhu…..kpd pemnat sehangat asmara yg ln,,slmt menonton n jgn senyum kambing sorg2 tau….dn pd yg x suka sehangat asmara tu,,,rasanya korng suka tp buat2 x suka…coz,,knp u all bkk jgk link sehangat asmara klu x suka nk tguk…so x pyh bg komen yg negatif ye….hihihi….peace….:)

Reply

pyar February 5, 2013 at 10:16 PM

stuju2….komen negatif x pyh tgk, pegi tgk drama lain..skrg ni snyum2 kucing dah…..

Reply

mimi February 5, 2013 at 8:58 PM

Cantiknye rita rudaini~

Reply

Kas February 5, 2013 at 10:31 PM

Tak sabar pulak tengok mlm ini…selalunya kul brp ezany upload…..

Reply

SA February 5, 2013 at 10:55 PM

Kas… sometimes awal, at times lewat sikit…smlm lebih kurang kul 2am gitu..tp following day mesti dah ada:)

Reply

SA February 5, 2013 at 10:53 PM

yessssss..I likeeeeeee!! Comey sgt bila Kay pakai baju kurung purple tuh.. sgt gorgeous! Jalan citer pun sedap…xsabar nak tggu ezany upload mlm nti.

Reply

Bambiina February 5, 2013 at 11:22 PM

Adeh.. Tunggu tak denkan jadi tak abih abih la akak layan preview yg seminit tu… Suka dan sukaaaaaaaa sangat RR n AP… Mantapppp…. AP .. I punya… Okey? Heeeeee… Bila dia tenung.. Gugur semua jantung … Hati.. Hempedu… Perut hatta gegendang telinga… Begitu la penangan dasyat AP

Reply

liz February 5, 2013 at 11:30 PM

Terpaksala tgok esok…..kalau x keja bolehla tunggu sampai 1pagi……….x sabar mnunggu…

Reply

Ayuazrul84 February 5, 2013 at 11:34 PM

Tak sabarrr..sgt sweet cite ni..tlg lah ezany upload cepat.sy tunggu..hehe

Reply

Bambiina February 5, 2013 at 11:39 PM

Dan untuk ezany.. Akak hadiah kan ciuman dan doa kesejahteraan keatas ezany.. Pasal tolong upload drama ni… I lav you..

Reply

Kas February 6, 2013 at 12:08 AM

Tak apa. I blh tunggu…berulang kali I tgk..tak jemu langsung…weekends itulah kerja I…..AD memang menjiwai watak ZAinal Arief………suka sgt drama ini. Thanks ezany for the good job!

Reply

anita yusof February 6, 2013 at 12:59 AM

ta sabar na tunggu ezany upload .. ta sabar gak na tgk episod hari ni ..

Reply

izza February 6, 2013 at 1:08 AM

sebenarny yg ep8 ni ep hari apa ek?
astro tyg cta ni ari selasa – khamis kann

Reply

makjemah February 6, 2013 at 2:08 AM

ep8-5/2/2013 (selasa)..hehe

citer ni tyg ari isnin-rabu je..huhu

Reply

SA February 6, 2013 at 2:46 AM

yeayyy… dah ada! <3<3<3 tq Ezany!

Reply

lovely February 6, 2013 at 3:01 AM

Cerita ni ari isnin – rabu kul 10..keja mlm terpaksa tgk dlm hp..huhuhu

Reply

SA February 6, 2013 at 3:02 AM

Mimie, kawan Kay masih belum insaf lepas dah terkantoi sebab dia masih kata kat boyfren dia nti bila “line clear “…..

Reply

Ceutiey February 6, 2013 at 1:35 PM

Betl la SA…mime tu x insaf lg…..pastu bf die rasanye yg msk dlm blik kay…..

Reply

SA February 6, 2013 at 8:37 PM

yeap, nampak cam bf Mimie…. eeeee gerammm!!Jgn le jadi apa2..cian Kay!

Reply

Dak_Baek February 6, 2013 at 10:21 AM

Aik!!! Mcm mn ada jantan dlm bilek RR……. huhu so saspens… xsbaq nk tgk next episode……. =D

Reply

akira February 6, 2013 at 10:55 AM

aduhaii… xsbr nak tgk episod 9. bf si mimie nak rogol kay… mesti kay gaduh lg besar dgn mimie

Reply

SA February 6, 2013 at 8:40 PM

kesian Kay dapat housemate cam Mimie yg camtuh..kut2 nih plan mimie dgn boyfren dia nak kenakan Kay yg masih xmaafkan Mimie lagi..susupen n geram!

Reply

NoJayhan February 6, 2013 at 1:43 PM

Hui..Cantiknya Kay pakai baju kurung purple tu.So sweet and Da Vass.Nape ek mamat tu masuk bilik kay.Ini cam plan Mimi je!

Reply

bunga February 6, 2013 at 4:41 PM

cantik nye kay…. cute sgt..

Reply

liz February 6, 2013 at 5:06 PM

baru dapat tgok…. X sabar nak tunggu episod sterusnya……mmg cantik sgt kay pakai baju kurung……… :-)

Reply

mama.. February 6, 2013 at 5:47 PM

memang x jdi keja lain bila tngok ceta ni…terbuai2 pulak…

Reply

Ceutiey February 6, 2013 at 6:40 PM

btul….betul….pastu senyum sorg2…..hihihihi….

Reply

acu February 6, 2013 at 9:07 PM

‘kay..i suke u berpakaian s0pan cmni,dan klu u bley kawal kemarahan i like u even more..’
arghhhhhh!!!!
senyummmmmmmm… :)

Reply

liz February 8, 2013 at 12:13 AM

senyummmmmm …………. tgok gmbr pun dok :-)

Reply

amirah February 13, 2013 at 10:19 AM

irrrr xsabarnye nak tengok sehangat asmara mlm ni…… best gila cita tu <3

Reply

amirah February 13, 2013 at 7:37 PM

hrmmmm mcm mana cita sehangat asmara nnt ye……….
adakah kay masih marah lagi kt mimie?

Reply

tasya February 13, 2013 at 7:41 PM

ay… kau x tengok ke cita sehangat asmara.. kay dh baik semula dengan mimie lah ketinggalan zaman ke apa kau ni?

Reply

amirah February 13, 2013 at 7:44 PM

eyoko konapo aku x tahu?

Reply

tasya February 13, 2013 at 7:45 PM

ialah.. habis tu xkn kau xtahu……..?

Reply

amirah February 13, 2013 at 7:46 PM

akk… maksudnya ade aku kesah?…………

Reply

tasya February 13, 2013 at 7:47 PM

ade aku tanya hah…..

Reply

amirah February 13, 2013 at 7:52 PM

kepala hotak kau……. kau dah gila ke ape mcm otak kau x berjalan je kau x sihat ye……… kau dah jumpa doktor ke belum hah?

Reply

tasya February 13, 2013 at 7:53 PM

kau biar betul…………

Reply

amirah February 13, 2013 at 7:55 PM

eh betul lah…..

Reply

tasya February 13, 2013 at 7:57 PM

ok lah aku pon dh nak masuk tido so k thinks bye…….

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:00 PM

bye…………

Reply

farah February 13, 2013 at 8:02 PM

amirah kamu kt mne…?

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:06 PM

kau kenapa kau x kwn aku x payahlah reply…..

Reply

farah February 13, 2013 at 8:08 PM

eh suka hati aku lah aku nak reply ape ke itu hal aku?

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:11 PM

ok…………. so shis one la…ok so k thinks bye?

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:16 PM

bla.bla.bla.bla teruk btul lah budak zaman sekarang ni main menjawab je..x sopan langsong……….

Reply

fina February 13, 2013 at 8:18 PM

kamu tengok ke cita sehangat asmara

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:20 PM

aku cuma tengok cita sehangit asmara je…. kenapa x boleh ke

Reply

fina February 13, 2013 at 8:22 PM

sehangit ke sehangat?

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:23 PM

aku tengok dlm kamus aku

Reply

amirah February 13, 2013 at 8:23 PM

aku tahu lah

Reply

fina February 14, 2013 at 8:07 AM

so k thinks bye?

Reply

amirah February 14, 2013 at 8:08 AM

bye?

Reply

fatin February 14, 2013 at 8:10 AM

kamu kt mne?kita adakt umah?

Reply

amirah February 14, 2013 at 8:10 AM

same lah ngan kita?

Reply

fatin February 14, 2013 at 8:12 AM

kenapa kamu x dtg sekolah agama semlm?

Reply

amirah February 14, 2013 at 8:14 AM

tetido nk buat cam mne?

Reply

amirah February 14, 2013 at 2:26 PM

kat ne?

Reply

tasya February 14, 2013 at 2:27 PM

kt umah nape?

Reply

amirah February 14, 2013 at 2:27 PM

x de apa?oklah so k thinks bye

Reply

tasya February 14, 2013 at 2:28 PM

bye.

Reply

Leave a Comment