Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Sehangat Asmara Episode Akhir 35

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Sehangat Asmara

Sehangat Asmara Episode 34

Memoir Sehangat Asmara

Drama Ganti Sehangat Asmara (Dahlia)

Related posts:

  1. Video Drama Sehangat Asmara Full Episode
  2. Video Adam & Hawa Episod Akhir 80
  3. Video Sehangat Asmara Episode 6
  4. Video Sehangat Asmara Episode 24
  5. Video Sehangat Asmara Episode 33

{ 71 comments… read them below or add one }

aj April 9, 2013 at 12:21 PM

sedihnya….SA dh nk bis….

Reply

nori April 9, 2013 at 2:49 PM

yelah……lps ni citer dahlia pulak……harap SA ada ulangan, boleh tonton semula

Reply

deeb April 10, 2013 at 10:34 PM

Mmg sbuah drama yg tbaik..tahniah utk semua krew prduksi.

Reply

Farhana April 9, 2013 at 8:19 PM

heLLo admin. pukuL berapa awak akan upLoad episod 35? saya mahu tengok episod terakhir nih.

Reply

nina omar April 10, 2013 at 7:32 AM

The very best story i ever seen..very ever touching
Story..AP and RR love you all very much…klu kat luar RR pakai tudung lagi la i sayang..good luck to you…bersangka baik la dgn Allah atas setiap perkara yg berlaku..ada hikmah yg tersembunyi.. peluk cium utk kedua2 anak you yg cute tuh…tq

Reply

Mrs Malek April 10, 2013 at 8:37 AM

Setuju dgn Nina Omar :-) . Best sungguh cerita ni & lakonan pelakon2 nya. Termasuk adik Misya tu.

Reply

Amyza April 10, 2013 at 9:40 AM

Pihak admin bila nak upload full movie nie tak sabar rasanya.. nak tegok

Reply

yanti April 10, 2013 at 10:02 AM

xdak lg ka episod akhir ni? X sabar nk tgk kesudahannya…huhuhhhhhh

Reply

has April 10, 2013 at 11:35 AM

bila nak upload ni.. x sabar nak tengok ni.

Reply

mawar misha April 10, 2013 at 11:46 AM

Berlabuhlah tirai SA mlm td….Terharu bila tgk perhujung cerita SA, mengalir air mata saya bila tgk keluarga Kay bersatu semula, apakah ada lagi cerita sebegini yang harus di jadikan contoh kepada masyarakat….syabas kepada penerbit, pengarah, penulis skrip, pembantu dibelakang tadbir @ depan tadbir serta pelakon-pelakon,,,good job….kepada penulis novel Aisya Sofea teruskan berkarya, novel anda menjadi sebahagian hidup saya….kepada ezany, thank you very much jasamu tetap dikenang….kepada peminat-peminat SA harap bersabar menunggu cerita ini di uploadkan…….I Love SA.

Reply

bey786 April 16, 2013 at 1:06 AM

emmmmm mngis beb tngu cter ni…huhuu law ada bini cm ni smpah xcri len

Reply

ahmad adam danial April 10, 2013 at 12:00 PM

yessss!! final episod x sbr mau tgk :)

Reply

BE & SNE Stokis April 10, 2013 at 12:42 PM

xsabo nk tgk episod last..

Reply

rafflessia April 10, 2013 at 12:50 PM

mana??mana ezany lmbtnya upload!!!!!!!!!!!!! xsabar dah!!!! huhuhuhu

Reply

desakudaku April 10, 2013 at 1:34 PM

xpenah minat sngt AP tp SA buat saya nak tengok AP lagi n lagi….was d best drama n to ezany whoever u`re dah buat sumer org nk tngk SA jadi kenyataan thnx bro

Reply

kamilia April 10, 2013 at 1:36 PM

bile nk upload episod akhir ni mr.ezany..cant wait to c….plzzzzzzzzzzzzz…..huru hara dh jiwa ni..huhu…

Reply

nora April 10, 2013 at 2:28 PM

Hi guys.. maybe Mr Ezany busy… anda semua bole tengok Ep35 kat Daily Motion ye.. Happy watching !! ;)

Reply

saya April 10, 2013 at 2:31 PM

nak tengok mcm mne?bgi link boleh?

Reply

Siti Fatimah Ali April 10, 2013 at 2:30 PM

Admin…tolonglh upload, xleh wat keja lain duk tggu episod akhir….tlg tlg tlg..merana betul tggu…

Reply

nori April 10, 2013 at 2:50 PM

alhamdulillah…dah ada…..thanx a lot admin……luv u olls

Reply

nienang April 10, 2013 at 3:16 PM

tqqqq!! :) )

Reply

Kak Aisha April 10, 2013 at 3:22 PM

Dear, Ezany…..
All the way from Singapore….A BIG THANK YOU….!!
Terima Kasih daun keladi, kalau boleh Upload lagi…hehe **winkzz**

Reply

Danz April 10, 2013 at 3:23 PM

Sedihnya cita ni dah abis……. waaaaaaa

Reply

darnyarania April 10, 2013 at 3:25 PM

yaallah best gilaaaa,,cerita ni berbaldi air mata yg keluar

Reply

nori April 10, 2013 at 4:22 PM

betul ckp u, darnyarania……berbaldi baldi airmata keluar…..dah 3 kali i dok repeat tengok…….bagaimanakah malam2 kita tanpa sehangat asmara……

Reply

darnyarania April 11, 2013 at 3:09 PM

sepinya tanpa SA

Reply

Manda April 10, 2013 at 3:36 PM

Suke lah cte Sehangat Asmara..tp cm aner nk download erk? tolong plezzz..

Reply

BE & SNE Stokis April 10, 2013 at 3:36 PM

Tamat

Reply

bunga84 April 10, 2013 at 3:41 PM

thanks Mr. Ezany…akhirnya..sedih tengok. :(

Reply

nori April 10, 2013 at 3:48 PM

TQVM ezany……tlg upload istimewa sehangat asmara n memoirs sehangat asmara, boleh…..tlg ek……saya akan sentiasa visit this column coz i’ll be watching this drama again n again……..thanx again

Reply

nor April 10, 2013 at 3:49 PM

Tq ezany…moga di permudahkan urusan oleh Allah.

Reply

nori April 10, 2013 at 3:50 PM

dear ezany……..terlupa 1……ooops sehangat asmara,…..boleh ek….TQVM

Reply

cathy April 10, 2013 at 4:09 PM

walawei..best gilaaa..ending cter ni..
thanks ezany…dh upload…

Reply

mimi April 10, 2013 at 4:13 PM

meleleh2 airmata tgk ep akhir ni..touching btul..hebat lakonan smua..hope next movie akan gandingkan lagi AP & RR..romantik errr..

special thx for Ezany..

Reply

farah April 10, 2013 at 4:43 PM

AP n RR ur really superb,ADH cant bit SA,RR n AP good couple and chemistry
very nice story ,CONGRATULATIONS TO ALL THE TEAM OF SEHANGAT ASMARA, missed KAY n NAL,hope to see more n more both of you, uols gave all out from the soul an heart make the movie closed to us,

Reply

aquarius 66 April 10, 2013 at 5:26 PM

terimakasih ezany bersusah payah muat turunkan drama sehangat asmara…..insya allah kalau ada drama yg baik lagi bagus d harapkan kerjasama ezany untuk muat turunkan untuk tatapan kami ….terimakasih sekali lagi

Reply

Ayu Arlisa April 10, 2013 at 5:32 PM

Terimakasih Ezany!

Reply

Bukan kay April 10, 2013 at 6:04 PM

Best! Sgt best! Tp nape xde bab yg zainal bg jam tgn lama kay tu…
Klu ada mesti lg best! Mencurah2 air mata ni…thanks ezany

Reply

syahar LIZA April 10, 2013 at 6:15 PM

<3 lov ending..

Reply

lin April 10, 2013 at 6:46 PM

Sedihnyer..mnitis air mata

Reply

azian April 10, 2013 at 7:02 PM

Emmmmm baru berpeluang tonton SA episod akhir. Ending yang bagus. Menangis ber round round. Apapun tahniah AP dan RR, gandingan pelakon yang hebat, mantap.
Terima kasih saudara Ezany yang selama ni sudi meng upload SA.

Reply

nuraini April 10, 2013 at 7:07 PM

Thks so much Ezany…….
Akhir sudah criter …… I luv d main couples. They are superb n the best.

Reply

chempaka April 10, 2013 at 7:31 PM

Tkasih byk kpd tuan yg upload citer ni smpai habis.
Wlupun kdgkala lmbt tp sbgai peminat SA, sy ttp tgu Ezanny upload.maklumlah di rumah tak ada channel ni.
T kasih byk sekali lg kpd ezanny di atas kerja2nya tiada upah ini.
T kasih daun keladi.lain kali jmpa lagi.

Reply

raz April 10, 2013 at 7:47 PM

SA…you make me keep waiting to watch the next ep. every night…congrate to AP n RR…ur acting so real n touching me…hope SA the movie will be come and both of you are be together again…

Reply

ainy April 10, 2013 at 8:09 PM

tq ezany!!best sgt…akhrnye abs gak SA..hepi ending ;)

Reply

chenta hati April 10, 2013 at 8:39 PM

So touching tgk cite SA ni…ZA n KN…i luv both of u…besh3…tumb up to
Writer….aisya sofea….6t tulis nvel besh2 lg ye…sy pmnat anda ≤♥≤

Reply

Mizza Iman April 10, 2013 at 9:16 PM

Sungguh menusuk jiwa ,the best ending.tahniah buat pelakon S.A

Reply

Rita Adi Putra April 10, 2013 at 10:48 PM

auchhh..touching sungguh
ketawa sambil menangis..
walaupun ada part2 dlm novel tak di”drama”kan..jln cerita tetap
tak lari dr novel asal..
mmg terbaekkk

Reply

Suria April 10, 2013 at 11:02 PM

Ezany…memoir nanti u update gak kan?..

Tima Kseh bebyk..Lov u jugak :)

Reply

chelsy April 10, 2013 at 11:13 PM

wohoooo… tqvm Ezany, happy ending…. nice!!

Reply

chelsy April 10, 2013 at 11:14 PM

terbaikkkk….

Reply

cik dayah April 11, 2013 at 12:07 AM

Part jam tgn kay yg zainal masih simpan,tkde dlm pghujung episod ni..

Reply

mekryan April 11, 2013 at 12:14 AM

Thank you so much Ezany…SA yang best..ending yg buat kan penonton berjuraian airmata..Tahniah RR dan AP!

Reply

wonderton April 11, 2013 at 12:54 AM

ratapan naluri memangilkan namamu….

Reply

RARA April 11, 2013 at 8:28 AM

Thk U very much to Ezany, wow … rasanya
ni lah drama yg terbaik. To AP,RR & semua yg
menjayakannya SYABAS! u’ll lah champion dah
menang dah yeh…*****

Reply

Noryassin April 11, 2013 at 8:56 AM

Tahniah SA, sebuah terima yang baik ada mesej yang baik dan semuga bagi yang menonton dapat sedikit pengajaran. Sebagai ibubapa, anak, menantu daan cucu semua ada pengajaran yang boleh dikutip. Harta pangkat tiada dapat mengatasi segala kehendak kita, ketentuan Allah, didikan diberi dapat memberi kita ruang dan mengawal segala tindak tanduk kita. Ikrabnya silatulrahim keluarga membuat Zainal membuat pilihan tepat memilih keluarga dan Tuhan membalas dengan kebahgian hidupnya, kerana penderitaannya bersandar kepadaNya. Penyelesaian cerita yang kemas.

Reply

Someone April 11, 2013 at 10:23 AM

TERBAIK..Thats all I can say..ending paling kemas but yet so cantik.Hope to see Adi putra and Rita bergabung lagi dalam drama/filem yang lain.

Reply

Noraz April 11, 2013 at 11:56 AM

Ending cerita terlalu ringkas..byk babak dlm novel dah skip..sebenarnya boleh tambah lagi satu episod panjang kan sikit..lg menusuk jiwa…apa2 pun best sgt cerita ni.. Harap2 drama baru nanti lebih best dri ini, baru ada peningkatan…tak lupa..thank you so much ezany..

Reply

eina April 11, 2013 at 3:08 PM

cite yang sedih sgt2..byk pengajaran..boleh mngis plak..aptb

Reply

Along April 12, 2013 at 8:53 PM

Ezany, terima kasih juta-juta kerana menyediakan kemudahan ini untuk membolehkan kami yg tiada kemudahan ASTRO menikmati Drama Sehangat Asmara secara on-line. Terima kasih juga kerana sabar menerima kata-kata yg kadang kala sedikit kasar drpd pengunjung apabila episod lewat di upload. Semoga susah payah anda akan mendapat keberkatan dan beroleh rahmat drpdnya.

Reply

ceutiey April 13, 2013 at 9:16 AM

akhirnya sehangat asmara smpi ke penghjung…..sgt2 best smpi suami pn tetibe layan jgk cite ni…hihih….tp musykil sikit….x de scene pasal jam……nal masih simpan jam kay…kay plk mintak maaf sbb x dpt perthankan jam nal sbb mak kay dh musnahkn sume brg nal….tp yg pasti memang cite ni best n x jemu tguk…..chemstry ant Adi Putra dgn Rita Rudaini sgt mantap…..best….:)

Reply

Anonymous April 13, 2013 at 5:19 PM

SEHANGAT ASMARA LBH BAIK DAN MENARIK DARI ADAM HAWA.PEMILIHAN HERO DAN HEROIN SESUAI DAN SECOCOK BKN MCM HERO DAN HEROIN ADAM HAWA, HEROIN ADAM HAWA TAK SESUAI DAN TAK LAYAK LANGSUNG JADI HEROIN MUKA TAK CANTIK , GIGI JARANG KELAKO SGT2………

Reply

syima April 16, 2013 at 12:39 AM

ady putra suppose to be the best actor pd anugerah berita harian yg lps

Reply

siti April 16, 2013 at 1:43 PM

Habis sudahhh …. ^_^
Terima kasih banyak2 buat ezany sebab sudi menguploadkan citer ni…
Lagi2 bagi saper2 yang x de astro macam saya ni …..
AH pun dulu saya dapat tgk melalui ezanykun….
lepas ni klu ada citer baru tolong upload ye …. ^_____^

Reply

syazwani April 17, 2013 at 12:05 PM

tq, mmg best!, knpa sy nak download tp dia kata saya tiada permission, ada apa2 yg boleh sy lakukan?

Reply

ydawaty April 27, 2013 at 9:47 AM

Sehangat Asmara Terbaik, baru sahaja baca habis bukunya… sedih ya amat, tq ezany kun upload drama series ni, kerana sy takder Mustika HD, terubat jugak bila dpt tgk online, terbaik ady putra & rita rudaini….

Reply

AdiRudaini April 29, 2013 at 12:53 AM

Bravo to Adp n Rr..sweet couple..semoga jumpa lagi dlm drama/filem yg akan datang…

Reply

fitri July 29, 2013 at 1:52 PM

tak boleh tengok :( (

Reply

pu3 August 25, 2013 at 6:31 PM

As salam admin…t/kaseh tetapi mngapa episod terakhir tak boleh tenguk di mana2 pun…ada suggestions.

Reply

sehangat asmara August 30, 2013 at 11:25 AM

sehangat asmara memang best gilerrrrrr..drama sehebat novel.pengarah menggarap cerita dengan baik.

Reply

siti fatimah abd hamid August 30, 2013 at 11:32 AM

gandingan sgt mantap antara adi putra dan rita rudaini.moga bersatu lagi untuk lain cerita.

Reply

Leave a Comment