Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Ulat Dalam Karipap (Curry Puff) Secret Recipe

by Ezany-Kun in Berita

sumber video: ohtidak.com

Komen perakam video:

Secret recipe menghidangkan ulat2 dlm curry puff nya. tuan puan boleh mendapatkannya di cawangan putrajaya p15..setelah dirujuk ke kedai ulat terbabit, PIC Hasanah ckp xleh wat ape sbb manager die xde, kene rujuk HQ, hanya boleh minta maaf. mmg hampas gas. – Mohd Yusof Sham

Komen-komen yang dipercayai daripada bekas pekerja Secret Recipe:

1) to be honest, i pnh keje kat SR after SPM..and, yes..mmg mknn yg mcm nie, i mean, curry puff, cornish, black pepper lamb pie, lmbt sales nya..and kitowg slalunya, bakar bnda nie after stok lama tinggal 1 atau 2 je dlm display box..so bila customer tanya sama ada fresh ke x or bakar bila..kami akan jawab, baru bakar pagi tadi..sebenarnya x..maybe da 2 3 4 hari before that di bakar..bergantung pada sales item tu..

2) Last year, aku pernah kerja dekat SR cawangan grand flour, sogo.

Kitorang memang simpan curry puff dalam display box. Bila customer nak, baru kitorang panaskan. Aku taktahu berapa lama dia simpan curry puff dlm display box tu. Tapi, mmg tak tukar-2 pun curry tu kepada yg baru. Bila aku tgok video ni, taktahu la logik kea tak -,- Aku taknak mengatakan sebarang comment negative ;)

3) yes . stuju . i pun pernah keje SR dulu . mmg biasenye stok curry puff , lamb pie, sales dia lambat habis . memang kita bakar awal2 stok tu , nanti customer nak baru panaskan balik . tp rasenye ulat dlm video ni , mcm tak logik plk . kan dah panaskan dlm micro wave , camne boleh ulat tu hidup lagi ? byk plk tu . ni mesti kes curry puff tu peram dulu 1 hari , baru mkn . tu yg ulat boleh beranak tu

p/s: namun tidak dapat dipastikan Melalui dalam video ini bahawa betulkah karipap dibeli di Secret Recipe

 

Related posts:

  1. Sinopsis Filem Karipap-Karipap Cinta | Trailer
  2. Oki & Andy Arsyil – Karena Hati Bicara | OST Dalam Mihrab Cinta
  3. Simpan Makanan Dalam Bonet Kereta Untuk Jual Kepada Golongan Ponteng Puasa
  4. Cari Fail Dalam Komputer Dengan Mudah
  5. Afgan – Dalam Mihrab Cinta | OST Dalam Mihrab Cinta

Leave a Comment