Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M

Video Vanilla Coklat Episode 12 | Youtube

by Ezany-Kun in Drama Bersiri,Vanilla Coklat

Vanilla Coklat Episode 11 

Untuk sesiapa yang tak nampak video. Link: http://www.youtube.com/watch?v=HLCq30NDYps

Vanilla Coklat Episode 13 (Akhir)

Related posts:

  1. Video Drama Vanilla Coklat Full Episode
  2. Video Vanilla Coklat Episode 5 | Youtube
  3. Video Vanilla Coklat Episode 6 | Youtube
  4. Video Vanilla Coklat Episode 4 | Youtube
  5. Video Vanilla Coklat Episode 2 | Youtube

{ 57 comments… read them below or add one }

man March 6, 2012 at 10:31 PM

mnenye..xde pon..kate nk masuk kn pukol 10 mlm..skrg dh pukol 10.30 dh…

Reply

musa March 6, 2012 at 10:34 PM

Encik.sy xsmpat tadi nk tgok cite vanila coklat.tlng cepat cikit boleh…plsssss…

Reply

nurain March 6, 2012 at 10:43 PM

hurm…td sy miss tngk cte vanilla coklat…bley x upload cpt ckit spaya sy dpt tngok mlm nie…please…

Reply

Ezany-Kun March 6, 2012 at 10:44 PM

sedang upload..

Reply

miez merpati jingga March 13, 2012 at 10:47 PM

ok ^^,,

Reply

miez merpati jingga March 14, 2012 at 12:00 AM

ezany,,brape minit lagi ek?? :)

Reply

Ezany-Kun March 14, 2012 at 12:12 AM

12.15

Reply

miez merpati jingga March 14, 2012 at 12:18 AM

ok,,thnk u vry much,,

Reply

amanda March 6, 2012 at 10:45 PM

Lama lagi ke?

Reply

Ezany-Kun March 6, 2012 at 11:09 PM

mungkin sbelum kul 12 baru siap..

Reply

liena March 6, 2012 at 10:46 PM

pls upload vanilla coklat Ep12…..sy keja td….x smpat nk tgk…… tlg upload ya…plsssssss

Reply

Ezany-Kun March 6, 2012 at 11:09 PM

sedang upload.. harap bersabar yer.. :)

Reply

ain ain March 6, 2012 at 11:10 PM

mane…??nape x upload lagi …??
upload lah cepat….

Reply

aza March 6, 2012 at 11:13 PM

Saya ada nite class tadi miss Vanila Coklat 12… upload cepat sket pleaseeee……thanks!

Reply

arip March 6, 2012 at 11:13 PM

dah siap ke blom upload episode12..mau tgk!!td kje x bleh tgk..

Reply

sara March 6, 2012 at 11:14 PM

semua sabar lah. macam mana lagi nak cepat kan.

Reply

Fishy(azura) March 6, 2012 at 11:14 PM

grrr . still need how long ?

Reply

diba March 6, 2012 at 11:22 PM

xpe..sy tunggu..take ur time..papepn thanks sbb tlg uploadkan ^^

Reply

sara March 6, 2012 at 11:24 PM

tak perlu gesakan org. berterima kasih je lah sbb dia uploadkan. thanks anyways, ezany-kun!

Reply

LSH March 6, 2012 at 11:26 PM

Thank you for uploade this video :) We appreciate all your kindness by uploading this video.

Reply

syeda March 6, 2012 at 11:29 PM

i’m waiting…..

Reply

jerrungz March 6, 2012 at 11:30 PM

haaa~.. termisss lak td…. ezany ku terbaeekkkk laaa,,,,
(^_~)

Reply

Fishy(azura) March 6, 2012 at 11:34 PM

aihh , thankiu for uploading the video . but too bad . aku x boleh watch hari ni . esok ade exam ! but wait for tomorrow !! remember upload tauu ! =))

Reply

nur zaty zulkifli March 6, 2012 at 11:42 PM

lmbt lg kew nie….
ala,cpt la ckit….
ecowk tkot x cmpt nk upload….

Reply

zz March 6, 2012 at 11:42 PM

korang korang ni relax je la, dapat tengok nye nanti. terima kasih kerana upload video vanila coklat :)

Reply

Donnemis March 6, 2012 at 11:49 PM

sabar jew la..bkan nya kmana pown.consider la sma,kot2 dye ade kja laen kew..time ksih la skit,sbb dye pling cpat uploads..hrgai la skit..

Reply

ochibikun March 6, 2012 at 11:50 PM

hhahaha…gile pnya cte….smpi jam skrg aku msh lom tdo g…kompem zzz lam kls esok nih!

Reply

Ezany-Kun March 6, 2012 at 11:55 PM

dah nak siap.. ;)

Reply

sara March 6, 2012 at 11:57 PM

dah tak pyh nk complain. tu dh nk siap dh. thnks again ezany-kun!

Reply

Sethella March 6, 2012 at 11:58 PM

betol cakap donnemis . hangpa patut syukur dan berterima kasih . ade yang mcm mengarah “cepat skt la upload” brapa hang bayar gaji kt ezany-kun ? esok lusa x boleh tengok ?

Reply

arip March 6, 2012 at 11:58 PM

tq2..dah siap bgtau..

Reply

Ezany-Kun March 7, 2012 at 12:09 AM

siap.. enjoy.. ^_^

Reply

Sethella March 7, 2012 at 12:03 AM

thanks ezany :) haha ! love you !

Reply

Donnemis March 7, 2012 at 12:05 AM

hargai sama apa yang org buat,kita nk org hrgai kta,tp kta xpndai hrgai org. dah nk siap dah.prcuma buat cara prcuma..he just to entertain u guys.just waiting..

Reply

buu March 7, 2012 at 12:07 AM

x sabaq nie..

Reply

ss March 7, 2012 at 12:09 AM

yeahhh…. thax ezany!!!

Reply

aimie March 7, 2012 at 12:09 AM

Thanks ezany-kun . I’m patiently waiting :”3

Reply

arip March 7, 2012 at 12:12 AM

thanks friend!!

Reply

Lia March 7, 2012 at 12:15 AM

Tkda pun…

Reply

ain ain March 7, 2012 at 12:16 AM

salam…encik nape x upload lagi ni..?
dh pukul 12 suku dh pon ….plese…saya nk tengok ari ni jugak…
cepat sikit ye….esok saye ada class…..

Reply

Ezany-Kun March 7, 2012 at 12:22 AM

err.. kan dah ade tu..

Reply

Sethella March 7, 2012 at 12:18 AM

serabai tau ezany , cakap naik kan taraf , same jerr ?
haha !

Reply

Ezany-Kun March 7, 2012 at 12:22 AM

bukan naik taraf.. lebih kurang jer ngan sbelum ni.. tp kalo nak lagi cepat boleh jer upload yg lagi low quality.. :D

Reply

ain ain March 7, 2012 at 12:19 AM

thank q ezany-kun…..

Reply

Lia March 7, 2012 at 12:25 AM

Tkde…sy cume nmpk kosong aje

Reply

Ezany-Kun March 7, 2012 at 12:28 AM

ok takpe.. dah letak link untuk sesape yang tak nampak..

Reply

Sethella March 7, 2012 at 12:56 AM

ezany , cerita gemersik kalbu . full epi ade x ? sume dah kena del .
mcm mana neh ?

Reply

Kwarhol March 7, 2012 at 1:26 AM

apelah orang-orang di sini. dah 12 minggu, 12 episode. setiap minggu ezany kun mesti akan upload episode tertentu. tak kira pukul berapa, tetap akan di upload. tapi bila baru berapa jam dia lambat, semua dah kutuk-kutuk ezany kun. kalau tak boleh sabar, tengok ajelah di tv. kalau yang da miss di tv kerana sebab-sebab tertentu, miss la. tapi nasib semua, ezany kun baik hati nak upload untuk sesiapa yang miss. so bersyukur je la dan sabar.

Reply

EAB March 7, 2012 at 1:59 AM

thanks for uploading…this is nice . I saw all the episode 1 to 12.
Great afford and most appreciates for doing this.

Reply

Syaz March 7, 2012 at 9:28 AM

Ala, ni episode second last ke? Cepatnya habis! Tak puas lah ><

Reply

CHI March 7, 2012 at 11:15 AM

best cite nie hehehe dengar citer dema nak buat movie hahaha

Reply

fiza March 7, 2012 at 8:30 PM

thanxxx so much coz ley loading kat cinie jer. xyah susah2 nak cari da.. haha

Reply

nani March 10, 2012 at 8:05 PM

Saya mmg meluat abis la dgn manusia yg tak briman yg tak reti makne sabar ni….ezany kun tak tido mlm sbb nk upload vanilla cklt tp korang tak sabar2. Wlau ade class ke esok nya…kan ke esok lusa msih bleh tgk lg..!! Sy smpai k hri ni msih tgk lg smua episod kat sni. Klu tak dpt tgk hri yg sama tak mati kan…? Cuba beriman sikit…dr hari tu sya geram dgn yg sengal2 yg nk bising pd ezany kun ni. Anyway trima kasih ezany layan yg sengal2 ni tnpa byk kerenah.

Reply

Appledoe March 11, 2012 at 2:21 AM

mmg terbaik lah~!

Reply

fina_93 March 13, 2012 at 2:20 AM

xsbar nk ngok episod akhir…….hihi sronok ye episod 2 nie…..

Reply

miez merpati jingga March 13, 2012 at 10:46 PM

mana nie,,da episode last,,cepat lah upload,,

Reply

qaseh chenta March 13, 2012 at 11:52 PM

ble na kua episod last ne.. ta sbr na tgk.. mlm ni agk2 dpt tgk ta..?

Reply

Leave a Comment