Gambar Isteri-Isteri Salih Yaacob

Gambar Adik Beradik Neelofa Yang Cun Melecun

Gambar Taman Tema Legoland Malaysia Di Nusajaya, Johor

Syarat Permohonan Rebate RM200 Telefon Pintar 3G (Smartphone)

Syarat Dan Permohonan Geran RM1,000 Untuk Usahawan Online

Gambar 3 Lamborghini Kemalangan & Terbakar Di Lebuhraya PLUS

Borang BR1M 3.0 2014

Video Zain Saidin Biadap Terhadap Chef Joe (MasterChef Selebriti Malaysia Musim 2)

by Ezany-Kun in Masterchef Selebriti Malaysia 2

Sesiapa yang menonton episod 6 MasterChef Selebriti Malaysia (Musim 2) yang bersiaran pada 28 April (Ahad) pasti dapat menyaksikan perangai Zain Saidin yang berkelakuan agak kurang ajar terhadap juri terutamanya Chef Joe.

Walaupun sebelum ini Zain Saidin memang dikatakan selalu buat perangai di set MasterChef Selebriti Malaysia namun ramai yang menganggap kisah itu hanyalah strategi melariskan program semata-mata.

Malam tadi, ketika proses penyingkiran berlaku satu Malaysia boleh melihat sendiri sikap kurang ajar dan memperbodohkan diri sendiri yang ditunjukkan Zain Saidin terhadap juri-juri dalam program tersebut sehinggakan juri meninggikan suara terhadap Zain Saidin.

Sila tonton video di bawah.

Related posts:

  1. Senarai Peserta Dan Hadiah Masterchef Malaysia Musim 2
  2. Video MasterChef Malaysia Musim 2 Episode 3 | Youtube
  3. Video MasterChef Malaysia Musim 2 Episode 1 | Youtube
  4. Video Kuliah MasterChef Malaysia (MasterClass) Chef Zubir, Chef Jo, Chef Riz | Youtube
  5. Video MasterChef Malaysia Musim 2 Episode 2 | Youtube

{ 60 comments… read them below or add one }

mila April 29, 2013 at 4:19 PM

BODDDDDDOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ZAIN SAIDIN…ktidakmatangan yg ditahap melampau…..

Reply

Adawiya Rozlan May 5, 2013 at 7:36 PM

mmmm,,,,hormat la orang yang lebih tua dari kte,,,,…

Reply

Uncle Friday April 29, 2013 at 8:11 PM

Fooo Yooooooooo.. why you so stupid…Walauapapun, you tidak perlu pertikaikan tugas dan tanggungjawab juri…Lagi satu bahasa yang you gunakan tu tidak mengambarkan kematangan anda langsung. Muka aja handsome perangai habuk tarak… tak hormat orang tua langsong..sesuai sangatla awak dengan cik Ta.

Reply

BE & SNE Stokis May 13, 2013 at 7:07 PM

handsome ke???…

Reply

farhana April 29, 2013 at 8:16 PM

alahai..zain.. y u so serious? kerana nasi je punn… hormatla chef2 tu.. mereka adalah chef professional.. d important thing is.. u must understand d concept of this show, selain utk entertainment, ini juga untuk sumbangan kpd bdn kebajikan.. peace yaww..

Reply

aziah April 29, 2013 at 9:51 PM

alahai .. u sape ntuk judge juri2 tu .. masuksebagai peserta so behave la sikit..xpayah nak tnjuk ego tu sangt .. loser !

Reply

cute April 30, 2013 at 10:38 AM

itu la sbnrnya msrkt artis yg xprofesional n tak educated….saper pn mrk, dlm hal ni dia ttp guru awak tau..betullah kalo ank murid degil n kurang ajar..xkan guru nk tgk n senyum jer.. mmg bodosss……

Reply

bunian April 30, 2013 at 12:02 PM

INI SEMUA PPPPOOOOYYYYOOOOOOOO!!!!!!

Reply

Ami Ramli April 30, 2013 at 12:34 PM

patut zain ikut cara NK bercakap berlapik..dia sbg murid kena terima apa ajaran guru..kena respect guru sebab lebih dan byk pengalaman..zain…u look so childish..

Reply

ira mahi April 30, 2013 at 4:22 PM

Zain STREESSSSSSSSSSSS…da terkeluar..byk ckp plak..da chef ckp mkn ka x sedap..x phm2 agy…haha

Reply

mr.k April 30, 2013 at 5:32 PM

Sy rse cra chef joe ckp pon agk ktrlaluan..klo ye pon worst pncake tuuu…xyala announce ktsatu malaysia cm tuu…ermm..mmgla kne jujur bg comment..hti org kne jg jgk….ermm.zain lpas ni kne byk bljar erti ksbaran ckit….kne hormat guru kita..x kshla kita ni siapa..tp guru kite kna hormat…..manusia x pnh lr dr bt kslapn..so..learn from mistke la…

Reply

rozita May 8, 2013 at 9:50 AM

saya sokong chef joe agak hover…diorg bukan chef tapi pelakon so xyahla nk komen teruk sgt derrr..

Reply

afhnsh April 30, 2013 at 8:48 PM

tak yah nak kurang ajar sangatlah bebal. kalau ye tak puas hati pun cakap tu biar respect sikit kat judges. bodoh nasi dah jadi bubur baru nak menyesal bangang .

Reply

leena April 30, 2013 at 10:35 PM

Kurang iman dan kurang adab dab kalah terima je lah lepas ni baru kau tahu semua org x minat

Reply

naina April 30, 2013 at 10:59 PM

zain zain..sedarlah sikit ko tu sapeee….sbelum master chef pon ko dh cakap yg ko x pandai masak….klao terkeluar tu x pelik lah…nie ko sebok nk judges chef yg pro dlam masak tuu…jage lah adab bile bercakap dengan org yg lebih tua..takkan nk tunjuk bagus depan che ta kot…

Reply

hareeza noh April 30, 2013 at 11:04 PM

kenapa dia x mempertikaikn masalah keadilan selepas aznil menang? why masa tu jugak? sbb kenape? sbb dia da nk keluar. chill la bro its a reality show be a professional la… just wanna say now i know the real you,Grow up will ya!? control your anger be a PROFESSIONAL cause your an artist

Reply

nurul azmar May 1, 2013 at 8:42 AM

Bodoh betul la mamat ni…da x pndai msak tu trima jela kritikan juri.,.aku xtaw la cmne che ta tu blh jtuh cnta ngn mmat cmni,.che ta pn sma.2×5 je ngn zain tu..memg pdan sgt la.

Reply

nina May 1, 2013 at 10:34 AM

salam zain saidin biadap chef joe mastechef salebriti malaysia musim ; 2/
salam sinertno nada cinta episode 88

Reply

nina May 1, 2013 at 12:06 PM

petang sampu chef joe mastchef selebiti malasysia musim 2

Reply

omma May 1, 2013 at 3:18 PM

Cik ta je yg sokong zain

Reply

Aqibahfah May 1, 2013 at 4:53 PM

Mr. Middleton biadap.

Reply

Pinochio May 1, 2013 at 6:07 PM

mintak maaf balik kat chef joe

Reply

malsha May 1, 2013 at 6:41 PM

ini lah artis malaysia kna komen ckit da nk mrh2 blik,,nsb bek la chef mlaysia xmacm chef HELL KITCHEN tu..klau mcm chef holywood tu dye rasa ckit ,lau x sdp ke tong smpah lah jawabnya…poyo je lbh..Rozita ngn Zain tu padan sbb 2x hati busuk..

Reply

Imaan May 2, 2013 at 2:21 AM

Kesian tgk muka juri2 dpt perserta kurang ajar.. Rozita Che wan nk kawin dgn lelaki mcm ni ker.. All the best

Reply

nina May 2, 2013 at 7:01 AM

salam rozita kurung

Reply

khanzzan May 2, 2013 at 12:11 PM

‘Zain Saidin’ dia ni kurang ajar bangang dan tolol..baru jadi artis dah ‘nak jadi bagus yang bangang’ budak kecil la lu mamat talam dua muka ….baikot aja dia tu… nak jadi artis bukan macam ni…otak kat lutut…dia lupa di dapur ada ketua kapten aka ‘Chef’

Reply

autofill May 2, 2013 at 6:38 PM

Padan muka si joe tu

Reply

nina May 3, 2013 at 6:47 AM

salam zain mastchef selebriti malaysia musim 2

Reply

nina May 3, 2013 at 6:52 AM

salam zain hari jumaat bacan siaj daos besar tabar

Reply

nina May 3, 2013 at 7:05 AM

nin malam selakoh gambar

Reply

Rt May 3, 2013 at 9:36 AM

Its so pathetic to see the so called chefs trying to defend themselves. Admit it, u set the rules and you broke your own rules. Then you have the cheek to say everybody is also doing the same so its ok for pak nil to take the rice. Zain is only trying to prove a point that you guys are biased and unfair …. Accept it ok.

Reply

miss shinta May 3, 2013 at 1:28 PM

klu orang tua bercakap jangan lah biadap woii..apa begitukah cakap dgn ibu bapa sendiri..teguran bukan benci tapi untuk kebaikan zain.buat malu saja ..satu malaysia nmpak.

Reply

nina May 3, 2013 at 2:44 PM

saya kamu saja

Reply

nina May 3, 2013 at 2:46 PM

salam chef saya zain naina

Reply

nina May 3, 2013 at 4:53 PM

salam gambar gabamba gambar saya

Reply

Lutfi Saidin May 3, 2013 at 6:53 PM

ini semua drama… semua dah dirancang…puii

Reply

syeikhjamaluddin May 3, 2013 at 8:54 PM

ni lah reality hidup…. bila emosi menguasai akal…

Reply

shida manaf May 4, 2013 at 6:55 AM

What so stupid ass hole mother fucker idiot zain son of saidin… Babi… Bangkai… Kurang ajar… Mak bapak x ajar… Dasar keturunan zina… Waris hina… Zain,,,, ur father never teach ur mother how to fuck properly ka? Biadap…bitch… Puki ko zain… Ank gampang…. Ko mmg sial 100 keturunan… Dayus…. Bodoh sombong… Ko blajar sampai mana?

Reply

apek May 7, 2013 at 2:04 PM

shida sedapnya mulut awak cakap dan maki zain sedemikian bahasa kesiannya. awak tanya zain mak bapak dia tak ajar, saya pon nak tanya awak mak bapak awak ke yang ajar keluarkan kata=kata macam tu pada sesama manusia. bertaubatlah

Reply

Shida Manap May 8, 2013 at 1:25 PM

hahaha… ko ckp orang pandai… cer ko baca balik komen ko tu.. berapa peratus je perkataan yg baik yg ko sebut.. yang lain2 semua perkataan lucah… ko pun sama 2×5 ngan zain woooo…. :P puii.. cermin diri sendiri sebelum mengata orang

Reply

nina May 4, 2013 at 8:21 AM

salam zain sola gambar haha

Reply

nina May 4, 2013 at 3:55 PM

salam chef joe mastehef selebriti malaysia dua dua apa apa chef ceritam tiu
salam kebar makan gambar saya nina bailk hi durih zina rotin gambar

Reply

nina May 5, 2013 at 7:39 AM

awak zain chef joe mastchef selebriti malaysia musim 2 episode 6

Reply

nina May 6, 2013 at 7:04 AM

chef petang bailk tong gambar saya tabu kaya kqmat

Reply

sokong zain May 8, 2013 at 9:47 AM

ala… chef pn poyo jugak..xyah la nk kondem sgt..ayat paling worst tu tk patut

Reply

sokong zain May 8, 2013 at 9:48 AM

chef joe kekadang sgt poyo..emosi tak tentu pasal..

Reply

nina May 8, 2013 at 8:40 PM

awak zain saya kawan paya

Reply

Anon May 8, 2013 at 10:03 PM

aku tgk dalam bab ni dua2 salah . so takyah laa nak salahkan satu pihak je . soo dah dua2 salah ,dua2 patut minta maaf. yang comment zain kurang ajar tuu , yang hang dok comment mencarut tu tak kurang ajar ke ? haduii tak sedar diri ke apa ?

Reply

nina May 9, 2013 at 6:52 AM

chef joe mastechef selebriti malaysia muim2

Reply

Maya May 9, 2013 at 12:13 PM

Saya rasa tak patut Zain bersikap mcm tu, Zain awak perlu ada sikap menghormati, ini hanya satu rancangan hiburan sahaja, lagipun apa awak buat tu kan kerja amal kan..nak buat pahala kan..so tak perlu tunggu Hari Raya nak minta maaf, sebab umur kita ni tak tahu sampai bila…karang tak sempat pulak..peace :-)

Reply

nina May 11, 2013 at 8:02 AM

salam zian kawan kawan chef joe masterchef seblebriti malysia sebab

Reply

farhana May 13, 2013 at 11:06 AM

uh ckp beradap r zain….jgn kurang ajar n org tua nnt makin lama peminat pun x sokong awak hahaha..

Reply

nina May 15, 2013 at 6:17 PM

salam cehf joe mastrchef selebrtiti malatsia musim 2 dapar nina jumaat

Reply

lulu May 21, 2013 at 9:17 PM

Sorry… ada pembetulan sikit ok! Eja malaysia cam n ok not this is malatsia

Reply

lulu May 21, 2013 at 9:19 PM

i like Radhi Oag because the people is very spoting n sampoi!!!

Reply

nina May 23, 2013 at 3:08 PM

apa? chef joe mastterchef seblertri malaysia musim2 / apa

Reply

lyz May 24, 2013 at 9:58 PM

Memang biadap dan kurang ajar Zain sebagai celebrity …… saya percaya celebrity Malaysia ada adat dan susila mereka tetapi sikap si Zain menghampakan dan sungguh memalukan…..”hello mat saleh sesat ni hanya rancangan hiburan dan membuat kerja amal je tak perlu nak luahkan perasaan yg tk menentu…..hai apalah Che Tah pandang kat awak hanya sekedar rupa tapi perangai tk seindah rupa……kalau nak minta maaf tk perlu tnggu Hari Raya”

Reply

nina May 31, 2013 at 7:23 PM

salam kawan kawan apa

Reply

nina May 31, 2013 at 7:25 PM

ok hari raya pauts

Reply

nina June 3, 2013 at 5:59 PM

salam

Reply

Leave a Comment